Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Snovi

554 pregleda · 51 odgovor · otvorena 10.05.2009. u 06:18

Pošto uvijek neka sranja i teme oko nacionalizma , fudbala , ku**i , ubistava. Neka fina tema... Nema baš veze sa gamingom , al' je zanimljivo...

Kad sam bio mlađi , prvi-drugi razred osnovne sanjao sam narkomane kako me ganjaju. Ili kako sam u selu gdje su mi nana i dedo živjeli i ima jedna baraka , ispred nje česma i nečija glava odrezana i nabijena na česmu. U baraci jedna treba , uđem u baraku. I pokaže mi kroz prozor neke ciganke kako idu prema nama... I tad me mama probudila da idem u školu.

Sad nakon par godina sanjam nigdje veze snove , znači nema ubijanja , ni golih cura. Već e'o jedan primjer :
Idem s mamom kroz neki hodnik , ona govori šta ćemo kupit za ručak ja reko neću s tobom. Mama nestane , ha hu ovo ono. Počnem trčat kroz hodnik , stvori se jedan malac Ismar. Trči samnom , nigdje nikog osim nas. I nekakvog stvorenja ne mogu ga opisat znači fakat. Kroz svaki sad san me on ganja , skont'o sam da se zove Zijad. I dosad ga nijednom nisam ubio u snovima , nit je on mene.

Uglavnom sanjam sve osobe koje postoje , i stvarne lokacije koje se samo "malo" izmjene. Stvori se pokoja sobica koja se ne vidi uvijek...

Ajd' sad vi pričajte , možda bude šta zanimljivo.

Jutrooooooooo
Ja konstantno sanjam da je**m neku trebu :S

il Nista (isto ko da sam lego i usto odma)

Nekad mi se desi da sanjam da letim nekako ko da sam sad skocio sa prozora i letim i skacem neznam ni ja sam..

a nekad mi se desi da sanjam da su ispred moje zgrade sve zmije i da ne smijem izac....

ma j**o snove , bolje no lajfat i nista ne sanjat
Ja sanjao isao u Pakistan sa drugovima postavljali bombe :)
Kad smo se vratili ja gledam kako ih pohvata policija, ja sam ostao i uzmem od oca pusku pobijem jedno 9 ljudi i sjedem kraj oca i pitam koliko cu zatvora dobiti, on meni govori 6 godina ; (. Kasnije na sudenju mi presudili smrtni kaznu, svezali mi ruke i noge i bacili me u more :(. Tad sam skocio
Lmfao tema x)

Kae litl sanja kad j**e HAHAHAHAHAHHAHAH , znaci da je to tvoja neostvarena zelja pa samo tako "dreaming" ahhahahah!.
Ja asd nneznam sta sanjam, al znam da sam mjesecar XD
I jah ponekad to propadam pa se trznem, to znaci da rastes
i to sto kazes!!!

dok sam bio manji imao sam zanimljivije snove,sanjao sam mrtvace,ljude,zivotinje,cudovista kako me ganjaju.
A sad ove zadnje 2-3 godnine svaki tolko sanjam da padam u neku rupu ili trcim prolazom bez kraja ili sipam vodu u kantu bez dna :*:*

zaboravio sam sanjati kakav dobar horor da sam ja glavna uloga u hororuu9-)

et toliko od mene i mojih snova :d
Nice nice nice
samo jedan problem nisam sanjao tolko dugo da se nesjecam... steta , a jos malo i vec samo pocheo da sjedim :P

jutro ?
jel se ko naspavaO
ja nisam sanjo pifff...ali zadnji put sam sanjo da imam vako neke minijaturne cuke ko oni the dog ali zivi pit bullovi i sada imo ih ja 5 6 i ganjaju mene oni po sobi grickaju me ali boli mene ocami krv sve placem i onda ja poceo letiti i probudio se xD
hAHAAH najjacha tema :D

jedan dan sjecam se dobro izmorio sam se nisam mogao hodati i ja zaspem i sanjao sa kako sam spavo aHAHAHA
ocami dragog :D
Meni je najgore kad sanjam da me neko ganja , a ja nemogu da trcim .
TeroweNth je napisao/la:
Meni je najgore kad sanjam da me neko ganja , a ja nemogu da trcim .
Najgore je kad si bespomoćan.
kao mali sanjao babaroge , duhove , vampire... kako sam stario sanjao i šejtane pa učio bissmilu a oni mole da ne ućim i tako

sad sanjam only cool snove... nit me ko ganja nit ja ikoga ganjam ... odem poslije skole citav dan vani vratim se kuci krenem spavat i citavu noc sam ponovo vani sa rajom tačnije u snu hodamo i zajebajemo se

lijepo mi otic spavat
jaoo dobra tema pravo. jedan od najgorih snova: ja negdje upao i nemogu da mrdnem dlaku a kamoli ruku isto kao da sam pralizovan a mama prolazi pored mene ja nemogu da pricam da je zovnem :S jaoo :S
aldiN_ je napisao/la:
jaoo dobra tema pravo. jedan od najgorih snova: ja negdje upao i nemogu da mrdnem dlaku a kamoli ruku isto kao da sam pralizovan a mama prolazi pored mene ja nemogu da pricam da je zovnem :S jaoo :S
ma to je najgore kad ne mozes pricat

a sto je jos najjace, kad se bijes
usporeno se bije
xE0N je napisao/la:
Nice nice nice
samo jedan problem nisam sanjao tolko dugo da se nesjecam... steta , a jos malo i vec samo pocheo da sjedim :P

jutro ?
jel se ko naspavaO
Jesi se ti naspavao :P

AHAHAHA

Sanjao sam da su me bacili negdje na planinu ...
Bez iceg , samo odjeca , i tako hodam ja kad medvjed , ja pocnem bjezat on me stigne , i dodzem do neke provalije ... i pocnem da padam i trznem se iz kreveta / a sinoc gleda nakav film isto vako na planini i medo :D

..... Uh 3 sam majce promjenio :$ mozes 1litar vode iscjedit iz njih
Ne sanjam često ali kada sanjam izgleda prerealno..
Eno neki dan sam sanjo da sam se zakacio s nekim likom i da su ovi moji prijatelji skocili na njega i kad sam ja krenuo da ga udarim da skocim razbijem glavu od nekakvo staklo..
A prije samo sanjo kako padam sa zgrade uff :$ to je najgore...
Al najjaci snovi kad se napijes
Najgore kad me neko ganja ili kad sam jednom sanjao vozao se ja sa nekim trebama u autu i ona kad je vozila mi svi u provaiju i svi poginemo , kako sam skocio bio sa kreveta od straha jedva zaspao bi0.

Prije sam to sanjao da padam sa zgrade , auto mi eksplodira , ubije me neko i tako to ...

Kad pocnes trebe sanjat fatas je ovoono , radis sta oces oca'm
Najjace kad sam sanjao da sam go zabio sa gola na go u sali i sljedeci dan mi na turnir u Mercator sali primio ja loptu i sa svog peterca lobovao lika

Najljepsi go , jedini golman koji je tada zabio go , sa gola na go :$

San mi se bio ispuni0 ^^

A uvijek sanjam da sam sa curom vani i sve fino bude kad u po frke mene otac probudi da idem u skolu -.-"
Sanjao neki dan, da nam dolazi Tiesto(sto je istina) i ja odem s haverima na njega(can't wait) mi se ubijemo od alkohola i droge nismo vise mogli da stojimo na nogama, napravimo neki belaj i izbace nas bodyguardi i zovnu policiju , policija nas odvede u stanicu i tu ostanemo do jutra uglavnom nismo ni culi Tiesta prije njega sviralidrugi Dee jayevi, on je trebao poslje njih tek ... :*:*:*:* Kad sam se probudio skako sam od srece sto je to ipak bio san :D
Evo nesto nije san al zanimljivo xD.Spavao sam i usred noci ustao otisao kod sestre u sobu ja reko: daj mi cd.Ona pita koji cd a ja govorim onaj xD i tako po sata hahahah mjesecario
Hahahaha, da samo vidis kakve ja gluposti sanjam.. :D
Iako je dugo, ako je neko zeljan da procita najvecu bolest sto moze zamislit, nek cita :D
Znaci ko ovo procita, ima da se sjebe skroz hahahahahah!

Pocinje tako sto sam se nasao u nekoj staroj kuci, kao u nekom sam kampu, iz nekog razloga to znam :D. Stara mi kaze da stari ide do druge kabine da donese nesto, al opet iz 'nepoznatog' razloga ja znam da je neko CUDOVISTE za nama :D. Stari ode i udje u drugu kabinu, a stara mi kaze odjednom da moramo da odemo bez njega. I mi otrcimo iz te stare kuce vani, gdje je bilo cudno mracno i maglovito, i uskocimo u auto! Stara pocine vozit niz planinu histericno, i skoro 5 puta cini mi se da je izletilo auto sa ceste al eto opet smo nekako nastavili vozit :D, dok odjednom, bum, zaustavilo se auto u potoku! Cudoviste (To izmisljeno) prilazi blize iako ne znam sta je i kako je, uglavnom, ja izadjem iz auta, ostavim staru samu (tipicno) i pocinem da bjezim sam niz planinu xD. I kako ja bjezim, naidjem napokon na drvo, na tom drvetu je naslonjena kao lovacka puska, noz i mali pistolj, velicine kao oni mali pistolj upaljaci. Opet iz nepoznatog razloga, ja pokupim taj mali pistolj, sekundu kasnije prilazi mi to cudoviste, i ja kao pokusavam da pucam iz pistolja, a prst nikako da ode na onaj okidac hahaha, i onda pokupim noz onaj, ubodem ga nekako u tjelo, veze nemam gdje, i nstavim trcat. I kako sam trcao naidjem na kucu neku. Umjesto drvene kucice koje se inace nalaze u sumi, ova je bila totalno moderna kuca. Udjem unutra kao u neku kuhinju, bilo je oko 10 ljudi unutra sto je kuhalo! Takodje je bio kao neki bazen vani. Iz kuce odjednom me onda pocine ganjati neki lovac sa onom lovackom kapicom (Te lovce ste mogli vidjet na pozitivnoj geografiji u epizodi ko je ubio medu haha), i kako me taj lovac ganja unutra, ja istrcim vani i nekako taj lovac padne u bazen. Dok me u medjuvremenu neki cigan (Ili vam ga momak romske nacionalnosti) primjeti, i pocine ganjat, i ja odem do kuhinje, i umjesto onog malog noza sto sam imao uzmem kuhinjski noz, i kako mi je priso cigo, ja u jednom pokretu mu glavu skroz skinem HAHAHAHAHA (NIDJE VEZE), onda sam poceo da ubijam svakog covjeka u zgradi, na kako bi vi rekli jako brutalan nacin :D I kad sam ubio svakog u kuci, lagano ja izadjem hodajuci iz kuce ko da se nista nije desilo i pogodite koga sam nasao.. xD Onog lovca sto je pao u bazen, sav mokar i iznerviran, i sad on ima dva ona mesarska noza u rukama :D, uglavnom udjemo u neku kao borbu i opet on zavrsi tako sto mu ja odrezem glavu jednim pokretom (Ni ja ne znam kako!), i onda se probudim :D
Znaci kad sam se probudio otiso sam do wc-a i gledo sebe u ogledalo jedno 15 minuta kontajuci jesam li normalan il nisam?
ja sam jednom sanjo da sam starom razbio auto :O (nebojte se znam vozit zato sam se prepo XD)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.