Kako vrijeme prolazi tako se pojavilo i još izvođača koji žele nastupati na Fm Jam B Day partyu u petak u Tuzli , u clubu Palma. Evo apdejtovane i kompletne liste imena...
-Marčelo (SCG) *
-Kwonel (Tuzla) *
-Cma (Mostar)
-Disciplinska Komisija (Tuzla) *
-Capital City Crew (Sarajevo)
-Flip Flop (SCG)
-Don Maxoni (SCG)
-PM (USA)
-D-Ba (Gračanica) na njega samo ponosni !
-Zona 49 (DC)
-Fan (Tuzla)
-Nazar (Tuzla)
-Fm Jam DJ'z (Domaći)
Ako sam nekog zaboravio izvinjavam se ispravit ću
Želio bih ovdje napomenuti i zahvaliti se unaprijed svim izvođačima , jer su svi izrazili želju da ovdje repaju , i rijetko ko je bio ustvari pozvan. Također bih zamolio za malo razumijevanja , jer ćemo ovim imenima zaključiti listu gostiju jer nam je ponestalo mjesta za nastupe.
Party će se održati u clubu Palma (Dom Mladih) u Tuzli. Otvaranje vrata je u 21 , a zatvaranje u 2h. Afterparty nismo planirali.Upad je 3KM
Thursday, 22 December by soul
txt. preuzet sa www.fmjam.com
Da nije ovih koje sam oznacio sa zvjezdicom nebih ni is0 !
-Marčelo (SCG) *
-Kwonel (Tuzla) *
-Cma (Mostar)
-Disciplinska Komisija (Tuzla) *
-Capital City Crew (Sarajevo)
-Flip Flop (SCG)
-Don Maxoni (SCG)
-PM (USA)
-D-Ba (Gračanica) na njega samo ponosni !
-Zona 49 (DC)
-Fan (Tuzla)
-Nazar (Tuzla)
-Fm Jam DJ'z (Domaći)
Ako sam nekog zaboravio izvinjavam se ispravit ću
Želio bih ovdje napomenuti i zahvaliti se unaprijed svim izvođačima , jer su svi izrazili želju da ovdje repaju , i rijetko ko je bio ustvari pozvan. Također bih zamolio za malo razumijevanja , jer ćemo ovim imenima zaključiti listu gostiju jer nam je ponestalo mjesta za nastupe.Party će se održati u clubu Palma (Dom Mladih) u Tuzli. Otvaranje vrata je u 21 , a zatvaranje u 2h. Afterparty nismo planirali.Upad je 3KM
Thursday, 22 December by soul
txt. preuzet sa www.fmjam.com
Da nije ovih koje sam oznacio sa zvjezdicom nebih ni is0 !