Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ubijen tinejdžer zbog Cs-a

881 pregled · 73 odgovora · otvorena 07.05.2009. u 13:49

Napisah vijest,pa mi nisu prihvatili,pa cu temu (aBd da je ne izbrišu).
Ruski tinejdžer je ubijen nakon što je pobijedio svog prijatelja u CS-u 1v1.
Kao što navodi PlanetHalfLife oba dječaka su se sastala u jednom internet caffe-u da bi igrali 1 v 1.
17-ogodišnji Alexei je pobijedio svog prijatelja 14-ogodišnjeg Alexandera u Counter-Strikeu 1 na 1.
14-ogodišnji Alexander je ispred internet caffe-a čekao svog protivnika i pretukao ga je tako da je zadobio smrtne tjelesne ozljede.
14-ogodišnjak je u maloljetničkom zatvoru ,osuđen je na 4 godine.

R.I.P Alexei

Komentari suvišni,napisano samo da se zna kakvih luđaka po svijetu ima,ali ako imate nešto pametno za reći...
Ne, to nije gaming. To je samo vid frustracije, devijantnog i veoma destruktivnog ponasanja. To nisu ljudi, to je stoka. Toliko o tome.

R. I. P.
nyonyo je napisao/la:
Dalje, prijetio si da ćeš ga razbiti na turniru itd.
Imam 15 za nekoliko dana 16, pls možeš li išta jače reći osim:
STARIJI SAM OD TEBE 2-3 GODINE, JA PAMETAN TI GLUP OVO ONO.
kkthxbb
e sad ovako.. : slusaj ti mene, ja sam hiljadu i jedan put to rekao, da je bilo u afektu i normala izmirio se s momkom... a ovo sve sto govorim, govorim jer sam UPUCAN, jer sam PREBIJEN bio i sve.. i nemoj me jos ti sada molim te vuci za jezik... ^^ govorim kako jeste...
RIP
Pa šta mu je to mogao uraditi . . ?

Jedino ga zbos't nožem

Nemože pretući ćovjeka stariji 3 godine od njega..

Ništa DBL Alexei R.I.P
J**o te, jos mladji 3 godine, i prebije ga .. lik u 17.-oj godini zivota treba lagano da moze zvakati klince poput njega ..

Steta stvarno, igram CS-a rekreativno, iz zabave, nikad ne popizdim ingame .. Stalno DM .., nemam razloga budalit tu.

RIP
iwdnplay je napisao/la:
J**o te, jos mladji 3 godine, i prebije ga .. lik u 17.-oj godini zivota treba lagano da moze zvakati klince poput njega ..

Steta stvarno, igram CS-a rekreativno, iz zabave, nikad ne popizdim ingame .. Stalno DM .., nemam razloga budalit tu.

RIP
U Rusiji nema razlike u godinama, mali ga sačeka sa leđa letvom baci ga na pod, i onda ga šuta čizmama jer je u njih vazdan hladno'
Nisam stigao da ovo prokomentarišem i sad sam se šokirao..Stvarno neznam kako mu može biti toliko krivo , x puta sam izgubio pa nisam nikog ubio.
Mislim stvarno dno dna ..

RIP
R.I.P Alexei
RiP, sad ce biti ponovo dobivene neke zabrane za neke drzave za igranje ove igre =/
17vs14 nekontam kako ga je mogao savladati
RIP

ovaj napacen :S
pwnZOR je napisao/la:
ccc ukinut kanter odma :D XD
pa to ti je isto ko kad bi ukinuli sex samo zato sto ima SIDA koja je spolno prenosiva bolest ...
Nidje veze kako ikadnje jedino mi Allah moze zabranit da igram

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.