Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ban me plz !

337 pregleda · 23 odgovora · otvorena 04.05.2009. u 18:34

Ovo bjelo cudo ti kvari sliku
pa na slici nema bas nesto veoma posebno

al sve u svemu jedna 8ica ..
6/10 nezz sta nevalja ali nesto nedostaje...meni se licno nesvidjaju boje i to iza lika bijelo sto izlazi 9-)
NIje lose bela samo si trebao ovo bjelo stavit naprijed kao da izlazi iz spreja bilo bi bolje sta ti dino kaze na sliku.
- Odlicno moze jos bolje 9/10

Prati TUTOVE ( FanArt Modova ) i ti si PRO

9-)9-)9-)
Ništa specijalno , ali pošto si stavio Trane-a, dajem ti 6-cu
Podloga , 2 ili 3 brusha nisam siguran i namjestio ovog budalu i to je citav posao ! al et 5/10
nije lose,ovo bijelo iza ti je nepotrebno,a pozadina i boje mi se ne svidjaju, 6/10
hu1jastin je napisao/la:
- Odlicno moze jos bolje 9/10

Prati TUTOVE ( FanArt Modova ) i ti si PRO

8-)8-)8-)
Nemoj da ti svaki post bude boldirano , samo najvaznije smije bit boldirano a ostalo sve normalno.

@ U vezi rada :

Fin rad , moze bolje , geting up lik ...

5 / 10 ocjena od mene

@ lol huljijastin
miire je napisao/la:
Nemoj da ti svaki post bude boldirano , samo najvaznije smije bit boldirano a ostalo sve normalno.

@ U vezi rada :

Fin rad , moze bolje , geting up lik ...

5 / 10 ocjena od mene

;)

@ lol huljijastin :D
haj ba cha0 i ne citiraj me ti svegatiii et hvala lijepoo...

ma daj ba nidze veze :/
iYvini jarane al ovo je preglupo ovo cu uradit ya 5 minuta kad postavljas vako sliku uradis nesto za sta si se potrudio a ne 5 min posla !

Inace sta si ovdje ti radio iskruzio sliku iz geting upa stavio plavu podlogu neki brush iya i to je to
I sta si ti ovdje uradio ? Stavio plavu pozadinu, neke linije i preko toga Trane-a iz Getting Up i to je to.. za ovo ti ne treba vise od 5 minuta..

Ako vec postavljas onda uradi nesto slozenije i bolje, a ne nedovrseni rad. Jesi se ti potrudio i sve to..ali poslusaj moj savjet ako hoces da napravis nesto..

edit: haha vidi posta u Pleasura i mene, ista nam skoro recenica..
nije lose

meni se svidja
not bad for beginning
smokan je napisao/la:
not bad for beginning
Valjda "beginner"?

@ovi hejteri (fgb, trl itd), calm down ppl , everything's gonna be allright

@ovaj što boldira, majketi nemoj više koristit' taj bold, eto molim te

@tema;

Dobra zamisao - loša izvedba.

Prvo, pokušaj koristiti "pravog" lika, znači sa neke fotografije, bla bla. Drugo, pokušaj praviti wallpapere (znači, najmanja rezolucija 1024x76. I treće, malo upotpuni sliku tj pozadinu sa nekim efektima, linijama (pokušaj koristiti onaj pattern sa kosim linijama ) i dr...skontat' ćeš ti već, nisi glup.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.