Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

gta ?

1.264 pregleda · 20 odgovora · otvorena 22.01.2004. u 18:13

?
grand teft auto 3 RULEZ!!
ban ?
Grand Thieft Auto svakako rula, a meni se najvise svidja GTA:Vice City
vice city daleko najjaca igrica koja je ikad izasla, KAD SE ZAIGRAS nemozes prestat dok neprekucas, ja sam 99 posto prekuco samo nisam uspio uradit sve policiske misije 2 mi ostale al to je the beast igrica i bilo bi extra da hoce izac 5. dio
Vice city extra, doso sam do 50%, dalje neznamm Ni 3 nije losa
GTA3 je dobra igrica ali dosadi VCity nisam ni probao
Za ljubitelje Vice City-a...Odnedavno je pustena beta multiplayer-a za Vice City (http://www.mtavc.com) i na LOL-u je podignut server za isti. Adresa je 217.75.192.82 a port 12203.
Uputstvo za set-up mozete nachi na gore navedenom linku.

Ja sam g.t.a zavrsio u kompletu vise mi je popizdilo da se vozikam po gradu
Znali ko jeli izasao kakav server za Play on line hehhehe
aj ako ko zna neka mi nekako kaze osevapice se.
P:S
Camil
A ja napisa gore...ako hoces obicni GTA imash na istoj stranici (www.mtavc.com) download multiplayer patch-a, pa trazi servere..
Ma GTA je xtra... samo izaslo je nesto slicno...

The streets of LA... jel neko probao ?
Re:
--------------------------------------
vice city daleko najjaca igrica koja je ikad izasla, KAD SE ZAIGRAS nemozes prestat dok neprekucas, ja sam 99 posto prekuco samo nisam uspio uradit sve policiske misije 2 mi ostale al to je the beast igrica i bilo bi extra da hoce izac 5. dio

Gledao sam na N24 neke podatke o igri...i govorili su da rade na tome da ce "najjvjerovatnije" izaci 5.dio

Kazu bice dozvoljeno i plivanje

gL,
Re:
ban ?

fakat postovi vam suxxaju...jedino mozete postati sux0r treba ovo sprijeci odmah na pocetku da vako dobra stranica sadrzi bruku sranja ovih postova , fakat 97% je CISTO sranje !
Ja ne znam nikoga ko ju je "premotao" , a da bar jednom nije ukucao cheatove...Tako cheatovi poput "leavemealone" ili "aspirine" rulaju, a ne igrica...CHEATING SUX!
Re:
Re:

Gledao sam na N24 neke podatke o igri...i govorili su da rade na tome da ce "najjvjerovatnije" izaci 5.dio

Kazu bice dozvoljeno i plivanje

gL,

gdje si to cito, joj zarazio si me, koja stranica
imam igricu u ladici instalirao je i ukljucio dva puta nije losa ali nije moj tip igara ma da mi se svidza kad uzmes motor ili u onu staklenu kucu ona sport cars
ma vice city....sve vise ne prodaje barem u americi jer je zabranjen z*** nasilja pa zato pamet u glavu...nemoj te da po gradu uzivo to radite kao neki bolesnici u Americi
sh0ck ....imas li "tanjir/tanjur" ,koji stoji na tarasi ili prozoru ? Ako imas mozes i da gledas "program" N24 (Njemacki)

Eto...pa ne znam da li ce opet biti nesta vezano za GTA:VC ,ali znam da ima takvih emisija...i ne samo sto se tice igri,nego i ostalih popularnih aktuelnosti

Satelit : A S T R A

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.