ma stvarno dobra igra jeli i vama raja
Diskusija
sta mislite o GTA voice citi
788 pregleda · 20 odgovora · otvorena 06.02.2004. u 20:15
ma nije voice ..
ali igrica bas i nije neka ba ..
mislim grafika je uredu ali ..
ma ova tema je vec bila ..
ali igrica bas i nije neka ba ..
mislim grafika je uredu ali ..
ma ova tema je vec bila ..
KOme je do GTAVC ba djecija igra pfffffffff
Lol voice coti lol "vice city" eee, ova tema je bila oko 87679865785876 puta, stvrano ovo je cisti spam, ali igrica ko igrica je po meni NAJJACA na svejtu cjelom, a sad kad gta5 izadje stvarno ce te viditi sta je savrsenstvo igre, gledo sam na tv-u neke isjecke iz igre, i odma sam reko da cu je KUUPIT, naime u 5. djelu se moze voziti skate, role, bicliko, plivati, i mozete imati zenski i muski lik i ako ste npr. moskarac mozete imati zenu itd.. inace ta igirca ce biti za samo jake kompjutere, naime bice na 4 cd-a jer je grafika fantasticna i potrebna je takodje jaca graficka karta. Igra izlazi na trziste na ljeto pa ce se moc skinut sa neta a kod nasih dragih pirata ce doci tek krajem 2004. godine, eto pozz
CcC ovo je glupo jedna tema beybroj puta avi isto
Ne prate forum redovno pa nisu upuceni
ma daj dino sta spamash bezze
gta vice city je djecja igrica i tacka.
vi djeca to igrate mi stariji ne,tacka
gta vice city je djecja igrica i tacka.
vi djeca to igrate mi stariji ne,tacka
ma bjazi bolja cs i to sam igro i igram kad mi je dosadno
nako dobra je igra nije losha...a ti si je igrao , vidim da si joj zapamtio ime
sh0ck,ljeto ?
Mislim ipak da je kraj 2004.god. ali super onda
Mislim ipak da je kraj 2004.god. ali super onda
crazy
E ljudi ako niste znali ima novi gta w.c sa modernim autima,prava je ludnica!!!!
Re:
--------------------------------------
Lol voice coti lol "vice city" eee, ova tema je bila oko 87679865785876 puta, stvrano ovo je cisti spam, ali igrica ko igrica je po meni NAJJACA na svejtu cjelom, a sad kad gta5 izadje stvarno ce te viditi sta je savrsenstvo igre, gledo sam na tv-u neke isjecke iz igre, i odma sam reko da cu je KUUPIT, naime u 5. djelu se moze voziti skate, role, bicliko, plivati, i mozete imati zenski i muski lik i ako ste npr. moskarac mozete imati zenu itd.. inace ta igirca ce biti za samo jake kompjutere, naime bice na 4 cd-a jer je grafika fantasticna i potrebna je takodje jaca graficka karta. Igra izlazi na trziste na ljeto pa ce se moc skinut sa neta a kod nasih dragih pirata ce doci tek krajem 2004. godine, eto pozz
oj, to ce bit eXtra !!!
oj, to ce bit eXtra !!!
80.65.77.50:31337
oko 9 sati navecer se mozete nakacit
na GTA:VC Crack Server
oko 9 sati navecer se mozete nakacit
na GTA:VC Crack Server
LOL btk united, pa ti nisi normalan tvarno, ti odrast a pise da si 89 godiste, LOL haj molim te baci se na poso, gledaj mumijene i pokemone pa kad odrastes javi se opet, bar nemoj se ofirat molim te fakat si ispo gluuuuup cuj ti odrasto a 89 godiste LOL ja sam 86 i znaci 3 godine sam stariji od tebe i ti mene zoves djetetom, dodji sebi bah ba dodji na forum
89. HEHEHEHE
89. HEHEHEHE
izvinite z*** gresaka u tekstu iznad
, pomjenio sam testaturu pa ...
, pomjenio sam testaturu pa ...
igrica e
xstra samo steta sto si banovan
Re:
tako j3.

tako j3.
ko je banovan
nije voice i bila je vec ta tema
svako moze pogresiti ali je z*** klupi tema dobijo ban
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.