Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CSS BAGOVI !!! I GTA s:a

189 pregleda · 14 odgovora · otvorena 12.11.2004. u 15:44

Vec se vide bagovi u css. Npr u dastu2 kad skocim na bure prodzem kroz njega ili se odbijam od predmete (Biciklo u italiji ili gajbe isto u dastu2)!!!
Desaval se to vama
Ili treba ono send reports bug !!! Da izadze neki patch .
GTA s:a nece izac tek u aprilu ili maju kazu a na plejci 2 sam ga igrao super je !!!
Meni se to nikad nije desavalo ne znam u cemo je problem
to u css ud dd2 nije bag, nego je tako naravljeno da se ne možeš popeti na bure
Ima nekih bugova u css kao sto su npr kod mene kada bacim flashbang bombu i zasljepi me bijeli ekran neprestaje i covjek se odbija od neme stvari ali tako je to.
sta se nije desalvalo nooberi, neznate ni sta znaci cs:s kamol nes drugo ovaj debil napiso nije mi se dogadjalo odma svi nije mi se dogadjalo oj majko debila
puma je napisao/la:
sta se nije desalvalo nooberi, neznate ni sta znaci cs:s kamol nes drugo ovaj debil napiso nije mi se dogadjalo odma svi nije mi se dogadjalo oj majko debila

ma nije stavarno puma !! nije majke mi moje ba!! prvi pud da cujem vako ness

taj bug u dd2 ti je do mape nije to igre !
sto se tice odbijanja do je do mape. Sigurno ste primjetili da na italy nemozete gurati stol kao sto su prikazivali na onim trailerima itd.
Al ima skinuti jednu zakrpu gdje su ljudi to deaktivirali. Tesko je oko 500 MB.

Mislim da sam to vidio na clan00.de
pa eto vam...
CS:S je jos u BETA fazi i stoga "svaki dan" ima zakrpa i zakrpa i fora je u tome da ovako objavis igru da bi se po njihovim forumima raja tuzila sta nije ok i da oni to srede.Sve se da napraviti kad se hoce i vjeruj mi napravice se.
Zamisli kad bi se mogao popeti na bure, mogao bi se popeti bilo gdje na mapu...
bola ti si igrao betu zato si se to dogodilo valjda ce ispraviti u finalnoj!
Ha ovo prvi put cujem ali meni se nikad neje to desavalo i neznam nikog kome se to desavala ili neje instalirana igrica da valja moze bit svastaili imas hack i slucajno ga upalio koji prolazi kroz zid haha ovo prvi put cujem !!! svaki dan nesto novo !!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.