Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Digitalni heroji!

1.527 pregleda · 82 odgovora · otvorena 02.05.2009. u 12:25

Pozz dragi gameri i gamerice!

Evo malo nakon feštanja za 1. maj, da otvorimo neku temu gdje možete svi zaraditi aplauz!

Evo da objasnim... Kao i neki dan sa digtalnim ljepoticama, tako nastavljamo i ovaj krug sa digitalnim herojima... Svaki naredni će da napiše svog omiljenog digitalnog heroja, koje su njegove jačine, mane, iz koje je naravno igre, zašto baš on, odnosno zašto baš ta igrica, i naravno sve što vam padne na pamet!
Znači nekoliko pametnih riječi o tome i aplauz zagarantovan... Nemojte samo postove tipa "Eto taj heroj, iz te igre, zato što je on najbolji"! Morate baš napisati nešto pametno o njemu.

Da ne bi bilo kao prošli put, imam samo jednu molbu...

Nemojte se ponavljati po 100 puta... Znači, aplauz dobija svaki korisnik koji napiše nešto o jednom heroju, koji već nije bio spomenut. Da bi bili sigurni dal` je vaš heroj već spomenut, morat` ćete pročitati svaki post... Eto toliko od mene!

I da, sliku, ako želite, upload-ovati na imageshack.us i postaviti na forum.

Pa evo da i započnemo sa igrom!

Moj omiljeni digitalni heroj: Altair iz Assassins`s Creed-a!

Altair je jedan od mojih omiljenih digitalnih heroja. Assassin odnosno ubica koji ima zadatak da ubije 9 vođa iz 3 grada... Po mom nekom mišljenju najbolje je to što on kroz čitavu igru skontava da je zapravo zlo ono po čijoj naredbi on ide da ubija. Sama ta pamet, inteligencija je po mom mišljenju vrijedna da izaberem baš ovog heroja. Altair je vješt, pametan, hrabar, dobrodušan (što se i vidi iz toga da imate zadatak da pomognete civilima u svakom gradu).

Eto toliko od mene... S poštovanjem, i uživajte!

Vaš Burek!
moj digitalni heroj je Bilal RIbery

Moj najdrazi fudbaler i po meni jedan od najboljih na svijetu uz to igra za Bayern meni najdrazi klub

Strasno je brz,ima odlicnu tehniku

♥ Bilal Ribery

♥ Bayern Munchen

Post dobio aplauz od Burek_King

Evo gta vice city naj lik . Najache uradjen u svim gta igrama po mom :

Tekken 3 , najjaci lik !

Eddy Gordo - Break dancer

Lik je samo tako prejak , ima prejake poteze , breake dance ...

Najjaci lik ubjedljivo na Tekken - u , bar ja tako mislim

Mlada, seksipilna herojka, snalažljiva u bezizlaznim savjetima, dobro barata pištoljima.

The Sign Painter - World Of Goo

Nevidjeni junak koji nas prati kroz cijelu igru, sa svojim nikad dosadnim salama, frazama, pricama i "hintovima". Skoro ga je nemoguce ne procitati, jer nikad ne znate hoce li vam nesvjesno rijesiti level, ili ce jednostavno pricati o nepovezanim stvarima. Bilo sta da kaze, kaze to u duhu igre, koja je i sama dosta vesela. Jedina zamjerka koju uistinu mogu uzeti kreatorima igre je sto ga na kraju nisu prikazali. Ali vjerovatno bi ga tim upropastili...

Prince of Persia 2008
Momak toliko puno skace i dobro barata sa macem

slika govori 1000 rijeci.
zasto zato sto je glavni junak najhrabriji i najsnazniji barem po meni od svih junaka najboljeg serijala na svijetu.

EDIT:
-Igra Driver 4, digitalni heroj... obavlja misije roka se protiv drotova ^_^

Moj digitalni heroj je lik iz igre Ghost recon (nemogu da se sjetim kako se zove )

Igrica je extra uradjena grafika , prica , i sve ostalo .. A dobro barata oruzijem ... brz snalazljiv .. itd

@on topic

burek king bravo za temu

Moj omiljeni heroj je James Bond iz nove igre Quantum of Solice.Za njega se nemože baš reći da je digitalni jer je to pravi čovjek,ali je digitalizovan.Bori se protiv svojih protivnika u raznim djelovima svijeta i na kraju ko je gledao film zna glavnog odvede u pustinju......Znači James Bond...

:):)

Mr.Gign

Mali, brz, snalazljiv, jak, dobar lik uglavnom.. Sta reci jos? Voli puske, pistolje, bombe.. Voli ubijati Terroriste, spasavati taoce, vip itd :P ....

Kazuya Mishima , najdrazi borac iz TEKEN - A !

Veoma je tesko odluciti se izmedju 10000 likova, no evo par mojih naj likova

Metal Gear Solid - Solid Snake

Final Fantasy VII - Sephiroth ( One Winged Angel )

Dante - Devil May Cry

Cloud Strife - Final Fantasy VII

Squall Lionheart - Final Fantasy VIII

Ulquiorra Schiffer - Bleach ( Anime )

Noctis Lucis Caleum - Final Fantasy versus XIII

L - Death Note ( anime )

Nemam nikakav komentar u vezi sa ovim likovima jer svaki pravi gamer zna ko su i sta su, a za one koji ne znaju nije ni bitno

Lik iz thief igre, tih, snažan, precizan

Najbolji osvetnik :D

moj omiljeni heroj je Mogul Kahn (Axe) iz Frozena...

on je 1 od najjacih strength heroja...

na pocetku mu je najbolje kupiti 2 vanguarda, a poslije tih vanguarda hearth of tarasque... poslije toga mozete na Roshana :)

najvise mi se kod njega svidja sto mu nije potrebna mana kao vecini heroja da bi ubio drugog heroja... on bez mane moze skoro svakog heroja ubiti :) ali postoji lijek i za njega :) naix ga prosto guta :) a jak je i necrolyte ako axe ima 50 ili manje % healtha jer necrolyte-ov ulti kida onoliko healtha koliko fali heroju *(puta)1,2

evo jednog heroja iz leaft 4 dead

Moj omiljeni heroj je SerousSam iz igre serious sam 2
igra je nerealna i to je dobro za igre a on je nako malo " jak " sto bi rekli pa mi se i dopada zbog toga...evo slika

L33t crew

Srednjo-istočnjački fundamentalisti skloni svjetskoj dominaciji i ostalim zlim djelima. Sta reci osim "negativac" rodjen sa ak-47.. Voli sve sto vole opasni momci, oruzje, eksploziv, bombice, nozeve...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.