Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Digitalni heroji!

1.527 pregleda · 82 odgovora · otvorena 02.05.2009. u 12:25

Pozz dragi gameri i gamerice!

Evo malo nakon feštanja za 1. maj, da otvorimo neku temu gdje možete svi zaraditi aplauz!

Evo da objasnim... Kao i neki dan sa digtalnim ljepoticama, tako nastavljamo i ovaj krug sa digitalnim herojima... Svaki naredni će da napiše svog omiljenog digitalnog heroja, koje su njegove jačine, mane, iz koje je naravno igre, zašto baš on, odnosno zašto baš ta igrica, i naravno sve što vam padne na pamet!
Znači nekoliko pametnih riječi o tome i aplauz zagarantovan... Nemojte samo postove tipa "Eto taj heroj, iz te igre, zato što je on najbolji"! Morate baš napisati nešto pametno o njemu.

Da ne bi bilo kao prošli put, imam samo jednu molbu...

Nemojte se ponavljati po 100 puta... Znači, aplauz dobija svaki korisnik koji napiše nešto o jednom heroju, koji već nije bio spomenut. Da bi bili sigurni dal` je vaš heroj već spomenut, morat` ćete pročitati svaki post... Eto toliko od mene!

I da, sliku, ako želite, upload-ovati na imageshack.us i postaviti na forum.

Pa evo da i započnemo sa igrom!

Moj omiljeni digitalni heroj: Altair iz Assassins`s Creed-a!

Altair je jedan od mojih omiljenih digitalnih heroja. Assassin odnosno ubica koji ima zadatak da ubije 9 vođa iz 3 grada... Po mom nekom mišljenju najbolje je to što on kroz čitavu igru skontava da je zapravo zlo ono po čijoj naredbi on ide da ubija. Sama ta pamet, inteligencija je po mom mišljenju vrijedna da izaberem baš ovog heroja. Altair je vješt, pametan, hrabar, dobrodušan (što se i vidi iz toga da imate zadatak da pomognete civilima u svakom gradu).

Eto toliko od mene... S poštovanjem, i uživajte!

Vaš Burek!
Moj omiljeni heroj Super Mario.On je dobrocudni vodoinstalater koji ima zadatak ta spasi princezu Peach od bowser-a zmaja koji je oteo i koji pokusava da zauzme princezino kraljevstvo.Usput sakuplja pecurke koje mu pomazu kao i njegov brat Luigi

Prednosti:Dobar,druzeljubiv,snalazljiv etc svi njega znamo
Mane:Nema

Post dobio aplauz od Burek_King

Moj omiljeni heroj je Tony Montana iz igre Scarface nastale prema istoimenom filmu.Neke njegove karakterne osobine:brzoplet, snalazljiv, nepromisljen, osvetoljubiv....
Eto toliko od mene, nisam dugo igrao pa ni ne znam vise sta bi rekao.

Moj digitalni heroj je Solid Snake iz Metal Gear Solid seriala.

Neznam da li je do njegove licnosti koju je HIDEO KOJIMA uradila ili zbog samog MGS seriala koji je KICK ASS! Ali jednostavno kada god spomene netko ovu temu Solid Snake mi odma bez premisljanja padne na um kao broj 1. Pored toga sto je najveca lafcina u gaming industrij , perverzan je i ima neki svojim crnim smislao za humor. A i ono specialac je , svi zelimo biti jedan kao mali 

Moj omiljeni digitalni heroj je Carl Jonson aka CJ

CJ je je iz jedne siromasne familije...Nije imao posla...Pare je zaradjivao tako sto je radio kako gangster za druge :D
imao je dva prijatelja sa sobom koji su na ipak izdali ...

on se kasnije njima osvetio , nasao nove frendove i na bolje mu je zivot isao

:D

Kuja ~ FF IX

Vodeći antagonist i negativac 9. dijela igre Final Fantasy. Stvoren kao savršeno sredstvo za ubijanje, sa jedinim ciljem da uništi svijet oko sebe. Kroz igru u samom startu predstavljen kao hladnokrvno stvorenje, kasnije vođen emocijama koje pokušava da potisne, u saznanju da nije "jedini" i najsavršeniji.

Negativno : Preemotivan, to ga je uništilo 

Pozitivno : ULTIMAAAAA!

Ovo je moj omiljeni heroj je secret agent Sam Fisher :D nema misije koju on ne moze da izvede do kraja 9-) ne moram previse objasnjavati o kome se radi,jer vecina zna za njega.

8-)

moj heroj je Nomad i igrice Crysis on je visoko kvalifikovani vojnik koji je jako pametan snalažljiv i sluša sve naredbe i izvršava sve zadatke

Sta reci nego OBI VAN KENOBI! Sta reci ? PAMETAN , SNALAZLJIV i dobar primjer :) Igra Star Wars EPISODE III !

- definitivno najdraza uloga je George iz broken sword serijala.zasto bas ova igra !? jedino takve igre SP i igram, malo razmisljanja nije na odmet, ne pusku u ruke i cijelu armiju pobij :D

Omiljeni herojcic  Igra:Bully  kako volim kad bombu pravim na hemiji pa explodira ahha  al najace kad bjezis od profesora 

Moj digitalni heroj, inace glavni lik u igri GTA IV - Niko Belic.
Moze da uradi puno, puno stvari, brzo vozi itd.
That's why I like him :D

Hitman.

U serijalima Hitman igre (kao i u filmu) pokazao se spretan i precizan sa oruzjem, moze ubiti covjeka na 1337 nacina, profesionalac u maskiranju itd.

Mana, po meni najveca u igri, je da je vrlo spor. Ne mozes osjetiti tu jacinu igre kad on trci k'o moja nana 

:-*

Moj digitalni heroj 

Teken serijal, uvijek igrao sa njim. Snaga prednost, mozda malo spor, naspram drugih kao sto su edy...

ugl igrao sa njim radi one vatrene sake hahu, i sto je slican meni, i ja tozu i on xD

Po meni najbolji

Jednostavno lik zna sve. Ima veliki IQ 
Pravo ime : William Louis Petersen
Ime u seriji - igri : Gil Grissom

Leon Kennedy - RE serijal.. njegova nocna mora pocinje kada dodje na prvi dan posla  umjesto uobicajenog posla doceukuju ga zombiji ^^ meni inace najbolji male char u RE 
Crysis :
U ulozi ste Jake Dunna, pripadnika specijalnih postrojbi Američke vojske. Nakon što neindetificirani leteći objekt sleti na otok u pacifiku poslani ste na otok da izvidite situaciju. Ali nažalost vojnici Sjeverne Koreje su već okupirali otok.Vjerojatno vam je jasno da je objekt koji je sletio na otok NLO i da se «malih zelenih» treba riješiti po kratkom postupku, ali tu su naravno i Korejci. U prvom djelu igre probijate se kroz vlažne i guste prašume u kojima ne vidite ni prst pred nosom .

Nakon što se riješite Korejaca, vanzemaljci u svom stilu najavljuju dolazak na otok i zamrzavaju ga. Pojava leda onemogućiti će vam šuljanje protivniku i upotrebu nekih oružja,ali isto tako to omogućuje korištenje novih oružja «poklonjenih» od «gostiju».

Slika :

Gordon Freeman,

Najdraži heroj, šta reći za Freemana, nego da je pametan, snalažljiv, dobro se snalazi u različitim situacijama, bori se za pravdu. On mi je najdraži Heroj zato što kad sam dobio PC prvu igru koju sam igr'o bio je Half-Life.

Dugo sam se dvoumio izmedju 2 igre, Manhunt i Dino Crisis, ipak sam se odlucio za Manhunt i Cash-a ( mog heroja ) !

Cash je po mom misljenju prejak lik, kao i sama igra Manhunt, borbene scene su veoma dobro osmisljenje i dosta se uzivim kad se tucem sa nakazama ( SCUMBAGS, SCUMS :D)
Iz sljedecih SS-ova mozete i sami primjetiti da je igra prejako odradjena :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.