Dobar dan, evo mene sa trecim kontestom, kao i u prosla dva, i ovaj put nagrada je: STEAM
Dobitnici proslih Steamova su:
v3rt0x i dennah
E sada, u prosla dva Contesta vas zadatak je bio, da napisete tekst u kojem ste naveli razloge, zbog cega da bas - VI dobitjete STEAM
Ali, kada bi i ovaj put isto bilo, bilo bi to samo bezvezno ponavljanje razloga, za dobijanje Steama.
Ovaj put, to ce biti drugacije.
Mocete birati izmedju dva sastava:
a)Kakvu ulogu GAMERS.ba ima u vasem zivotu, koliko mu vremena posjecujete, sta ste sve prosli uz njega, koliko i kakve ste ljude upoznali preko njega i tako dalje.
b)Kakvu ulogu Counter - Strike 1.6 ima ulogu u vasem zivotu, kada ste poceli igrati, turniri i dozivljaji sa turnira na kojima ste bili igrali/gledali, druzenja i prijateljstva CSu, smijesni i tuzni trenutci, online mecevi, uglavnom svu vasu CS karijeru ( ako je mozemo tako nazvati ).
Ja cu pokusati naci jedan stari post od - snjezana jedan od mojih prvih procitanih postova na G.ba kojem se i danas dan divim i imam ga snimljenog na starom kompjuteru ( rijec je o swynYu ne meni, da ne bi bilo zabune
)
Eto toliko, igra traje do: Prvog maja ( 1.maj ) tako da ce te taj dan osim pijanke, neradnog dana, i druzenja, imati jos jedan povod za srecom
by: swynY & Jason
Pozdrav
Dobitnici proslih Steamova su:
v3rt0x i dennah
E sada, u prosla dva Contesta vas zadatak je bio, da napisete tekst u kojem ste naveli razloge, zbog cega da bas - VI dobitjete STEAM
Ali, kada bi i ovaj put isto bilo, bilo bi to samo bezvezno ponavljanje razloga, za dobijanje Steama.
Ovaj put, to ce biti drugacije.
Mocete birati izmedju dva sastava:
a)Kakvu ulogu GAMERS.ba ima u vasem zivotu, koliko mu vremena posjecujete, sta ste sve prosli uz njega, koliko i kakve ste ljude upoznali preko njega i tako dalje.
b)Kakvu ulogu Counter - Strike 1.6 ima ulogu u vasem zivotu, kada ste poceli igrati, turniri i dozivljaji sa turnira na kojima ste bili igrali/gledali, druzenja i prijateljstva CSu, smijesni i tuzni trenutci, online mecevi, uglavnom svu vasu CS karijeru ( ako je mozemo tako nazvati ).
Ja cu pokusati naci jedan stari post od - snjezana jedan od mojih prvih procitanih postova na G.ba kojem se i danas dan divim i imam ga snimljenog na starom kompjuteru ( rijec je o swynYu ne meni, da ne bi bilo zabune
)Eto toliko, igra traje do: Prvog maja ( 1.maj ) tako da ce te taj dan osim pijanke, neradnog dana, i druzenja, imati jos jedan povod za srecom

by: swynY & Jason
Pozdrav

Zatim radi informacija. Vjerovali ili ne, može se i ovdje nešto novo naučit. ^^ Upoznao sam puno dobrih ljudi ovdje. Svugdje su mi obećani ćevapi (AZA, dennah, xe0n, ...) Prije par mjeseci ovdje je bilo stanje gore nego u Iraku, 502025 tema svaki dan (iste), zatim je riddle dobio admina i nešto se popravilo. Svaki dan friške vijesti. Spam smanjen. I onda bum čiki bum bum. Sve je vraćeno unazad. 
:$ Svoj prvi turnir sam odigrao u Bihacu ofc ..Izbacili su nas odma
. Sto se tice tuzni trenutaka bio je kada je moga frenda momak izudaro zbog bana na serveru a za sve sam ja bio kriv, drug se ljutio na mene nije htio da prica itd. Prvi klan pravim BIH Gladiatorski
tu sam mnogo naucio od momaka i tako te stvari. Steam bi volio imati iz jednog razloga IMAM SKILLA ALI GA NA NON STEAMU NE MOGU POKAZATI [MALI SAM JOS DA OTIDEM U BANKU I DA KUPIM ]