Dobar dan, evo mene sa trecim kontestom, kao i u prosla dva, i ovaj put nagrada je: STEAM
Dobitnici proslih Steamova su:
v3rt0x i dennah
E sada, u prosla dva Contesta vas zadatak je bio, da napisete tekst u kojem ste naveli razloge, zbog cega da bas - VI dobitjete STEAM
Ali, kada bi i ovaj put isto bilo, bilo bi to samo bezvezno ponavljanje razloga, za dobijanje Steama.
Ovaj put, to ce biti drugacije.
Mocete birati izmedju dva sastava:
a)Kakvu ulogu GAMERS.ba ima u vasem zivotu, koliko mu vremena posjecujete, sta ste sve prosli uz njega, koliko i kakve ste ljude upoznali preko njega i tako dalje.
b)Kakvu ulogu Counter - Strike 1.6 ima ulogu u vasem zivotu, kada ste poceli igrati, turniri i dozivljaji sa turnira na kojima ste bili igrali/gledali, druzenja i prijateljstva CSu, smijesni i tuzni trenutci, online mecevi, uglavnom svu vasu CS karijeru ( ako je mozemo tako nazvati ).
Ja cu pokusati naci jedan stari post od - snjezana jedan od mojih prvih procitanih postova na G.ba kojem se i danas dan divim i imam ga snimljenog na starom kompjuteru ( rijec je o swynYu ne meni, da ne bi bilo zabune
)
Eto toliko, igra traje do: Prvog maja ( 1.maj ) tako da ce te taj dan osim pijanke, neradnog dana, i druzenja, imati jos jedan povod za srecom
by: swynY & Jason
Pozdrav
Dobitnici proslih Steamova su:
v3rt0x i dennah
E sada, u prosla dva Contesta vas zadatak je bio, da napisete tekst u kojem ste naveli razloge, zbog cega da bas - VI dobitjete STEAM
Ali, kada bi i ovaj put isto bilo, bilo bi to samo bezvezno ponavljanje razloga, za dobijanje Steama.
Ovaj put, to ce biti drugacije.
Mocete birati izmedju dva sastava:
a)Kakvu ulogu GAMERS.ba ima u vasem zivotu, koliko mu vremena posjecujete, sta ste sve prosli uz njega, koliko i kakve ste ljude upoznali preko njega i tako dalje.
b)Kakvu ulogu Counter - Strike 1.6 ima ulogu u vasem zivotu, kada ste poceli igrati, turniri i dozivljaji sa turnira na kojima ste bili igrali/gledali, druzenja i prijateljstva CSu, smijesni i tuzni trenutci, online mecevi, uglavnom svu vasu CS karijeru ( ako je mozemo tako nazvati ).
Ja cu pokusati naci jedan stari post od - snjezana jedan od mojih prvih procitanih postova na G.ba kojem se i danas dan divim i imam ga snimljenog na starom kompjuteru ( rijec je o swynYu ne meni, da ne bi bilo zabune
)Eto toliko, igra traje do: Prvog maja ( 1.maj ) tako da ce te taj dan osim pijanke, neradnog dana, i druzenja, imati jos jedan povod za srecom

by: swynY & Jason
Pozdrav

Ne preporucujem igrati cs mladjima od 15 godina zna kasnije puno uticati na pravi zivot,ako ga kontas igrati pa prestati nemoj ni igrati igraj profesionalno nemoj uvek biti nap pa se svadjati sa svima uzmi sebi steam i owaj masu budi najbolji i najjaci neka svi uce na tebi na tvom ingame ponasanju i igri. Pricao sam 100 puta o cs kako sam poceo i td.. stvarno nebih vise ponavljao i ovo je dosta nemoram napisati sve sto si ti gore da naborojim ... 
, a i nikad nisam igrao preko steama pa bi volio viditi kako je ...
, ali nisam znao da je ovdje registriran) , smokija , ArneTa , torq7u , coDea ...

Ajd i mene nauci te tvoje prejake fore