Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

DEMIGOD!!!

175 pregleda · 3 odgovora · otvorena 22.04.2009. u 22:12

Eh zanima me da li je iko nabavio ovo igru i isprobao.Citao sam dosta o igri i jedva cekao da izadje , danas sam vidio da je izasla. Za sve one koji nisu upuceni ovo je pokusaj izdavaca da naprave igru koja ce biti bazirana na dotu...
Znaci razlike izmedju dote i ovoga jesu sto imaju heroji koji mogu da stvaraju svoju vojsku koja ce pomoci u probijanju protivnickih zgrada.Sve u svemu jedina je razlika sto je ovde do odradjeno sa dosta boljom grafikom i sto pare mozes trositi da unapredjujes svoje gradjevine iz kojih izlazi vojska.
Ajde ako je neko igrao daj neki komentar , jer nemogu da docekam da cujem da li su uspjeli sa ovim pokusajem ili je katastrofa.
Odeš na Gamespot, ukucaš Demigod i imaš recenziju, igra je dobila ocjenu 6.5 što je solidno, ipak dobijala je puno više od "običnih" gamera, što znači da je popularna...
Evo ti tačke u plusu i minusu pa ti vidi

The Good
Deceptively deep, addictive fun Different demigods have interesting, unique abilities Great music and sound effects.

The Bad
Major online connectivity problems No tutorial or story-based campaign Only eight arenas.
http://games.teol.net/index.php?topic=786.0

prema njima igra nije nesto :/
Imam igru i nije lose uradjena.Malo me nervira tromost heroja i recimo kada se borite sa nekim drugim herojom(demigodom) te klikcete nazad isto kao da ima delay neki pa tek nakon nekoliko sec.
Ima 8 heroja,ja sam probao 3 i nisu losi.Moci cu zanimljive :D
Max lvl je 20 tako da nemozete sve moci uzet pa se treba odlucit koje izostavit.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.