Evo neki dan bezveze upalim dotu krenem sa drugom igrati 4fun sa botovima -wtf mod. I krenemo mi kucamo modove wtf i ta sranja, kad ono oko 3,4 min ja primjetim neku tavernu desno (tacnije 2 taverne za biranje heroja) u desnom donjem uglu. Ja reko ajmo RMK da bas vidim sta je. Uradimo sve po istom principu i prije pickanja vidim da se u tim tavernama nalazi oko 20 heroja, IMBA heroja, dakle par novih heroja ukljucujuci i onog BAT-a nemogu se sjetit koji dolazi sa novom verzijom dote uskoro nemogu se sjetit, i par starih heroja sa novim skillovima (npr. Rikimaru 1 spell - Perm invis, blink, ona magla i ulta mu je ona kao kod Witch Doctora nemogu se sjetiti sad). Uglavnom ima imba heroja ali bas... Sa naixom sam uspio napravit 400 lifesteala po udarcu. Slike mi je mrsko uploudati posto sam na laptotu.
P.S. Kada pickate heroje u normalnoj taverni nije moguce ponovo pickati u secret. Jedan od vas 2 (drugova ili sta vec) mora odabrat furiona ili nekog sa blinkom (puck npr.) i otici blizu secret taverne i dati kontrolu drugom frendu i tada ce on moci da pi**a. Nisam imo vremena da isprobavam nesto sa botovima probajte vi.
Eto nadam se da sam vam dao nesto za zabavu u ovim dosadnim satima dan prije 1. maja
P.S. Kada pickate heroje u normalnoj taverni nije moguce ponovo pickati u secret. Jedan od vas 2 (drugova ili sta vec) mora odabrat furiona ili nekog sa blinkom (puck npr.) i otici blizu secret taverne i dati kontrolu drugom frendu i tada ce on moci da pi**a. Nisam imo vremena da isprobavam nesto sa botovima probajte vi.
Eto nadam se da sam vam dao nesto za zabavu u ovim dosadnim satima dan prije 1. maja