Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

DotA v6.59d 1.51 AI map - Secret Heroes

253 pregleda · 19 odgovora · otvorena 30.04.2009. u 19:24

Evo neki dan bezveze upalim dotu krenem sa drugom igrati 4fun sa botovima -wtf mod. I krenemo mi kucamo modove wtf i ta sranja, kad ono oko 3,4 min ja primjetim neku tavernu desno (tacnije 2 taverne za biranje heroja) u desnom donjem uglu. Ja reko ajmo RMK da bas vidim sta je. Uradimo sve po istom principu i prije pickanja vidim da se u tim tavernama nalazi oko 20 heroja, IMBA heroja, dakle par novih heroja ukljucujuci i onog BAT-a nemogu se sjetit koji dolazi sa novom verzijom dote uskoro nemogu se sjetit, i par starih heroja sa novim skillovima (npr. Rikimaru 1 spell - Perm invis, blink, ona magla i ulta mu je ona kao kod Witch Doctora nemogu se sjetiti sad). Uglavnom ima imba heroja ali bas... Sa naixom sam uspio napravit 400 lifesteala po udarcu. Slike mi je mrsko uploudati posto sam na laptotu.

P.S. Kada pickate heroje u normalnoj taverni nije moguce ponovo pickati u secret. Jedan od vas 2 (drugova ili sta vec) mora odabrat furiona ili nekog sa blinkom (puck npr.) i otici blizu secret taverne i dati kontrolu drugom frendu i tada ce on moci da pi**a. Nisam imo vremena da isprobavam nesto sa botovima probajte vi.

Eto nadam se da sam vam dao nesto za zabavu u ovim dosadnim satima dan prije 1. maja

a debila otkad sam ja taj fun tavern primjetio

Post dobio šamar od VioleN

h2o je napisao/la:
a debila otkad sam ja taj fun tavern primjetio
Oj evo ga prvi pa debil. Sta odma pricas debil? Jesi se rodio naucen? Nisi usuti! Ima ljudi koji nisu znali. Sad od FOF-aj
Naklon Kolumbu ...

Imal uzet void stona?

Post dobio aplauz od BXM

j0ker je napisao/la:
Naklon Kolumbu ...

Imal uzet void stona?
Kako si glup , vodi stone nije heroj -.-...
FaintSmile je napisao/la:
Kako si glup , vodi stone nije heroj -.-...
Ja nikad cuo za vodi stone ...
j0ker je napisao/la:
Ja nikad cuo za vodi stone ...
Nemoj pametovat , znas na sta sam mislio ...

Btw . strasan je taj fun mode , ima i onoga gamblera , opali ga sa onoliko damage kolko ima golda ... bagavo ...:P
j0ker je napisao/la:
Naklon Kolumbu ...

Imal uzet void stona?
Nez, mislim da cu ipak pickat onog Jokera? Jest da je pomalo retardiran heroj ajde ali je smjesan za igrat. UL
Posto sam ja novi igrac DOT-e ;)
Instal sam WV III i Frozen T. Cuo sam da mi treba mapa i patch,... Nemam pojma o toga ;)
Pa... Ako nije problem, da mi neko da link za download i objasni sta trebam raditi.
RAYMAN007 je napisao/la:
a sta trebam kucati da bi ukljucio taj wtf mod
-wtf
i -fun za fun tavern, logicno???
to su ti jadan,oni stari prerađeni heroji i oni koji su izbrisani iz dota
Ne mora niko uzeti furiona da bi mogao birati te fun heroje.
Samu ukucas -fun i mozes birati iz njih.

Meni je extra onaj preradjeni nightstalker.
Ubij sve redom.
ScandaL je napisao/la:
Oj evo ga prvi pa debil. Sta odma pricas debil? Jesi se rodio naucen? Nisi usuti! Ima ljudi koji nisu znali. Sad od FOF-aj
Mozes li upload tu mapu na getdota samo ova ima

6.59 AI+ v1.52 (r1) by BuffMePlz

ae ako mos nabrzaka da isprobam ta cuda
je**********e je napisao/la:
Mozes li upload tu mapu na getdota samo ova ima

6.59 AI+ v1.52 (r1) by BuffMePlz

ae ako mos nabrzaka da isprobam ta cuda
Nisam kuci, nemogu ti 100% rec jel 1.51 ili 1.52 nisam siguran. Probaj i tu samo kucaj -wtf -fun i onda biras. Ako stignem ovih dana uploudacu ti posto imam posla. Ae poz
ScandaL je napisao/la:
Nisam kuci, nemogu ti 100% rec jel 1.51 ili 1.52 nisam siguran. Probaj i tu samo kucaj -wtf -fun i onda biras. Ako stignem ovih dana uploudacu ti posto imam posla. Ae poz
na najnovijem patchu nevidi mi se mapa u gameu zato te pitam
na najnovijem patchu nevidi mi se mapa u gameu zato te pitam
-fun upisi
ScandaL je napisao/la:
-fun upisi
nemogu uc u mapu kontas me

oces cr8 i trazis mapu nje nidje

odes u my computer ona tamo zato te pitam da uploadas
nemogu uc u mapu kontas me

oces cr8 i trazis mapu nje nidje

odes u my computer ona tamo zato te pitam da uploadas
A lol :S Evo uploudam... sec
1. Ako nemaš šta pametno za reći, ne provaljuj se.
2. Dobro je da uopšte čitaš drugo pravilo, zadivljeni smo.
3. U slučaju da te prenese pa počneš kršiti slijedeća pravila, bilo to u vidu pretjeranih smajlija, pretjeranim formatiranjem teksta, reklamiranjem sajtova bez dozvole vlasnika stranice, postanjem warez i adult sadržaja, bilo kakvim -izmima, vjeruj nam, pokajati ćeš se.
4. Pročitaj treće pravilo, ako je dugo nema potrebe da ga preskačeš.
5. Ako ipak nisi pročit'o treće pravilo, velika je šansa da ćeš uskoro saznati kako izgleda GAMERS.ba 'banovan si' stranica.
6. GAMERS.ba od 'hackera' brani Chuck Norris, ne testiraj svoje script kiddie fazone.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.