Znaci evo , otvorio sam ovu temu da malo popricamo o herojima koji su u njoj...
Navesti ime vaseg prvog heroja :
Navesti ime vaseg najdrazeg heroja:
Eh sada , ako se mozete sjetit za ovog prvog heroja napisete sta ste mu sastavljali i kako ste igrali sa njim (jeste li imali killova i to)
Kod vaseg najdrazeg heroja ce te navesti isto kao gore (itemi , kako ste igrali , jeste li ikog ubili i kako?)
Nemojte spammat !
Ja cu poceti :
Prvi heroj mi je bio Sniper , njemu sam na pocetku sastavljo ,
Sange and Yasha , Nogicu , Vanguard , Eaglehorn ... (ne sjecam se vise
)
Sa njim sam najcesce isao na mid , ja se odmaknem a moji kripovi udaraju , a ja sa daljine gadjam ...
Kada dodje protivnicki heroj , ja ga gadjam a onda on dodje do mene i on mene udara , hajd skinem ja njemu puno hpa
i on pocne bjezat , puknem mu ulti i ubijem ga , idemo ja i moji kripovi na toranj i srusimo ga ...(znate da sam ja pobjedio
)
Najdrazi Heroj mi je Lychtranhope , njemu sastavljam Sange and Yasha , Battle Fury , Vanguard , Blood Stone ...
Sa njim najcesce idem dole , i prvo rusim toranj pa onda napadam heroje ...
Pa eto kad sastavim ove iteme , nemogu mi nista , a jedva ih sastavim
Navesti ime vaseg prvog heroja :
Navesti ime vaseg najdrazeg heroja:
Eh sada , ako se mozete sjetit za ovog prvog heroja napisete sta ste mu sastavljali i kako ste igrali sa njim (jeste li imali killova i to)
Kod vaseg najdrazeg heroja ce te navesti isto kao gore (itemi , kako ste igrali , jeste li ikog ubili i kako?)
Nemojte spammat !
Ja cu poceti :
Prvi heroj mi je bio Sniper , njemu sam na pocetku sastavljo ,
Sange and Yasha , Nogicu , Vanguard , Eaglehorn ... (ne sjecam se vise
)Sa njim sam najcesce isao na mid , ja se odmaknem a moji kripovi udaraju , a ja sa daljine gadjam ...
Kada dodje protivnicki heroj , ja ga gadjam a onda on dodje do mene i on mene udara , hajd skinem ja njemu puno hpa
i on pocne bjezat , puknem mu ulti i ubijem ga , idemo ja i moji kripovi na toranj i srusimo ga ...(znate da sam ja pobjedio
)Najdrazi Heroj mi je Lychtranhope , njemu sastavljam Sange and Yasha , Battle Fury , Vanguard , Blood Stone ...
Sa njim najcesce idem dole , i prvo rusim toranj pa onda napadam heroje ...
Pa eto kad sastavim ove iteme , nemogu mi nista , a jedva ih sastavim