Diskusija
[PIC] soNgY
485 pregleda · 46 odgovora · otvorena 20.04.2009. u 17:01
Prvi bolji !
Prvi mi je iskreno bezze jer si koristio brush na prejednostavan nacin i u velikoj rezoluciji (mislim bilo bi ljepse za oko da si stavio manjih brusheva al da ih je vise
)
A drugi rad vec na nesto lici mislim svidjaju mi se likovi samo sto si trebao smanjiti opacity ovih ko oblaka il sta vec.
Sve u svemu GL u daljnjem radu!
Vas SmiLLie
)A drugi rad vec na nesto lici mislim svidjaju mi se likovi samo sto si trebao smanjiti opacity ovih ko oblaka il sta vec.
Sve u svemu GL u daljnjem radu!

Vas SmiLLie
1. Rad ko rad solidan, samo ubija vise ovaj g.ba logo, imate li vi maste uopste, ili ste samo ograniceni na to. Al opet kazem solidan.
2. Pokupio si sliku ovih likova na netu sigurno, cisto sumnjam da si ti ono uradio, mozda malo editovao, ali malo, and again gamers.ba, ali eto, stavio sam da mi se svidjaju oba..
keep up
2. Pokupio si sliku ovih likova na netu sigurno, cisto sumnjam da si ti ono uradio, mozda malo editovao, ali malo, and again gamers.ba, ali eto, stavio sam da mi se svidjaju oba..
keep up
Nerazumijem se u PS puno al' meni nevalja ni jedan sry
Glasao za 4. opciju tj. obadva. Meni se svidjaju ( mozda zato sto sam pocetnik ), za vase neznam. Samo nastavi, biti ce nesto od tebe : )
nijedan !
al prvi nije losh
al prvi nije losh
1
Prvi rad prejak
10 - tka za prvi rad !
10 - tka za prvi rad !
Prvi je fin !
i meni je prvi bolji
1. nako
2. samo tako jak
2. samo tako jak
WOMANIZER je napisao/la:
pa nije matematika

1 dobar samo font promijeni, a drugi pre pre prejak^^
freestayLA je napisao/la:
Obadva dramma

da vas malo i ja ispravljam
frll je napisao/la:
greska u gramatiKi 

Nemoj me vise citirat
ne svidja mi se ni jedan rad ... malo na flow-u poradi. al evo, ako slijedeci put postavish temu sa nekim slikicama, i ako ne bude bilo ovo G sa gamersa, ja cu te add na msn i ucit te da preko noci postanesh pr0 (H). 
keep it up

keep it up
Prvi rad :
* Fill pozadina + gradient
* Render (veoma slabo uklopljen).
* 4 brusha (ako sam dobro prebrojao), od kojih je 1 korišten 2 puta, na svakom od njih drugi blending.
* Rectangular marquee fill + blending.
* Font + 3D efekat
Za sve ovo potrebno je, eto recimo, 15ak minuta
Vizuelna ocjena 6/10
Ocjena za trud 3/10
Drugi rad :
* Cloud pozadina (ponavljao dok nisi dobio ono što si htio)
* Render (bluran, brisan na low opacity)
* Zastava, ne znam da li ti je takođe render ili brush + blending
* G.ba logo
* Font
Za sve ovo potrebno je, eto recimo, 20ak minuta
Vizuelna ocjena 5/10
Ocjena za trud 6/10
Ne vjerujem da sam baš sve pogodio, možda nisam čak ništa, ali eto, tako ja to vidim. I ovo što sam pisao koliko je vremena potrebno, nije baš toliko, alo eto.. Dok se i osmisli št ada se radi.
Nego, da ne bude Bojan kuč*a i da samo kritikuje.. Da si umjesto "obadva" napisao oba, glasao bih za to.. Ovako samo drugi
Manite se wallpapera, radite manje radove. Sigove, logoe.. Dok savladate osnovno.. Filtere, gradiente.. Bla, bla
I OSTAVITE SE BRUSHEVAAAAA!! 
@ TRL : Mogu li i ja, pliz, da budem tvoj stjudent ? xd
* Fill pozadina + gradient
* Render (veoma slabo uklopljen).

* 4 brusha (ako sam dobro prebrojao), od kojih je 1 korišten 2 puta, na svakom od njih drugi blending.
* Font + 3D efekat
Za sve ovo potrebno je, eto recimo, 15ak minuta

Vizuelna ocjena 6/10
Ocjena za trud 3/10
Drugi rad :
* Cloud pozadina (ponavljao dok nisi dobio ono što si htio)
* Render (bluran, brisan na low opacity)
* Zastava, ne znam da li ti je takođe render ili brush + blending
* G.ba logo
* Font
Za sve ovo potrebno je, eto recimo, 20ak minuta

Vizuelna ocjena 5/10
Ocjena za trud 6/10
Ne vjerujem da sam baš sve pogodio, možda nisam čak ništa, ali eto, tako ja to vidim. I ovo što sam pisao koliko je vremena potrebno, nije baš toliko, alo eto.. Dok se i osmisli št ada se radi.
Nego, da ne bude Bojan kuč*a i da samo kritikuje.. Da si umjesto "obadva" napisao oba, glasao bih za to.. Ovako samo drugi

Manite se wallpapera, radite manje radove. Sigove, logoe.. Dok savladate osnovno.. Filtere, gradiente.. Bla, bla
I OSTAVITE SE BRUSHEVAAAAA!! 
@ TRL : Mogu li i ja, pliz, da budem tvoj stjudent ? xd
Prvi je interesantan, a ovaj drugi mi nije nesto :/
Sve u svemu 8/10
Sve u svemu 8/10
S;ike mi nisu nesto posebne. Nijedna ni druga.
Ali da pogadjam koji su ovo likovi na drugoj.
Anime Blach?
Ali da pogadjam koji su ovo likovi na drugoj.
Anime Blach?
iwdnplay je napisao/la:
Ti lagano ya Banovice ..
Spamas redovno ..
Svaka tema je posrana radi tebe, ja umrem pisuci tutorijal i radi tebe i jos nekog debila se tema zakljuca ..
krele
Spamas redovno ..

Svaka tema je posrana radi tebe, ja umrem pisuci tutorijal i radi tebe i jos nekog debila se tema zakljuca ..

krele
- Ovaj drugi nije nesto, ali prvi owna
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.