Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] sm0kiii

359 pregleda · 31 odgovor · otvorena 18.04.2009. u 19:43

• Nedavno je dignuta tema od strane "sonNgy", koji je trazio odobrenje moda da digne temu sa svoja 3 rada, misleci da ce mu u suprotnom biti obrisana. Kad bi iko od vas procitao pravila FA podforuma, znao bi da za to nema razloga. Ovdje ima dosta membera koji rade u Photoshopu, neki su pocetnici, neki su se vec ustelili, ajmo malo dici ovaj podforum, jer vidim da je sve manje tema ovakvog tipa.
• PRAVILNIK i prijedlozi
11. Pri prezentaciji vasih radova u temi morate imati min.2 rada, ova tacka vazi samo za nove i neiskusne clanove u Photoshopu.
• Takoder zelim napomenuti da se vrsi i update FAQ PHOTOSHOP/a, te za svako novo pitanje i odgovor od vase strane, a ne bude ga u FAQ/u dobit ce te APLAUZ.
------------------------------------------
• Temu sam digao kao PIC jer evo predstavljam vam svoja 2 nova rada, odavno nisam nista uradio (tacnije 25.02.09 u 00:52 zadnji put) pa evo u ova 3 dana odvojio vremena malo i za wall/ove.
i want to know your opinion ?

Damn that looks awesome!

svaka cast !

stvarno imas stila :)
Nema razloga da mi brises post ili mi daj aplauz ili samar ili nediraj nista, tvoj post niko nikad nije delete i svi ga citaju.
Prvi bolji definitvno :)
I da te pitam zasto kad ja otvorim sliku 1000 x 1000 bude mi oblika kvadrata a ne kao na onom tutorialu sto obasnjava pravljenje weba u photoshopu? (http://rynep.com/tut001.html)
pirot je napisao/la:
Nema razloga da mi brises post ili mi daj aplauz ili samar ili nediraj nista, tvoj post niko nikad nije delete i svi ga citaju.
'ta je bilo :|
ovako ja sam tek pocetnik u photoshopu i trebam nekog ko ce mi pomoci da pocnem raditi ps koji imam jeste cs3 nije tek tako lahko nauciti iz tutorijala kao sto neko moze objasniti ako ima neko ko hoce pomoci nek ostavi msn na pm...:):D
Oba mi se svidjaju

Beggin you for mercy (K)
1titaN je napisao/la:
ovako ja sam tek pocetnik u photoshopu i trebam nekog ko ce mi pomoci da pocnem raditi ps koji imam jeste cs3 nije tek tako lahko nauciti iz tutorijala kao sto neko moze objasniti ako ima neko ko hoce pomoci nek ostavi msn na pm...:):d
Ja cu ti pomoc :D
Radovi su super,boje uskladjene ; )
_FuSheRR je napisao/la:
Ja cu ti pomoc :d
Ti ces mu pomoc...

Radovi su...nemam komentar.
Radovi su awesome
Tebi svaka cast na radovima, oba su odlicna ali meni nije jasno zasto vi iskusni photoshoperi samo pravite slike na fazon neke apstrakcije, zasto npr. ne bi "sredili" neki automobil ili nesto slicno, zaista bih volio vidjeti takve radove, a ne samo osobe sa aptraktnom pozadinom :D:D
-Svaka čast obadva mi se svidjaju pogotovo drugi.

-Svidjaju mi se najviše boje na drugom radu,te mašta kako si fino rasporedijo...

-Ovo smo i očekivali od tebe,bravo !
radovi su odlicni nema sta :) smoki i onaj torq7u su nadareni za umjetnost :)
Radovi preyaki samo tako

Gj smoki !
Drugi na dekstopu !

Svidjaju mi se boje i nekako je ugodno za gledat'.

Prvi je takodjer dobar, ali je ovaj lik crn i pozadina tamna tako da je sve nekako pretamno

no hard feelings, please!
jaooo kako su jaki wallpaperi nemogu da se odlucim koji da postavim na komp kod sebe prejaki su 10/10

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.