Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Anime in OBN

374 pregleda · 28 odgovora · otvorena 18.04.2009. u 14:55

Mada je tesko za povjerovati ali negdje sam cuo da je OBn kupio prava na emitovanje nekolicine poznatih anime crtanih, Sto me veoma zacudilo jer kad su god nes poceli uvjek je bilo prekinuto na po sezone emitovanje. Citam negdje da su kupili prava na SVE sezone Dragon Ball-a, One Piece i nakav Blue Dragon. Takodjer ce zavrsiti emitovanje Avatara. Sjecam se prije iz skole trco da gledam da li ce Goku doci na vrijeme da spasi Gohana, Picola i ostalu skvadru od "zlih" sajanaca :P
I jos kad neko kaze da ovo djeca gledaju. Lik isprebija na mrtvo frajera, i onda ga probije zrakom. Sta bi onda mi trbali gledat??? Kako bade srca jedni drugima.
Et sta kazete??? Jel jos ko cuo nes o ovom???
DB owna:D
Jao sjecam se kad sam gledao Dragonball i to na PINKU..davno je to bilo..sve mi nesto drug prica on gleda na satelitskoj..kad ono poce i na pinku..nisam se odvajao od TV kad je DB na programu bio..vala ako ce poceti pa zaboli me sto imam 16 godina opet bi ga gledao kao da imam 6.
ja bih samo rekao da ima puno ovih crtanih filomva koji su prava glupost!
Umjesto da Tomy & Jerrya emituju , i ovo sto jeprilagođeno njihovom uzrasztu (govorim za djecu od 1 do 5 ,6 godina ) i slicne crtane filomve .

A ove gluposti kao Yugioh , dragon ball i taj nekakav blue dragon to isprepada ljude od 30 godina a ne djecu od 3 godine...... :P

@ slazem se ja super su ti crtani :) itd.......ali gledah neki dan na TV-u djeca gledaju crtani yugioh , dragon ball i sl. i pocnu skakati sa balkona :( ......i misle da et "probiju lika zrakom" lol..

@ lose uticu na mlađe generacije....
Sumnjam da ce moci otkupiti toliko epizoda. Hmm, a Blue Dragon je kratak anime jer je radjen po istoimenom RPG-u za XBOX360. Imam ja taj RPG za X360 i veoma mi se dopada, gledao sam i anime. Mozda ce njega moci do kraja emitovati.

Sto se tice DBZ-a i ONE PIECE-a ta dva anime-a imaju zajedno preko 600 ep. Mozda ce uspjeti do neke epizode da to emituju pa ce stati. Ja sam to sebi fino skinuo s neta i na miru pregledao ^^
Tesko za povjerovat da ce OBN to uciniti po meni su oni najgori program koji postoji,al' ipak ne bi bilo lose ujutro ustat i pogledat epizodu One Pieca...

S3phirotH je napisao/la:
Sumnjam da ce moci otkupiti toliko epizoda. Hmm, a Blue Dragon je kratak anime jer je radjen po istoimenom RPG-u za XBOX360. Imam ja taj RPG za X360 i veoma mi se dopada, gledao sam i anime. Mozda ce njega moci do kraja emitovati.

Sto se tice DBZ-a i ONE PIECE-a ta dva anime-a imaju zajedno preko 600 ep. Mozda ce uspjeti do neke epizode da to emituju pa ce stati. Ja sam to sebi fino skinuo s neta i na miru pregledao ^^
ae daj link na pm od DBZ-a pls al ono da ima prevod na bosanski razumijes me :D
<3 anime fan (K)
dragonball neko gleda... a neko ga zivi
http://www.youtube.com/watch?v=j0h-W5mh8hY
meni OBN nije tako bas losa televizija. Ali podhitno bi trebali dovesti malo profesionalnije komentatore !! Inace po meni nije losa televizija.. Negledam cesto crtane :r :D

OBN komentator!

:D
prekinuli su DG bili , pa sam morao limit trosit

edit : marva nadi si sebi avatar 1
ash je napisao/la:
hahahaahahhhhahahhahaahahhahahahahaha.haahahaa.ah.a.h..hahhhhahahahahahahahahahahahaahah.....hahahah...

ovo neki nas? hhahahahaha
ash je napisao/la:
hahahah pogledajte i vi, kako je retardiran lik hahahaha
nigdje nisam nista procitao, ali kad sam bio manji pogledo sam najmanje 2 puta GOKU pocetak ko mali, i oko 3 puta DBZ, dosadni su vala sa ponovnim pustanem serija, taman se zagledas oni ga ispocetka
Jedino Dragon Ball mi se svidja, ustvari to je jedini anime koji sam gledao.
Vane je napisao/la:
prekinuli su DG bili , pa sam morao limit trosit

edit : marva nadi si sebi avatar 1
jak :$
OMGitsAZA je napisao/la:
meni OBN nije tako bas losa televizija. Ali podhitno bi trebali dovesti malo profesionalnije komentatore !! Inace po meni nije losa televizija.. Negledam cesto crtane :r :d

OBN komentator!

:d
sto se toga tice upravu si. Onaj vugdalic kreten...ccc sramota
ohoooooo kad se drekne.
Sto se tice adisa hadzica, on moze proci jer sam bio sa njim u bolnici i frajer je ok
ash je napisao/la:
HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

zar ima i ovakvih? o.O
GREBATOR je napisao/la:
najbolje je kad su prikazivali south park
Potpisujem, ali naiiače kad jednu epizodu 1337 puta repriziraju, znam sve u sekundu, imao sam kad sam bio mali ovog Dragonballa i Yugioha i DIgimona na kasetama, kolekcija
KillaOR je napisao/la:
HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

zar ima i ovakvih? o.O
ima i gorih ^^

Ja sam lijepo skinuo sve DBZ epizode i polahko pogledao
Chulle je napisao/la:
sto se toga tice upravu si. Onaj vugdalic kreten...ccc sramota
ohoooooo kad se drekne.
Sto se tice adisa hadzica, on moze proci jer sam bio sa njim u bolnici i frajer je ok
hahahahahahaha neznam ih ja imenom al eto :r

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.