Nisam vidio ovakvu temu pa eto da dignem.
U ovoj diskusiji pišite svoja mišljenja o anime-u.Ja ću sad staviti nekoliko pitanja da vam olakšam,ali nemojte stavljati 1. pa odgovarati već nek vam ova pitanja pomognu da napišete text.
1.S koliko godina ste počeli gledati anime?
2.Koji su vam bili najdraži anime filmovi/serije?(Pokemon,Dragon Balls,Naruto...)
3.Dali ste prestali gledati anime?
4.Dali mislite da ste vi prestari da gledate anime?
5.Ako imate curu dali ona misli da je djetinjasto od vas što gledate anime?(ako ga gledate/ako imate curu).
Ja ću napisati novi post radi bolje preglednosti.
Zamolit ću nekog Coffe Shop moderatora da puca aplauze finim i "normalnim postovima".
U ovoj diskusiji pišite svoja mišljenja o anime-u.Ja ću sad staviti nekoliko pitanja da vam olakšam,ali nemojte stavljati 1. pa odgovarati već nek vam ova pitanja pomognu da napišete text.1.S koliko godina ste počeli gledati anime?
2.Koji su vam bili najdraži anime filmovi/serije?(Pokemon,Dragon Balls,Naruto...)
3.Dali ste prestali gledati anime?
4.Dali mislite da ste vi prestari da gledate anime?
5.Ako imate curu dali ona misli da je djetinjasto od vas što gledate anime?(ako ga gledate/ako imate curu).
Ja ću napisati novi post radi bolje preglednosti.
Zamolit ću nekog Coffe Shop moderatora da puca aplauze finim i "normalnim postovima".

hmh moj odgovori je da nisam =) sta fali se malo vratit u djetinstvo ... to dode kao jako osvjezavajuca stvar i odmor od silnih obaveza