Eo nes gledam po yutubu ima dosta animova ovih cuda... pa ako bi mi neko pokusao bar pokusati objasniti kako da nes napravim ... nis ozbiljno ni veliko samo ono osnovno i programe koji trebaju
Diskusija
Anime
178 pregleda · 9 odgovora · otvorena 09.05.2009. u 01:09
De link pa da vidim koji fazon ?
Ma adultgamehub.com i gledaj , pravi po tom fazonu xD
Nedy je napisao/la:
De link pa da vidim koji fazon ?
Cja ba pravio bi ja adulte neg neznam jebote
Ako nisi znao animeovi se crtaju xD.
pokusaj u sony vegasu... xD ><
lol hoce pravit anime AHHAHHAHHA
ako imas prijatelja japanaca neka ti pomognu ...
lol hoce pravit anime AHHAHHAHHA
ako imas prijatelja japanaca neka ti pomognu ...
pod br. 1 moras super crtati,
pod br.2 moras imati materijal za anime,
pod br. 3 moras znati raditi u programima i
pod br.4 odma odustani od toga jer je to za tebe prosto nemoguce. Jedino bi mangu mogao napravit nista vise. Mada mislim da bi i ona frljavo ispala.
pod br.2 moras imati materijal za anime,
pod br. 3 moras znati raditi u programima i
pod br.4 odma odustani od toga jer je to za tebe prosto nemoguce. Jedino bi mangu mogao napravit nista vise. Mada mislim da bi i ona frljavo ispala.
nacrtas sebi svoje likove na a4 papir, napravis jedan stav lika. to skeniras i prebacis u npr. corel draw x4.. tu sad imas milion opcija, koje je tesko ovdje napisati, da napravis mnoge frameove za lika... al to da se objasni i kako da to uradis bi trajalo malo vise, i ne bi bilo najbolje da se to ovdje pise jer to je teksta i teksta.. eh kad to uradis, odes u adobe after effects i tu onda uzmes sve one slike sto si napravio i napravis sebi "video" al i to je posebna prica..
sve u svemu kao sto je neko iznad mene rekao, kani se toga, ako nemas nikakvog iskustva, tesko je to radiiti.. lahko je gledati kako to neko na youtube uradi
sve u svemu kao sto je neko iznad mene rekao, kani se toga, ako nemas nikakvog iskustva, tesko je to radiiti.. lahko je gledati kako to neko na youtube uradi
toonboom
Mozes pravo crtat a imas i onaj anime studio, ja sam probao i uspio sam samo 1 sliku nacrtat nije mi se dalo vise.
Uglavnom u tom programu se skoro nista necrta ( ti mozes ako oces) vec dodajes oci nos i svakakvi djelovka koji ti vec dodu a mozes ih skinut sa neta, onda mu mozes promjenut pozu kako hoces itd...
Uglavnom u tom programu se skoro nista necrta ( ti mozes ako oces) vec dodajes oci nos i svakakvi djelovka koji ti vec dodu a mozes ih skinut sa neta, onda mu mozes promjenut pozu kako hoces itd...
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.