Zdravo 
Zelim dici ovaj tutorial jer ova gaming zajednica treba imati malo vise upustava za neke programe , u mom slucaju Photoshop ...
How to make splash text?
-Na svakom racunaru treba doci font pod imenom Arial Black (Taj cemo mi koristiti).
-Nek vam foreground color bude black !
-Otvorite sliku 500 x 500 , Transparent .
-Napisite neku rijec sa fontom Arial black , ja cu napisati svoje ime Adin.

-Zatim trebate copirati layer (CTRL + J)
-Uzmite move tool i Adin copy (ako ste vi stavili svoje ime vama ce pisati vaseime Copy) i pomaknite ga lijevo od Pocetnog layera (Adin).

-Sada otvorite Filter -> Distort -> Wave i uradite sljedece !

-Kada ste to uradili pomjerite layer Adin Copy ispod pocetnog layera Adin.
-Trebali bi ste ovo dobiti

-Zatim kliknite na layer Adin Copy i otvorite Layer -> Blending Options.
-Nadjite Color overlay i tu stavite crvenu boju , otvorite outer glow i stavite boju 00a2ff , Opacity 100 % , Blend Mode : Normal , Size 13.

-Otvorite pocetni layer Adin i namjestite Outer glow kao i na layeru Adin Copy , samo size stavite na 3 !
REZULTAT !

Nije c/p , moj tutorial !
Ako tema bude isla u kantu navedite razlog pls :$
EDIT : Ma i ja mislim da se ove boje i nisu bas uparile , al vi ste tu da birate , evo vidis ovom aldinu kako je dobro ispalo

Zelim dici ovaj tutorial jer ova gaming zajednica treba imati malo vise upustava za neke programe , u mom slucaju Photoshop ...
How to make splash text?
-Na svakom racunaru treba doci font pod imenom Arial Black (Taj cemo mi koristiti).
-Nek vam foreground color bude black !
-Otvorite sliku 500 x 500 , Transparent .
-Napisite neku rijec sa fontom Arial black , ja cu napisati svoje ime Adin.

-Zatim trebate copirati layer (CTRL + J)
-Uzmite move tool i Adin copy (ako ste vi stavili svoje ime vama ce pisati vaseime Copy) i pomaknite ga lijevo od Pocetnog layera (Adin).

-Sada otvorite Filter -> Distort -> Wave i uradite sljedece !

-Kada ste to uradili pomjerite layer Adin Copy ispod pocetnog layera Adin.
-Trebali bi ste ovo dobiti


-Zatim kliknite na layer Adin Copy i otvorite Layer -> Blending Options.
-Nadjite Color overlay i tu stavite crvenu boju , otvorite outer glow i stavite boju 00a2ff , Opacity 100 % , Blend Mode : Normal , Size 13.

-Otvorite pocetni layer Adin i namjestite Outer glow kao i na layeru Adin Copy , samo size stavite na 3 !
REZULTAT !

Nije c/p , moj tutorial !
Ako tema bude isla u kantu navedite razlog pls :$
EDIT : Ma i ja mislim da se ove boje i nisu bas uparile , al vi ste tu da birate , evo vidis ovom aldinu kako je dobro ispalo



nekoliko minuta :
