Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Inovacija u galeriji korisnika

781 pregled · 40 odgovora · otvorena 11.04.2009. u 21:02

Pozdrav svim moderatorima portala gamers.ba,

Naime postavljam ovu temu jer sam danas vidio inovaciju u nasim galerijama. Sve sto ste dosad uradili veoma mi se svidja i izgleda atraktivno ali sto se tice inovacije u galeriji, prema mom misljenju to je cista fula. Naravno svaka tvrdnja nosi i objasnjenje :

1. Veoma je nepregledno
2. Nepotrebna modifikacija
2. Web se uspori kada neko udje u galeriju
3. Ljudi koji imaju popunjene sve slotove u galeriji uopce nemaju lijep pregled slika niti posjetioci, zbog tog razloga ce vjerovatno mnogi odustati da gledaju galerije
4. Dok ja nadjem sliku treba mi pola godine a dok kliknem na nju treba mi 2 godine i 3 mjeseca, to me podsjeca na sniper iz MGS-a jer se SNAKE trese kao nadrogiran kad cilja
5. Vecina se navikla na klasicni pregled i mislim da je ovo suvisno

Volio bih da cujem sta ostali misle jer na osnovu glasanja vjerovatno mozemo odrediti sta je to najbolje. Samo molim vas budite decidni u svojim pisanjima i stavovima.

Citao sam prethodnu temu vezanu za galeriju mada mislim da to nije dovoljno jer su se vecinom javljali ljudi kojima se svidja ili kojima je svejedno. Meni npr nije svejedno jer sam aktivan member gamersa koji uziva u urednosti prijasnjeg gamersa i galerije, mislim da je prethodna galerija bila ljepsa, preglednija i nije smor kao ova sad.

Uzivajte u pisanju ^^

velikooooo +1 na ovom sephijev post npr. njegovu galeriju uopste ne mogu ni da pregledam ...
iskreno nekako mi je sminkasticno kako su uradili,ali imas pravo moram kliknut 5 puta na istu sliku da bi mi se otvorila...
posebno ako je galerija puna onda nece nikako da mi otvori,a i sjebe mi browser
Da slazem se.. Nepreglednos je na nivou Kada zaustavim mis, galerija se ne zaustavlja okreteti -.-
Pisem neki sastav za gimnaziju pa ne mogu puno pisat. Ne zamjeri. Svidja mi se vise prijasnja galerija, klasika...preglednost i urednost na nivou ! Cak sam primjetio da neke galerije uopste nece da otvori.

Svaka cast vama na inovacijama, ali ovo je, sto jest - jest, suvisno.

bubim
Meni je svejedno na mozilli mi nema tog sranja, ali evo sam na IE-u vidio da je neuredno i "razbacano" i da korisničke galerije sa više slika izgledaju poput velike hrpe papira koje treba pročitati i ne sviđa mi se, ali ga volim vintlati ko ringišpil
n3xu55 je napisao/la:
velikooooo +1 na ovom sephijev post npr. njegovu galeriju uopste ne mogu ni da pregledam ...
-nisam mislio citirat al aj j**i ga :D

ma dobro ja sam vec danas reko da mi ovo i nije toliko lose samo sto je slide prebrz nemogu pohvatat slike, znaci dobro je, ali ipka mislim da bi onaj sistem kao na facebooku (klikom prebaciva sa slike na sliku) bio puno bolji ako je izvodiv. znaci nemam nista protiv ovog, momcima svaka cast na trudu i lijepo su izveli ovo. ali ako je ikako moguce onako nesto bilo bi bolje...
Sir_Whinesalot je napisao/la:
Pisem neki sastav za gimnaziju pa ne mogu puno pisat. Ne zamjeri. Svidja mi se vise prijasnja galerija, klasika...preglednost i urednost na nivou ! Cak sam primjetio da neke galerije uopste nece da otvori.

Svaka cast vama na inovacijama, ali ovo je, sto jest - jest, suvisno.

bubim
Kada je vise slika galeriji onda postaje stvarno nepregledno a i ovo je bilo nepotrebno al dobro, nek se radi nesto.Meni ne smeta
Neznam kako cu ubacit novu sliku
blokira, ne vidis uopste dobro sliku i sto je najgore - uzasno sporo ... uopste mi se ne svidja
Nije loshe ovo , samo ne valja sto su male slike.

@ Buyaka dole ti bolan pise , nova slika ?

Mozda nisi vidio : ))
omfg!!!!!!!11

ovo je za ku**c , vratite ba :d !!
ma pusite kemi ku**c, lik se potrudio koliko toliko i puno je ljepše ....
ovi sto imaju puno slika neka brišu ko im je kriv , kemo nije ...
kemo je cigan, ali je pr0
Uzasno sporo, nepregledno
Meni se osbno svidja , samo sto mu treba da sliku otvori dulje. Al et kad se otvara slika ljepse bi bilo da se samo poveca ova na koju kliknemo a ne da se vraca u stari oblik...
Dobili smo bolji izgled, izgubili prakticnost.
Zavisi sta je kome bolje.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.