Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ideje,prijedlozi

148 pregleda · 7 odgovora · otvorena 04.04.2009. u 20:35

Imate li neke ideje ili prijedloge da se nest napravi na ovom forumu jer je nekako zamro,mozda i nije tako kako ja kazem ali nije isti u odnosu na septembar ili oktobar kada je bilo puno zabavnije itd...

Stavljajte prijedloge.Citav dan razmisljam i pali su mi napamet neki kvizovi tj. postavimo temu kviza (gaming,music,film,sport ...) i onda odgovaramo na pitanja

npr:

Ja postavim pitanje iz sporta,ako je to zadata tema:

Fudbaler koji je u Zenici dao dva gola Belgijancima?

Neko odgovori i ako je to tacan odgovor onda on postavlja pitanje.Tacan odgovor ce znati tako sto ce mod ili admin edit njegov post. To znaci da ce jedan mod tog podforuma ili admin morati prisustvovati tom kvizu,a kviz bi trajao nekih 2 sata i tada bi se ja mislim nakupilo postova.Rezultate bi pisao ja tj. za svaki tacan odgovor 1 bod,polovican odgovor pola boda.Pravo ucesca imaju svi pa cak i oni koji su vec odgovorili imaju pravo ponovo

Et dajte misljenje svoje samo nemojte kritikovati jer je ovaj kviz pomogao na populaciji foruma.Ovaj je vec popularan tako da samo trebamo vratiti zivost neku.

Ako imate neku aktivnost isto koju bi trebalo dodati,napisite!

Pozdrav

@BUYAKA: De bola edit to i misljenje napisi neko da znam
HAHA cuj Edin Dzeko.E nije nego Barbarez
@1BUYAKA: Da nije Berlusconi.
Budalo jedna nismo zapoceli sa kvizom nego misljenje stavi za ovo treba vremna
pokusavali su tako nes pa je trajala tema citave 2 min dok nije pocelo bezvezno spamanje vrijedzanje itd ....... ha ja

ostavi administraciji da nes skontaju da nas obraduju !!!

a jes fkt nes postao dosadan G.ba nema zanimljivih tema za citanje smijanje itd ...

ali valjda ce sad kad pocne ljeto opet to biti to ... :D

;)
dosadilo i meni vise , nema raje ko prije godinu il godinu ipo , sve idoli sa 1338 acca( necu 1337 nije furka xd :D ) smislit ce sto posto nesto do tada chus :D
odlicno... mzoe isto kao neka igra preko g.ba online igra se 2 ekipe pucanje isto nest slicno ko cs da se napravi xD

APLAUZ :F xd
kviz nije lose

moj prijedlog je da se stave one mini igre i ima highscore sto ima na www.hcl.hr
valja ti ta ideja ,al nevjerujem da je to tako lako izvedivo :S
dok svira radio sta bi ti radioooo tralalalala

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.