Imate li neke ideje ili prijedloge da se nest napravi na ovom forumu jer je nekako zamro,mozda i nije tako kako ja kazem ali nije isti u odnosu na septembar ili oktobar kada je bilo puno zabavnije itd...
Stavljajte prijedloge.Citav dan razmisljam i pali su mi napamet neki kvizovi tj. postavimo temu kviza (gaming,music,film,sport ...) i onda odgovaramo na pitanja
npr:
Ja postavim pitanje iz sporta,ako je to zadata tema:
Fudbaler koji je u Zenici dao dva gola Belgijancima?
Neko odgovori i ako je to tacan odgovor onda on postavlja pitanje.Tacan odgovor ce znati tako sto ce mod ili admin edit njegov post. To znaci da ce jedan mod tog podforuma ili admin morati prisustvovati tom kvizu,a kviz bi trajao nekih 2 sata i tada bi se ja mislim nakupilo postova.Rezultate bi pisao ja tj. za svaki tacan odgovor 1 bod,polovican odgovor pola boda.Pravo ucesca imaju svi pa cak i oni koji su vec odgovorili imaju pravo ponovo
Et dajte misljenje svoje samo nemojte kritikovati jer je ovaj kviz pomogao na populaciji foruma.Ovaj je vec popularan tako da samo trebamo vratiti zivost neku.
Ako imate neku aktivnost isto koju bi trebalo dodati,napisite!
Pozdrav
@BUYAKA: De bola edit to i misljenje napisi neko da znam
HAHA cuj Edin Dzeko.E nije nego Barbarez
@1BUYAKA: Da nije Berlusconi.
Budalo jedna nismo zapoceli sa kvizom nego misljenje stavi za ovo treba vremna
Stavljajte prijedloge.Citav dan razmisljam i pali su mi napamet neki kvizovi tj. postavimo temu kviza (gaming,music,film,sport ...) i onda odgovaramo na pitanja
npr:
Ja postavim pitanje iz sporta,ako je to zadata tema:
Fudbaler koji je u Zenici dao dva gola Belgijancima?
Neko odgovori i ako je to tacan odgovor onda on postavlja pitanje.Tacan odgovor ce znati tako sto ce mod ili admin edit njegov post. To znaci da ce jedan mod tog podforuma ili admin morati prisustvovati tom kvizu,a kviz bi trajao nekih 2 sata i tada bi se ja mislim nakupilo postova.Rezultate bi pisao ja tj. za svaki tacan odgovor 1 bod,polovican odgovor pola boda.Pravo ucesca imaju svi pa cak i oni koji su vec odgovorili imaju pravo ponovo
Et dajte misljenje svoje samo nemojte kritikovati jer je ovaj kviz pomogao na populaciji foruma.Ovaj je vec popularan tako da samo trebamo vratiti zivost neku.
Ako imate neku aktivnost isto koju bi trebalo dodati,napisite!
Pozdrav
@BUYAKA: De bola edit to i misljenje napisi neko da znam
HAHA cuj Edin Dzeko.E nije nego Barbarez
@1BUYAKA: Da nije Berlusconi.
Budalo jedna nismo zapoceli sa kvizom nego misljenje stavi za ovo treba vremna