Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

dzeko navodno u manchester united:D

680 pregleda · 77 odgovora · otvorena 05.04.2009. u 13:07

ALEX FERGUSON bi se rado riješio Carlosa Teveza i doveo trenutno najpoželjnijeg europskog napadača Edina Džeku iz Wolfsburga.

Sve više informacija koje dolaze s Otoka idu u prilog tezi da United neće otkupiti Carlosa Teveza od West Hama nakon što sljedećega mjeseca završi njegov posudbeni rok.

Naime, Daily Star piše kako Alex Ferguson planira dovesti "bosanskog dijamanta" Edina Džeku i to kako se čini, za 12 milijuna funti.

Fergie je poručio kako ne želi razgovarati o Carlosu Tevezu te se čini da Argentinac nema baš neku budućnost na Old Trafford.

Za razliku od njega, napadač BiH reprezentacije Edin Džeko bi je mogao imati, pogotovo nakon što je za BiH zabio ključne golove prošloga tjedna, a sve je upotpunio dvostrukim udarcem Bayernu u Wolfsburgovom demoliranju 5:1.

Englezi pišu da je cijena od 12 milijuna funti realna te da ona rapidno raste što više vrijeme odmiče

izvor www.index.hr
igracina , u dobar klub ide ;-)

al 12 miliona funti
Zasluzio je ... Svaku tekmu zabije po najmanje 1-2 gola ... Ako ode u MANUTD propast ce ... Nece dobiti puno prilika ... Arsenal ili Bayern bolja prilika za njega
Sa derneka....nevalja...djeki bi najbolje bilo da one u Spaniju ili ostane u njemackoj. Tu se igra preljep nogomet. U Engleskoj i Italiji moze nogu izgubit. Kad mu Gattuso uleti :)
Ipak on je reko da bi najradiji otisao u barcelonu ili Milan.
nek mu je sa srecom
bice isto ko i za ibisevica

sad ibisevica niko nepominje...

nek ide

propast ce
PiraTinstw je napisao/la:
bice isto ko i za ibisevica

sad ibisevica niko nepominje...

nek ide

propast ce
Ko kaze da ga niko "NEPOMINJE" to ti mozda mislis :(
lol otice u manchester i grijace klupu isto kao i teveze, igrace kad ferguson bude cuvao rooneya, berbatova itd, i opet ce otici u neki manji kup, po meni mu je bolje u wolsburgu da igra 90minuta neg da ovdje odigra tih 90minuta u 4 utakmice, male su sanse da zamjeni berbatova, a POGOTOVO rooneya..
hajde ne lupetaj!
čuj džeko u man utdu!
Šta zna index.hr?
Ako Džeko gdje ode , ide u Milan il Arsenal 9-)
Živi bili pa vidjeli
Nek mu je sa srecom...ja sam cuo isto da bi cak mogao u Velezu da zaigra...da ih izvadi iz krize
dzeko najbolji napadad na svijetu trenutno. :P
Kostaman je napisao/la:
lol otice u manchester i grijace klupu isto kao i teveze, igrace kad ferguson bude cuvao rooneya, berbatova itd, i opet ce otici u neki manji kup, po meni mu je bolje u wolsburgu da igra 90minuta neg da ovdje odigra tih 90minuta u 4 utakmice, male su sanse da zamjeni berbatova, a POGOTOVO rooneya..
Potpisujem jednostavno ako potpise nema tu prilike za njega bolje da ode u neki klub kao sto je npr portsmouth (klubovi te jacine )
ma nevjerujem da ce u man utd jer arsenal nudi 18 k za njeg , a i bolje mu je u arsenalu !
Iskreno,volio bih da on ode u Man.Utd. ali tesko,to su sve suplje...Iako bih volio da nisu.

-podsjeca me na ono od neki dan "zemljotres u 15:30"
ma vrijedi vise !

cuj da ode u mancester za te sitne pare, ipak je to najbogatiji klub.

Treba mu ponuditi minimalno 20 milina !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.