Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

dzeko navodno u manchester united:D

680 pregleda · 77 odgovora · otvorena 05.04.2009. u 13:07

ALEX FERGUSON bi se rado riješio Carlosa Teveza i doveo trenutno najpoželjnijeg europskog napadača Edina Džeku iz Wolfsburga.

Sve više informacija koje dolaze s Otoka idu u prilog tezi da United neće otkupiti Carlosa Teveza od West Hama nakon što sljedećega mjeseca završi njegov posudbeni rok.

Naime, Daily Star piše kako Alex Ferguson planira dovesti "bosanskog dijamanta" Edina Džeku i to kako se čini, za 12 milijuna funti.

Fergie je poručio kako ne želi razgovarati o Carlosu Tevezu te se čini da Argentinac nema baš neku budućnost na Old Trafford.

Za razliku od njega, napadač BiH reprezentacije Edin Džeko bi je mogao imati, pogotovo nakon što je za BiH zabio ključne golove prošloga tjedna, a sve je upotpunio dvostrukim udarcem Bayernu u Wolfsburgovom demoliranju 5:1.

Englezi pišu da je cijena od 12 milijuna funti realna te da ona rapidno raste što više vrijeme odmiče

izvor www.index.hr
sagkash1 je napisao/la:
ma najbolje je da ode u zelju , tamo ce zaradit :d
hahahaha cuj u zelji :D nemaju da plate igrace kamoli njega hahahah :D
marvaa je napisao/la:
hahahaha cuj u zelji :d nemaju da plate igrace kamoli njega hahahah :d
to ti kaem
nemaju da lopte kupe :D
sagkash1 je napisao/la:
to ti kaem
nemaju da lopte kupe :d
riadee nemoj da te banuju ponovo :$ <3 spam ahaahhah :D
btw . da da :D kakav zelji bola , bih liga propala :D
Kostaman je napisao/la:
lol otice u manchester i grijace klupu isto kao i teveze, igrace kad ferguson bude cuvao rooneya, berbatova itd, i opet ce otici u neki manji kup, po meni mu je bolje u wolsburgu da igra 90minuta neg da ovdje odigra tih 90minuta u 4 utakmice, male su sanse da zamjeni berbatova, a POGOTOVO rooneya..
Potpisujem... Takođe mentalitet naših igrača nije za tehnički potkovanu ligu tipa engleske, ako Džeko već hoće iz Wolfsburga onda nek ide u Bayern....
EDIT: Ali Bayern ima historiju, a Wolfsburg nema....
cristiano i dzeko, kakav tandem :D
najrealnije, nek ode u liverpool, svakako traze jos jednog da se pridruzi torresu u napadu, a njih dvojica bi razvaljivali
Kostaman je napisao/la:
lol otice u manchester i grijace klupu isto kao i teveze, igrace kad ferguson bude cuvao rooneya, berbatova itd, i opet ce otici u neki manji kup, po meni mu je bolje u wolsburgu da igra 90minuta neg da ovdje odigra tih 90minuta u 4 utakmice, male su sanse da zamjeni berbatova, a POGOTOVO rooneya..
nebudi cinik ako cemo realno dzeko je 300 puta bolji od berbatova a od rooneya je 100 puta u boljoj formi a ako ode propast ce jer su milan i mancester klubovi koji unistavaju igrace ...
Dzeko ce vrijediti i puno vise od tih 12 miliona, samo polako :) Sta uradi bajernu hohohho xD
teoretski ako zna igrat nemoze propasti u manchesteru ,,,
nebi ga ferguson djaba dovodio da mu sjedi na klupi vidio je kako igra i nema utakmice da nedadne 2 gola.
i ako slucajno bude na klupi prvih utakmica , dzeko zna igrat ko joker dace go i uci u prvih 11.

gl kako god bude :D
maxeL je napisao/la:
cristiano i dzeko, kakav tandem :d
- malo jak !?
Mislim da bi bilo dobro da ode u Liverpool da se pridruzi Torres.u jer im treba napadac mada i Arsenal nije losa opcija , ali otici u Manchester to je propast , grijat ce klupu 100% , a ovako najbolja moguca opcija je da ostane u wolsburgu i tak da pokusaju osvojiti titulu i da se kvalifikuju za ligu prvaka :)
NJapster je napisao/la:
nebudi cinik ako cemo realno dzeko je 300 puta bolji od berbatova a od rooneya je 100 puta u boljoj formi a ako ode propast ce jer su milan i mancester klubovi koji unistavaju igrace ...
haj suti molim te berbatov i roooney imaju 16 puta vise iskustva od dzeke, ne budi smijesan vidi se da ne pratis fudbal i da veze nemas, znas ti sta je engleska liga? pa vidi samo 4 engleska kluba igra u cetvrtini finalo alooooo, on ti igra sad prejako ne kazem ja nista, sad sta god sutne ide u gol, realno on u wolsburgu moze raditi sta hoce, a da igra 90min svaku utakmicu, ako predje u manchester imace para da obezbjedi sebi 4 zivota, ali j**o to kad ce biti na klupi, eto vidjecemo i tosic je trebao preci u manchester pa nije, zna on sta ga tamo ceka , tako da ...

edit: nisam dobro procitao tu zadnju recenicu, milan i man.utd unistavaju igrace? smijesan?
big_daddy je napisao/la:
Potpisujem... Takođe mentalitet naših igrača nije za tehnički potkovanu ligu tipa engleske, ako Džeko već hoće iz Wolfsburga onda nek ide u Bayern....
EDIT: Ali Bayern ima historiju, a Wolfsburg nema....
A sto bi isao u Bayern kad je Wolfsburg trenutno bolja i jaca ekipa :)
Kostaman je napisao/la:
haj suti molim te berbatov i roooney imaju 16 puta vise iskustva od dzeke, ne budi smijesan vidi se da ne pratis fudbal i da veze nemas, znas ti sta je engleska liga? pa vidi samo 4 engleska kluba igra u cetvrtini finalo alooooo, on ti igra sad prejako ne kazem ja nista, sad sta god sutne ide u gol, realno on u wolsburgu moze raditi sta hoce, a da igra 90min svaku utakmicu, ako predje u manchester imace para da obezbjedi sebi 4 zivota, ali j**o to kad ce biti na klupi, eto vidjecemo i tosic je trebao preci u manchester pa nije, zna on sta ga tamo ceka :), tako da ...

edit: nisam dobro procitao tu zadnju recenicu, milan i man.utd unistavaju igrace? smijesan?
Daj ne pravi se pametan ja nisam prico ko ima vise iskustva nego po meni je berbatov karna od igraca i dzeko je mladji od obadvojice i u boljoj je formi 1000000 puta od obojice i ne filozofiraj mi tu ti nesto znas ti iz banja luke i sad ti vokri sto dzeko pwna.I tacno milan i man utd upropastavaju igrace npr sjecas se rivalda otiso je iz barse u milan i nakon toga nije go dao kako treba nije ulazio da igra u milanu , isto tako i tevez igro je 10 puta bolje u west hamu.I ne citiraj me vise necu da se raspravljam stobom.
aBd tamo da ode ja presretan :r

i onako smo najaci jos ako Dzeku dovedemo gdje ce nam kraj bit :r :r

NJapster je napisao/la:
sto se vidi is prilozenog :r

C.Ronaldo propo ko grcka ???

Vjerujte mi nece se naigrat ako ode u manchester :r
marvaa je napisao/la:
riadee nemoj da te banuju ponovo :$ <3 spam ahaahhah :d
btw . da da :d kakav zelji bola , bih liga propala :d
ne shvataj neke stvari ozbilno ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.