Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Zasto ?

245 pregleda · 25 odgovora · otvorena 04.04.2009. u 22:18

Eo jedna tema bezze al' eto..

Samo me zanima zasto svi (i ja ) furaju cs ?
Jel igrate iz zezancije il da nesto postignete u zivotu ?

Jer ako igrate iz zezancije zasto se uvijek nesto pametuje, i zasto se igra cs po 10 sati na dan ?

Eto samo me to zanima ;)
Ćesa sine , kad jednom probaš đusi , piješ samo đusi...
Zato sto mi je merak :D
Ma moram odrađivat adminske poslove
Da nisam admin ne bih ni igrao toliko
relaksacija vo no'.

danas ti je CS ko sport il neke ostale stvari, ne mozes bez njega
HAHAHAHHAHAHHHAHAHAHA ..

Fakat ' mirise bijelo ?

Post dobio šamar od bak1r

ja sam davno igro cs pa prestao onda wow i takodjer prestao jer shvatim da nema smisla. Jer u bosni nemas bas nekih mogucnosti da zaradjujes od cs-a a i oni koji to uspiju su rijetki. Mislim ok je nekad poigrat radi uzitka al ovako bezze sjest i igrat...cisto gubljenje vremena.:S
ja ne igram cs
i ne znam zasto je to vama zanimljivo jer u ovoj zemlji nemate ni uvjete,90% igraca nema steam,nemamo qwcg ni qeswc
-.-'
Ja igram cs jer mi bude dosadno prije skole kad nemam sta ucit :/ ili kada dodjem sa treninga u 9 nemam sta radit i upalim racunar pustim mjuzu udjem na g.ba i kasnije csa ;)
ma samo je to dangubljenje vremena, ali igram ga i ja neprestano 4-5 godina :$

_FuSheRR je napisao/la:
Ja igram cs jer mi bude dosadno prije skole kad nemam sta ucit :/ ili kada dodjem sa treninga u 9 nemam sta radit i upalim racunar pustim mjuzu udjem na g.ba i kasnije csa ;)
Sto si onda napaljen ?

Snimas movie , slikas , svakom loncu poklopac ?
igram zato sto mi se igra :S imam 2 god prob'o sam da ne igram nemoye cc
heawNi je napisao/la:
igram zato sto mi se igra :s imam 2 god prob'o sam da ne igram nemoye cc
Ovisnost.
igro cs-a -presto,silkroada - isto,sad neigram nista XD
Kad te cura ostavi , kad te iz škole izbace , kad život nema smisla igram CS... Ja šta ću drugo radit nego igrat CS ?
Imam je***a 24 sata na raspolaganju da radim šta mi srce poželi. Jedno 5-6 sati dnevno CS...
caspitow0w je napisao/la:
Ovisnost.
Pogledaj svoj movie.
caspitow0w je napisao/la:
Ovisnost.
Pa jest owistnost cs,ali ne za svakoga ko zna fino rasporediti vrijeme.
Ja nažalost nezna,(jbg) ali ugl...cs mi vishe nije kao samo zabava,kao što su druge igre,isto koda je nešto vishe uglavnom,teško za objasniti.
viEw je napisao/la:
Pa jest owistnost cs,ali ne za svakoga ko zna fino rasporediti vrijeme.
Ja nažalost nezna,(jbg) ali ugl...cs mi vishe nije kao samo zabava,kao što su druge igre,isto koda je nešto vishe uglavnom,teško za objasniti.
Brate ae ti meni preko pm daj msn.
Igram ponekad, ali dosadi pravo brzo, ne znam kako neko može igrati CS-a 8 sati dnevno, tim tempom meni bi CS dosadio za 3 dana, a i samo napucavanje protivnika je dosadno... :/
kad hoću da igram neku igricu 8 sati dnevno upalim nešto što ću stvarno igrati 8 sati dnevno, a ne samo blenuti u ekran i stiskati miš dok mi mozak truhne u vlazi
Bez obzira što igram CS-a reći ću da nisam ovisan, završim rundu i izađem ako mi je dosadno, ionako CS igram samo kad nemam igrati ništa drugo
spY je napisao/la:
Pogledaj svoj movie. :r
Neka ti glupsone :S ..
Ti si ovisan koliko i ja i ne pricaj glupsti

Uostalom jesam li ja reko da nisam ovisan ?

Ae udari glavom od zid..
zado sto je merak igrati ubiti lika :D...... eto zasto

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.