Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Zasto ?

245 pregleda · 25 odgovora · otvorena 04.04.2009. u 22:18

Eo jedna tema bezze al' eto..

Samo me zanima zasto svi (i ja ) furaju cs ?
Jel igrate iz zezancije il da nesto postignete u zivotu ?

Jer ako igrate iz zezancije zasto se uvijek nesto pametuje, i zasto se igra cs po 10 sati na dan ?

Eto samo me to zanima ;)
caspitow0w je napisao/la:
Neka ti glupsone :S ..
Ti si ovisan koliko i ja i ne pricaj glupsti

Uostalom jesam li ja reko da nisam ovisan ?

Ae udari glavom od zid..
Ouujeee ja glupson.

~ Pogledaj svoj film.

Nisam ovisan o cs, igram 4fun 2-5h vikendom.
spY je napisao/la:
Ouujeee ja glupson.

~ Pogledaj svoj film.

Nisam ovisan o cs, igram 4fun 2-5h vikendom.
Pogledo sam ga , to mi 2 put pises malo dosadan ?

Bola ti ga igras 10 h dnevno i ne pricaj bedastoce..
Ev ti odgovor, kratko i jasno.

Nisu igre za svakoga, posebno ne Final Fantasy ili Metal Gear, a taj jadni i ocajni CS moze svako da igra. ^^
S3phirotH je napisao/la:
Ev ti odgovor, kratko i jasno.

Nisu igre za svakoga, posebno ne Final Fantasy ili Metal Gear, a taj jadni i ocajni CS moze svako da igra. ^^
Moze svako da igra, ali ne jednako uspesno.

Popelo mi se na ku**c to tvoje pljuvanje ove igrice, velicanje svih ostalih igara.. Majmune na ovom siteu si zbog te igrice, ove silne ljude si upoznao zbog te igrice.. JER JE OVAJ SITE NASTAO ZBOG ISTE POMENUTE IGRE !

Da si igrao jedan zanimljiv mec, napet, mnogo bitan, da si igrao na jednom turniru, jedan jedini mec, shvatio bih zasto je ova igrica zanimljivija od ostalih..
Znas zasto je zanimljivija od svih tih tvojih igara ? Zato sto imas drugare kraj sebe, zato sto se s njima zajedno nerviras, zato sto se s njima zajedno radujes kad uzmete rundu, zato sto s njima delis mnogo drugih stvari i trenutaka pored cs-a, sto na turniru, sto na obicnom online mecu gde igrate u lanu jedan kraj drugoga, sto na LAN mecu gde igras protiv ekipe iz istog grada od koje pokusavas biti bolji itd itd..
Vi onlajneri nikad necete znati sta je gaming, sta je "drustvena" igra iako se u njoj puca.. Mali milion stvari mogu da ti navedem zasto je CS kod nas i svagde drugo vise od igre uprkos ocajnoj grafici, a to nije samo idealan recoil i slicne stvari..
Ne shvatas ti ove stvari, a ja shvatam zasto ih ne shvatas. ;)
Mene je ovo uzbudjenje odavno proslo, ali ti je***o pokusavam objasniti neke stvari da se vise ne preseravas i ne pametujes..

Post dobio aplauz od bak1r

igram vise iz zezancije et da malo bude lakse :D

igro sam wow - meni glup :(
igro sam silkroad - glup
igro sam cabal - nije mi se dalo vise
igro sam Perfect world - presto nije mi se dalo
Igram Tibiju - igram je i aBg igrat cu je :D jes da je 2D al premocna :D

ima jos ovog sad se nemogu sjetiti xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.