Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Uhapsen Gotovina !

678 pregleda · 23 odgovora · otvorena 08.12.2005. u 13:24

Beograd - Hrvatski general Ante Gotovina uhapšen je noćas na Kanarskim ostrvima, saopštila je u Beogradu Karla del Ponte.

Glavna tužiteljka Haškog tribunala zahvalila se španskim vlastima na akciji, ali i hrvatskim na saradnji i rekla da će Gotovina biti ubrzo isporučen Haškom tribunalu.

Gotovinin advokat Marijan Pedišić rekao je za HRT da još uvek nije obavešten o hapšrenju njegovog klijenta.

Pored ratnih lidera bosanskih Srba Ratka Mladića i Radovana Karadžića, koji su i dalje u bekstvu, Ante Gotovina bio je najtraženiji haški optuženik u bekstvu i kočnica evropskim integracijama Hrvatske.

Hr odeeee
Evo najbolja metoda za kaznu :

Upozorenje: osobe sa slabim srcem i djeca ispod 18 godina nek se odkuce od ekrana.

Posto je Gotovina, da dobije kaznu Gotovinsku. Naime treba naći neki koc ( ono sto komsija Gerasim stvalja u zemlju kako bi zabranio klincima da mu gaze travu ) i sad uzeti taj koc i stavit mu ga u šupak. Kad Gotovina bude na kocu onda taj koc zapalit a Gotovinu pustiti malo nek sagori. Ako Gotovina nakon toga bude da mogo progovori e onda ga strpat u vrecu i presjeci ga yakuza medotama u 1000 dijelova pa ga stavit u cistu so. ( da se malo koprca )

ja mislim da bi mu prijalo malo a kad uhvate i ovu dvojicu ja cu opet smisliti malo još bolju kombinaciju zrtvovanja za njih.

Zadnji edit: 08.12.05 u 08:14:03

Haha
vidi Grim-a što bi radio čovjeku

to je preblago

Treba njemu zatvor
ali ne obični

nego svezan na stolicu i da mu svake sekunde kapljica vode pada na čelo .

Gospodine kako ce te platit?
Platit cu vam GOTOVINOM-rece covjek i ode
Cuj ebote na Kanarskim otocima uhapšen ,
Al ležat ce u zatvoru 2-3 godine i pustit ce ga z*** starosti ,
Al ovu drugu dvojicu Mladica i Karadzica treba fatati.......
meni samo nije jasno jeli ovo gamerski portal ili sta. nije nase da se brinemo o tome kako ce ga kazniti. bit ce sta bude. osobno mene ne zanima ni kako ce ga kazniti ni sta ce se desiti s njim. svatko treba za svoje postupke da odgovara a o tome odlucuje netko drugi. sve je to politika sto mi nikada necemo skontati. igraju se s nama ko s djecom a mi padamo na njihove fore. kanite se toga bola ima boljih tema na site-u.
ma pustit ce ga z*** nedostatka dokaza (nema zivih svjedoka)
hehe grim lud si ...
a nek su ga uhvatili i volio bi da i ostale uhvatne i kazen za ono sta su pocinili ...

In memory Srebrenica
TargeT je napisao/la:
ma pustit ce ga z*** nedostatka dokaza (nema zivih svjedoka)

Budi siguran da cce pustit z*** svega sto je pocinio a i da nema svjedoka imaju kasete josh bolji svjedoci
ehh, prvo mu zavezete ruke da se covjek ne moze spasiti od torture koja mu slijedi...

onda, laganim pokretima skalpela razrezete do rebra. Onda, otkine te rebro, svucete mu gace i naglim trzajem ga uvalite u guzicu... I tamo ce iskrvariti do smrti
Ig@( je napisao/la:
meni samo nije jasno jeli ovo gamerski portal ili sta. > >nije nase da se brinemo o tome kako ce ga kazniti. bit ce sta bude. osobno mene ne zanima ni kako ce ga kazniti ni sta ce se desiti s njim. svatko treba za svoje postupke da odgovara a o tome odlucuje netko drugi. sve je to politika sto mi nikada necemo skontati. igraju se s nama ko s djecom a mi padamo na njihove fore. kanite se toga bola ima boljih tema na site-u.

Potpisujem!!!! Kao da sam ti diktirao sta ces napisati Nemojte me pogresno shvatit, uopste ga ne branim i cisto me libo racku sta ce sa njim biti, al me nervira kada NEKOMPETENTNE osobe pocnu pricati o ratu, politici itd. Mislim, 85% posjetilaca gamersa u ratu nisu znali svezat pertle(citaj: bili su balavci, ukljucujuci i mene) i sad mi nasli pricat o tome ko je kriv, jeli kriv(najludji je onaj, zaboravio sam mu nick, sto je neki dan rekao da je tito bio diktator, on to zna sa svojih 12 GODINA!!!!, mislim tragi-komicno), o ratu, a zapravo ne mozemo nista sa sigurnoscu tvrditi niti smo upoznati sa svim cinjenicama, cak se i oni koji su bili stariji u ratu ne mogu usaglasiti o tome sta se stvarno desilo, sta onda mi (djeca) imamo tu traziti dobro rece igor,manimo se corava posla, nikada necemo razumjet politicke igre i smicalice, mozda tek da postanemo pravi ljudovi , al do tada uzivajmo u ovoj, nazovi, mladosti i ostavimo se gluposti....

Pozdrav svima!!!

Tuzan dan za Hrvate, vjerujem da ce Hrvatski general Ante Gotovina dokazati nevinost.

Zadnji edit: 08.12.05 u 13:21:29

Skillhead je napisao/la:
Tuzan dan za Hrvate, vjerujem da ce Hrvatski general Ante Gotovina dokazati nevinost.

Sad ti jednom jedinom recenicom stavljas u pogresan kontekst sve ono sto sam ja gore napisao.... sto je tuzan dan?? Mozda za tebe jest, al za normalne hrvate ne bi trebao biti.....

Nevinost se, drug moj, dokazuje na sudu, a ne na egzoticnom otoku ispijajuci koktele.

Hrvatska se ovim oslobodila velikog tereta i muke, na koje ih je jedan covjek stavio, zato bi trebali biti zadovoljni svi normalni stanovnici hrvatske, a ti utopi tugu u picu....
godfather je napisao/la:
Sad ti jednom jedinom recenicom stavljas u pogresan kontekst sve ono sto sam ja gore napisao.... sto je tuzan dan?? Mozda za tebe jest, al za normalne hrvate ne bi trebao biti.....

Nevinost se, drug moj, dokazuje na sudu, a ne na egzoticnom otoku ispijajuci koktele.

Hrvatska se ovim oslobodila velikog tereta i muke, na koje ih je jedan covjek stavio, zato bi trebali biti zadovoljni svi normalni stanovnici hrvatske, a ti utopi tugu u picu....

To sto sam ja napiso nema veze sa tvojim postom kojeg nisam ni citao, dalje tuzan je zato sto je uhicen covjek koji je najzasluzniji za obranu Hrvatske slazem se da se nevinost dokazuje na sudu a ne u Hagu koji je ne objektivan i nadasve smijesan nazovi "sud" taj isti je osudio nevinog covjek 10 godina (Blaskic) nitko se normalan nebi predao da te na pravdi Boga osude nevinog.. Necemo dalje ulazit u politiku, Ante Gotovina treba odgovarati za svaki zlocin koji je pocinio pred Hrvatskim sudom a ne pred onim ruglom od Haga kojeg smatram političkom farsom, svime samo ne pravnom ustanovom koja je neovisna i objektivna. Sto ne sude englezima, amerikancima..ako je to sud za vojne zlocine.
Sta znate mozda covjek i nije kriv Samo se malo zanio sa koristenjem cheat-a,ali sad ce on u zatvoru ukljuciti speed,ili mozda walhack......
hmm cuo sam vijest oko 15h,al kad skontam sta je radio srbima nekako me i razveseli neka je,jer skontaj te sta su srbi radili nama pa...al jbg prekrsio je ratna pravila i nek mu se sudi ha ja...

Uostalom pozz ovim putem mladica i karadzica s pjesmom I VAS CE AKO B0G DA (innshalla)
Skillhead je napisao/la:
To sto sam ja napiso nema veze sa tvojim postom kojeg nisam ni citao, dalje tuzan je zato sto je uhicen covjek koji je najzasluzniji za obranu Hrvatske slazem se da se nevinost dokazuje na sudu a ne u Hagu koji je ne objektivan i nadasve smijesan nazovi "sud" taj isti je osudio nevinog covjek 10 godina (Blaskic) nitko se normalan nebi predao da te na pravdi Boga osude nevinog.. Necemo dalje ulazit u politiku, Ante Gotovina treba odgovarati za svaki zlocin koji je pocinio pred Hrvatskim sudom a ne pred onim ruglom od Haga kojeg smatram političkom farsom, svime samo ne pravnom ustanovom koja je neovisna i objektivna. Sto ne sude englezima, amerikancima..ako je to sud za vojne zlocine.

Hmmm, ev odmah potvrdjujes moju tezu.... sta ti znas koliko je on, i jeli uopste najzasluzniji za obranu hrvatske? Da mu slucajno nisi bio suboracNemoj padati na rojseve i pasaliceve nebuloze, jer si i ti bio dijete u ratu i nemas pojma , isto ko i ja Necu dalje ulaziti u njegovu krivicu, jer nisam upoznat sa cinjenicama, na kraju krajeva, svako je nevin dok se ne dokaze krivica... pokusavas me uvjerit da bi hrvatski sudovi objektivno sudili gotovini? Ili srpski milosevicu? nemoj me nasmijavat, koliko god mnogi pokusavali da oblate haski sud, definitivno je isti bolji od balkanskih sudova na kojima ne bi doslo ni do pocetka procesa sudjenja optuzenim (svaka bi zemlja cuvala svoje "heroje" i ne bi niko bio u zatvoru), dok je sada, koliko toliko, ljudi na izdrzavanju kazne u hagu...o tvojoj tugi necu govoriti, svi mi imamo svoje idole
SVE SE ZNA STA TKO RADI I SVATKO TKO LOSE RADI TAKO LOSE RADI DRUGOME LOSE CE I NJEMU BITI...PRAVDA JE PRAVDA!
godfather je napisao/la:
Hmmm, ev odmah potvrdjujes moju tezu.... sta ti znas koliko je on, i jeli uopste najzasluzniji za obranu hrvatske? Da mu slucajno nisi bio suboracNemoj padati na rojseve i pasaliceve nebuloze, jer si i ti bio dijete u ratu i nemas pojma , isto ko i ja Necu dalje ulaziti u njegovu krivicu, jer nisam upoznat sa cinjenicama, na kraju krajeva, svako je nevin dok se ne dokaze krivica... pokusavas me uvjerit da bi hrvatski sudovi objektivno sudili gotovini? Ili srpski milosevicu? nemoj me nasmijavat, koliko god mnogi pokusavali da oblate haski sud, definitivno je isti bolji od balkanskih sudova na kojima ne bi doslo ni do pocetka procesa sudjenja optuzenim (svaka bi zemlja cuvala svoje "heroje" i ne bi niko bio u zatvoru), dok je sada, koliko toliko, ljudi na izdrzavanju kazne u hagu...o tvojoj tugi necu govoriti, svi mi imamo svoje idole

Ne moram mu biti suborac da bih znao da je najzasluzniji general za obranu Hr, barem toliko znamo valjda. Nisi me skonto ja ti pokusavam reci sta je Hag i zasto se nije trebao predati. Ovo u vezi zapovjedne odgovornosti i toga da si kriv, i da ti se mora dokazati nevinost u neku ruku stoji, ali samo kod dobro organizovane vojske. Samo stranci ne mogu da shvate da je kod nas ovde svaki baja imo svoju jedinicu s kojom je radio šta je htio. Nedavno sam baš čitao u globusu il nacionalu intervju sa nekim hrvatskim obavještajcem koji je čitav rat bio u BiH. Govori baš o tome kako Petković nije imao nikakvu vlast nad Rajićem ili Tutom i sl. Praktički nije ga niko j**o ni 2%. Isto navodi i za Praljka.
Kod prave vojske vojnici izvršavaju samo naređenja nadređenih. Prema tome ako vojnik počini ratni zločin odgovoran je njegov nadređeni, a taj nadređeni je vjerovatne primo naredbe od svog nadređenog pa tako sve do vrha. Ali kod nas je rijetko bio takav slučaj, jer su velika većina ljudi koja se borila bili civili koji su početkom rata uzeli pušku da se brane (ili napadaju). I bez prethodnih psihičkih ili bilo kakvih provjera svi su dobivali oružje i išo je na liniju. Normalna je pojava da se među takvima nađe i budala i psihopata ili normalnih ljudi koje je jednostavno slomio rat. Takvima nije mjesto u vojsci sa oružjem u ruci, al ko je tad koga pito išta.
I haj ti nekome objasni šta se ovde dešavalo. Možda i znaju stranci šta se desilo, al se prave mahniti. Sve u svemu to je politika.
A vjerujem da Gotovina može dokazati svoju nevinost uz pomoć Vlade RH.
iqforce/.syn je napisao/la:
Budi siguran da cce pustit z*** svega sto je pocinio a i da nema svjedoka imaju kasete josh bolji svjedoci

sta vam znaci to z***
www.bolimekitazagotovinom.tk

Bojim se da će biti kao sa Milosevicem,onaj ce prije umrijeti nego ga osude...

@godfather : svaka cast za post

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.