Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Uhapsen Gotovina !

678 pregleda · 23 odgovora · otvorena 08.12.2005. u 13:24

Beograd - Hrvatski general Ante Gotovina uhapšen je noćas na Kanarskim ostrvima, saopštila je u Beogradu Karla del Ponte.

Glavna tužiteljka Haškog tribunala zahvalila se španskim vlastima na akciji, ali i hrvatskim na saradnji i rekla da će Gotovina biti ubrzo isporučen Haškom tribunalu.

Gotovinin advokat Marijan Pedišić rekao je za HRT da još uvek nije obavešten o hapšrenju njegovog klijenta.

Pored ratnih lidera bosanskih Srba Ratka Mladića i Radovana Karadžića, koji su i dalje u bekstvu, Ante Gotovina bio je najtraženiji haški optuženik u bekstvu i kočnica evropskim integracijama Hrvatske.

Hr odeeee
Ako ce cnas Amerika i ostali zaje***ati z*** njih pa sto ih nebi uhapsili? Oni nama mnogo sto sta obecavaju, ako ih uhapse, pa sto da ispastamo z*** njih nekoliko? (Samo da se ne desi da oni nijh pohapse a mi nedobijemo sto nam obecavaju).
On je bio general u hr, kao mi maldic u bih (rs) i mnogi drugi. Pa svaki rat donosi zrtve i nesrecu. Neki su bili zlocini, neki nisu to nije na nama da osudjujemo. Za to postoji sud, gdje ce oni dokazati svoju krivicu/nekrivicu. E sad jeste da nebi trebali da idu u hag, neko pred domacim sudovima da se sude, ali posto nam(drzavi) nedaju da odlocuje, moramo da slusamo sta naredjuje USA. Tako da bolje da ih sve pohapse, nego da nekoliko miliona ljudi ima probleme? Pa sto mi nebi otisli u evropsku uniju? Eto slovenija uopste nije ratovala, pa vidite kako je sada tamo. Standard i sve ostalo je mnogo vece neko kod nas bih i sr i hr. Mislim da treba da se potrudimo za nase dobro. A neke stvari ti generali nisu uradili sto su htjeli, nego z*** naroda i nekih koji su iznad njih. Zato pred sud.

Toliko od mene.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.