Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

nemas pristup izabranom forumu

284 pregleda · 25 odgovora · otvorena 02.04.2009. u 18:38

_FuSheRR je napisao/la:
Da ali ja nemogu otvorit ni coffe shop :$
ee to neznam izabrani forum tebi nije prikazan i nemozes ga nac dok te ne stave tamo admini a to za coffe shop neznam
ew sad je njemu 20 clanova odgovorilo isto...
i ako je i ovaj moj post suvisan samo konstatujem da ne treba izabrani forum...treba napraviti izabrani gamers....
postat moze clan koji je tu vise od 4 god a ostali nek citaju teme ...
N0TH1Ng je napisao/la:
ew sad je njemu 20 clanova odgovorilo isto...
i ako je i ovaj moj post suvisan samo konstatujem da ne treba izabrani forum...treba napraviti izabrani gamers....
postat moze clan koji je tu vise od 4 god a ostali nek citaju teme ...
Ima nas sa x2 profilom radi xy razloga Tako da se memberi ne trebaju mjerit po 'medalji'.
korni je napisao/la:
Ima nas sa x2 profilom radi xy razloga :) Tako da se memberi ne trebaju mjerit po 'medalji'.
ma ne medalji ...al zna se otprilike, ko su da kazem " old" memberi ne kazem moze biti ljudi koji su nedavno se regg al da su korisni clanovi g.ba portala al rijetki su ti....
SHELBY je napisao/la:
Ja sam aktivan 2 godine, ne 2 mjeseca, ne pisem glupe postove nevezane za temu, nikad opomenut za spam, neprestano postujem pravila foruma... i nista.

To ko je dobio na pocetku dobio je, kasnije mozes samo usima mahat` i nadat` se da ce FataL ili bilo koji drugi admin pored svih svojih obaveza nekad sasvim slucajno pogledati neki tvoj veoma pametni i korisni post na nekoj temi, upratiti i zapamtiti te, pa tek onda posjetiti tvoj profil, pogledati ostale veoma pametne i korisne postove i razmisliti da li da ti odobri pristup IF-u.
To je veoma jednostavan i jedini posten nacin.

Mada to sve mozete preskociti, nabaviti msn FataL-a ili nekog drugog admina, uvlaciti im se u guzicu desetak dana i to je to.
To je jos jednostavniji, i kod nas 99% koristen nacin.
Zasto posteno, kad moze preko stele.

Otkad je otvoren IF, je li ikome vise odobren osim onim sto su dobili na pocetku? Ispravite me ako grijesim.
Jos Administracija rekla da ce pratiti ko se trudi i dodjeljivati po zasluzi....
A vjerujem da ima hrpa clanova koji su to posteno zasluzili.
Vjeruj mi nista posebno u tom pod4umu nema. Ovo se samo Marko ku**i i postavlja teme po IF forumu.
btw
Bice novi konkurs pa mozda i ti budes medju izabranim.
pozz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.