Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

wow problem @ 100 %

201 pregled · 17 odgovora · otvorena 01.04.2009. u 22:17

znaci raidam ja , i tako to kad odjednom ...

odma da kazem hejteri , spameri zaobide ... hvala .. boba neam , dao bi (K)
udji ponovo u wow desava se ako se ponovi restart pc i nastavi raidati puno procesa bude pokrenuto pa se desi nista cudno....za to nema neko posebno rjesenje
bosanacz je napisao/la:
udji ponovo u wow desava se ako se ponovi restart pc i nastavi raidati :D puno procesa bude pokrenuto pa se desi nista cudno....za to nema neko posebno rjesenje
probao , nemoze, tjus .
Izvinjavam se nisam fino vidio sliku

nije to taj problem sto je meni bio

...

:*
Ako je private , u vise slucajeva dolazi do samog pojavljivanja erorra bez ikakvog razloga sto se meni desavalo jer je private. Ako je original , moze biti da je doslo do fatal exception date u wowu tako da ces jedino morati repair wow sto ce dovesti do revertovanja patcheva , tj dolazi do toga da ti fali neki data file i radi njega se desava fatal exception data , tako da kada repair revertuje patcheve , sam ce da izbaci patch koji ce imati tu datu sa sobom i tako fixati.I ako to neupali , reinstall wow
i meni se ovo svakih mozda par mjeseci desi al samo ponovo pokrenem wow i sve normala. to se garant par stvari ujebe odjenom i padne igra. ovo isto ima i sa drugim blizzardovim igrama kao sto je warcraft. niko nikad nije nasao rjesenje za problem da se nikad vise ne ponovi.

just deal with it ^^
Ne raidaš ti sine, nego se spremaš za šupački BT pug na privatu sa šupačkim UI-em. Što se tiče errora - zaigraj na originalu i toga više nema.

Post dobio aplauz od trapoo

prvoaprilska sala :D ahahah zajebaje te blizzard ahahahaha :D
Malo se kurcis a? Da mi nemozemo vidjet koje ti programe imas :$ ?

Btw desava se cesto i meni taj error, neznam ni ja do ceg je.
iwdnplay je napisao/la:
Malo se kurcis a? Da mi nemozemo vidjet koje ti programe imas :$ ?

Btw desava se cesto i meni taj error, neznam ni ja do ceg je.
Kako ti je ta izjava niskokategoricna .. i samo pokazujes kolko si ti zapravo ograniceno djete ...
Dobri ti bindovi, ha ?
Ovaj error se pojavljuje i na privatnim serverima i na Retailu error #132 dosta ljudi ima problema sa tim nekad zna biti konstantno non-stop kad udjes u Igru da te izbacuje.
Probaj sledece:
Ocisti Cache,wtf i error folder u wow Directory
probaj Repair wow
Defraguj HDD,budi siguran da su ti svi driveri udpate-ovani i nek ti komp ima vise coolera to je bolje,ojacaj Hladjenje.
bolixx je napisao/la:
Ovaj error se pojavljuje i na privatnim serverima i na Retailu error #132 dosta ljudi ima problema sa tim nekad zna biti konstantno non-stop kad udjes u Igru da te izbacuje.
Probaj sledece:
Ocisti Cache,wtf i error folder u wow Directory
probaj Repair wow
Defraguj HDD,budi siguran da su ti svi driveri udpate-ovani i nek ti komp ima vise coolera to je bolje,ojacaj Hladjenje.
a kak da ga repair ? :S
E ovako,sigurno imas Shortcut na Desktopu za wow
Desni Klik na wow>properties>Find Target i naces Repair.exe i samo klkni i sam ce odradit sve...ako imas Wotlk isto sve samo ces vidjet ikonu Repair(na ikoni je nacrtan Francuski Kljuc :D)i klikni na to.

A preporucujem ti i da cistis Cache folder=]

on ti je isto u Properties-u i udji u folder Cache>Wdb>enGB il enUS(zavisi jel ti US il Eu igra)i obrisi sve u njemu=]

et valjda ce pomoc
Otvori windows folder, nadji System 32, i pobrisi taj folder, to ti je virus.
Prestani igrati na piratu, zarazi PC.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.