Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WoW - Kako ?

117 pregleda · 7 odgovora · otvorena 02.03.2009. u 20:14

E posto bezze vako dajem pare ovo ono u internet da bi igrao wowa mozel mi neko objasniti kako da install wow i paceve to mi je najvaznije a ja prije kad sam imao wow nisam imao installacije nego sam morao prebacit u c ili d local disc i to sad kako sta ? Ako je neko iz Sarajeva Da mi posudi ili sprzi patcheve i to et ako moze pare nisu problem bio bih veoma zahvalan i da mi objasnite malo .

HVALA !

EDIT : Molim admine da ne deletaju ili lockaju temu dok se ovaj problem ne rijesi Thanks
Tesko da ce ti to ko naci , brate nosi puno limita.Odes na ciglane i dogovoris se sa onim radnicima prava su raja donesu ti i jeftinije naplate
U čemu je problem ?

Instaliras prvi dio , zatim "Burning Crusade" ( ja mislim da se tako zove 2. dio ) i onda "Wrath of The Lich King ( ako igras na serveru na kojem je aktiviran ) .Kada pokrenes Wow sam ce ti update patcheve ... Ako ti neko dadne sve patcheve normalno instaliras do onog patcha koji korisiti tvoj server ..
Pored navedenog, ako imas flat konekciju skini sa adownone.de ili na wowwiki jer imaju dosta dobre servere tako da bi to trebalo brzo ici, mislim ne u smislu "brzo", nego u smislu normalnog downloada bez naglih padova jer tri djela WoW-a (obicni i dvije expanzije) teze oko trideset GB (ispravite me ako grijesim).Zahtjevati ce ti otprilike tri dana uzastopnog rada racunara(ovisno o tvojoj konekciji), sa dva,tri sata odmora, zbog pregrijavanja.Ako nemas flat, nemoj skidati, cuvaj limit, jer je on veoma dragocjen i to pogotovo u BiH gdje su uglavnom svi provajderi jednom rjecju "mamlazi", uglavnom skloni kradji i otimacini i takodjer su veoma neljubazni na help-desku.
Valenth je napisao/la:
Pored navedenog, ako imas flat konekciju skini sa adownone.de ili na wowwiki jer imaju dosta dobre servere tako da bi to trebalo brzo ici, mislim ne u smislu "brzo", nego u smislu normalnog downloada bez naglih padova jer tri djela WoW-a (obicni i dvije expanzije) teze oko trideset GB (ispravite me ako grijesim).Zahtjevati ce ti otprilike tri dana uzastopnog rada racunara(ovisno o tvojoj konekciji), sa dva,tri sata odmora, zbog pregrijavanja.Ako nemas flat, nemoj skidati, cuvaj limit, jer je on veoma dragocjen i to pogotovo u BiH gdje su uglavnom svi provajderi jednom rjecju "mamlazi", uglavnom skloni kradji i otimacini i takodjer su veoma neljubazni na help-desku.
Gluposti pričaš...
Tema postavljena 29384234908239804 puta.
Molimo sljedece clanove da prvo pogledaju STICKY teme, pa onda da postaju svoj problem!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.