Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

WoW problem , char

225 pregleda · 11 odgovora · otvorena 26.04.2009. u 11:10

Dobro jutro svima

~ Igram na LastWoW serveru i sve je do sad bilo normalno.Eh obavljao ja quest neki i ubiju me naki majmuni tamo i sad vrati me na ono groblje , iznervirao se bio i izasao iz WoW - A , kasnije udem na mapi mi nema gdje mi je ono tijelo , onda kliknem na onu zenu sto nesto uci samo i nema ono da me rodi onde

Ovaj moj samo mase rukama ona nista...

Ss -~>

Ne mogu nikako da ozivim , ako zna neko do cega je neka se javi

TY !
fino imas u cosku crveni upitnik , otvoris , post ticket ( to se inace desava kad je private server da nestane corpse) , i fino objasnis na engleskom i kazes da te revive i gotova stvar :p
Jesi probao slati ticket gm-u da te reviva ?

Ili autounstuck ?
private servers : ) Klikni na spirita i sacekaj 10m sickness.
Venomus je napisao/la:
fino imas u cosku crveni upitnik , otvoris , post ticket ( to se inace desava kad je private server da nestane corpse) , i fino objasnis na engleskom i kazes da te revive i gotova stvar :p
Ev sad sam poslao

Valjda ce me revive , ty !
je napisao/la:
Ma neki me zovnuli u guild.

Ko da ja znam , poceo wowa igrat prije 2 mjeseca

@ Vidis da ne mogu vishe igrat na ovom acc - u , mislim ne mogu sad igrat na ovom acc - u

Sad sam novi napravio - BloodElf Hunter.
A ti guilda ...

Na wowscape odes relog i ziv si

@ sorry za dupli post

Izadji ba iz tog guild-a
Dešavat će ti se gotovo stalno

Private ... /lame
Predji na original , i igraj k'o covjek
Nebrini se nista, nacekat ces se ti dok te gm reviva, vjeruj mi.

Kad samo pomislis da brutal set i AV na tom non retail serveru ne rade, pa sta bi tek pomislio za ostalo?
Valenth je napisao/la:
Nebrini se nista, nacekat ces se ti dok te gm reviva, vjeruj mi.

Kad samo pomislis da brutal set i AV na tom non retail serveru ne rade, pa sta bi tek pomislio za ostalo?
Sad ja bio upisao i odmah me revive

Problem rijesen
zabranjeno je postanje ovakvih tema, imas njihov forum pa se zali da te gm .revive

klikni na magic stone i onda cetvrto odozdo ti pise "Resurrection" klikne na to i ozivjet ce te .. ako to neradi idi auto unstuct ili napisi trinket GM-u

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.