Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 50 bodova

32bitni emulator

166 pregleda · 5 odgovora · otvorena 24.03.2009. u 12:23

Potreban mi je 32bitni emulator za pokretanje programa na visti. Posto sam instalirao Camera Control Pro 2 pa nece da mi fercera sa Vistom x64,potreban mi je taj emulator ako ima ili CCP2 za x64 (koji ja nisam uspio naci)
Cuj Emulator.... Svasta.... Mozes snimiti Virtual PC ili WMWare i u njima instalirati 32-bitni Windows i koristiti sta vec imas.
hmmm pa reko da ne postoji kakav program koji zovu emulator preko kojeg pokrenem 32bitni program ,kao sto ima za starije igrice da moze se pokrenut na xp.u i visti...

a bolje da si objasnio kako i sta ide to sto si ispricao pa da probam :P ako nije mnogo komplikovano i ne uzima mnogo vremena i prostora :D
VR6 je napisao/la:
hmmm pa reko da ne postoji kakav program koji zovu emulator preko kojeg pokrenem 32bitni program ,kao sto ima za starije igrice da moze se pokrenut na xp.u i visti...

a bolje da si objasnio kako i sta ide to sto si ispricao pa da probam :P ako nije mnogo komplikovano i ne uzima mnogo vremena i prostora :D
Pa zapravo uzima, jer ti programi bukvalno sluze da instaliras novi Windows u vec postojecem, znaci pokrenes npr Virtual PC, stavis Windows CD i instaliras ga, dakle moze se reci isto kao emulator.
VR6 je napisao/la:

a bolje da si objasnio kako i sta ide to sto si ispricao pa da probam ako nije mnogo komplikovano i ne uzima mnogo vremena i prostora
imam ja program ubacis cd i instlairas sta oces ubacis ili nades cd xp i instaliras sta oces .... ako oces javi na pm
Rješenje
VR6 je napisao/la:

a bolje da si objasnio kako i sta ide to sto si ispricao pa da probam ako nije mnogo komplikovano i ne uzima mnogo vremena i prostora
http://www.gamers.ba/forum/7/43306/free-zona-i-obicni-net-u-isto-vrijeme/

moj tut

samo pogledaj kako ide instalacija

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.