Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Power of Sange

232 pregleda · 20 odgovora · otvorena 23.03.2009. u 19:58

Znaci ovo je sranje,jedno veliko sranje i ovo samo ludom covjeku moze pasti na pamet da spaja i da ovako gubi vrijeme.I dzaba tebi sve ove sange kad ce te troll pocjepati sa 3 itema.

hahaha jasta jache je 5x power treads eo kralju hostaj ja cu igrati sa trollom ti igraj sa barom,ili svejedno ja cu random a ti baru uzmi
ved00 je napisao/la:
Znaci ovo je sranje,jedno veliko sranje i ovo samo ludom covjeku moze pasti na pamet da spaja i da ovako gubi vrijeme.I dzaba tebi sve ove sange kad ce te troll pocjepati sa 3 itema.

hahaha jasta jache je 5x power treads :D eo kralju hostaj ja cu igrati sa trollom ti igraj sa barom,ili svejedno ja cu random a ti baru uzmi ;)
Ako nisi shvatio (omg koliko ljudi ima da jednostavne stvari ne shvataju...) ovo je bila igra for fun, kao sto se i vidi, ccc.

Nisam jucer dote poceo igrati da neznam nes normalno spojiti ali ovo je bila zajebancija, i olakni malo nemoras svaku igru biti default imba heroj koji bije sve na mapi...

BTW troll je los heroj, dobiti cu ga ja s ovakim barathrumom...
Jace je 5x power treads.

edit: Ti ne kontas da se ja zajebajem?
VioleN je napisao/la:
Jace je 5x power treads.

edit: Ti ne kontas da se ja zajebajem?
Probao :D... Nemozes imati vise od 1 u inventoriju :D

Edit reply xD: Skontao sam ali eto da znas da nemozes imati vise od 1, a to mi je fkat glupo.
Podstaknut temom na dota-allstars.com power of sange ?
Breakingah je napisao/la:
Podstaknut temom na dota-allstars.com power of sange ?
Aha, kad sam ono vidio morao sam probati :)
Nigdje veze , sa ovakvim itemima mozes samo bidija ubit ...
j0ker je napisao/la:
Nigdje veze , sa ovakvim itemima mozes samo bidija ubit ...
Tko si ti pa znas bidija :D onog bakljonosu :D
UrQuan je napisao/la:
Tko si ti pa znas bidija onog bakljonosu
Ja sam onaj što vam dodje sa Učenikom i bije vas malo ...
UrQuan je napisao/la:
Probao :D... Nemozes imati vise od 1 u inventoriju :D

Edit reply xD: Skontao sam ali eto da znas da nemozes imati vise od 1, a to mi je fkat glupo.
ahahahaha cuj glupo ti pa sta bi ti da letis po mapi :S newb:/

@ Tema bezpotrebna ...
Ne mislim da ih se ne stacka vise od 1, nego da nemozes imati vise od 1 u inventoriju, jao ljudi kao da nisam nikad dote igrao...
I ti si znaci jedan od wannabe dota mastera na gamersu, ko i onaj momak sto je mislio da ikog sto igra dote boli ku**c kojeg on heroja najvise voli i sta sastavlja kojem heroju... Jel tako nikola bejbe ? :)
naiL je napisao/la:
I ti si znaci jedan od wannabe dota mastera na gamersu, ko i onaj momak sto je mislio da ikog sto igra dote boli ku**c kojeg on heroja najvise voli i sta sastavlja kojem heroju... Jel tako nikola bejbe ? :)
...nisam nikakav wannabe...
Covjece ljudima se nemoze nis pokazat... Stavim bezze temu kako se sekam sa 5 sangi i na kraju uspijem dobiti, onda odmah svi napadaju, em nevalja item build, em wannabe dota master, jao ljudi... meni se cini da je sam nikola skontao da je to sekanje... ccc
naiL je napisao/la:
I ti si znaci jedan od wannabe dota mastera na gamersu, ko i onaj momak sto je mislio da ikog sto igra dote boli ku**c kojeg on heroja najvise voli i sta sastavlja kojem heroju... Jel tako nikola bejbe ?
Dobar je kakvih ima ... kao na primjer onaj sto mu je najdrazi heroj void stone ...

Ovaj sanga master ti je onaj sto ga discalo malopije ....

Post dobio aplauz od BXM

j0ker je napisao/la:
Dobar je kakvih ima ... kao na primjer onaj sto mu je najdrazi heroj void stone ...

znam skonto sam ,,, otiso gleat seinfeld-a xD . sta ce liver covjek kad ga krene vako, ma joj ne mogu se raspravljat sa liverima hahahah :D
Nisam namjerno livao, dobro mi je islo...
Modem mi stao na 2. tockici i nije se htio upaliti ma sta god ja radio i onda me disconnectalo.
j0ker je napisao/la:

Taj ti je da izvines j**o mater glupu ako ti nije jasno, Glupane gluhi nisam ti kriv sto nemas vremena da ocitsis usi od igranja igrica.

Post dobio šamar od BXM

ScandaL je napisao/la:
Taj ti je da izvines j**o mater glupu ako ti nije jasno, Glupane gluhi nisam ti kriv sto nemas vremena da ocitsis usi od igranja igrica.
Hahahahahah placem ....

i dalje placem ... hahzahahahah

jos placem hahahahahahah....

ae na team speak ...

Vidim sam se pronalazis u postu iznad jer se ja nesjecam da sam te spomeno ... al vidim javio se kozlic.... hahahah

ScandaL je napisao/la:
Hahahahahah placem ....

i dalje placem ... hahzahahahah

jos placem hahahahahahah....

ae na team speak ...

1. Ako nemaš šta pametno za reći, ne provaljuj se.
2. Dobro je da uopšte čitaš drugo pravilo, zadivljeni smo.
3. U slučaju da te prenese pa počneš kršiti slijedeća pravila, bilo to u vidu pretjeranih smajlija, pretjeranim formatiranjem teksta, reklamiranjem sajtova bez dozvole vlasnika stranice, postanjem warez i adult sadržaja, bilo kakvim -izmima, vjeruj nam, pokajati ćeš se.
4. Pročitaj treće pravilo, ako je dugo nema potrebe da ga preskačeš.
5. Ako ipak nisi pročit'o treće pravilo, velika je šansa da ćeš uskoro saznati kako izgleda GAMERS.ba 'banovan si' stranica.
6. GAMERS.ba od 'hackera' brani Chuck Norris, ne testiraj svoje script kiddie fazone.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.