Pozdrav svim clanovima fan art-a na gamers.ba
Naime treba mi par fan art stvari za paintball team.
Text: Font onako malo masovniji , ne da je jadan ono pisana slova , vec malo krupnije sta ja znam
Dimenzije: 400x150
Animacija: ne
Extenzija: Jpeg,Png
Potreba: Signature za Atomic PB team.
Slika nadjite nesto na guglu .
Boje : crveno crne
Text koji treba pisati
ATOMIC (velikim slovima)
ispod toga
Paintball team.
U donjem desnom cosku malim slovima (arial font ) neka pise "Angel Paintball Sports " i ispod toga
www.bh-paintball.com
i ostaviti mjesto za link jos 1 stranice , u psd fajlu ostaviti pa cu naknadno javit..
Takodjer treba nam i logo za Atomic pa eto ako ko oce neka sta skonta , a za sig idu bodovi ..
Mozda sta i kredita bude zavisi kako uradite ..
Treba mi i userbar(znate dimenzije valjda)
Plavo zute boje
na kojem ce pisati www.bh-paintball.com i u ljevom cosku nadjite neku sliku na guglu . font obicni.
Valjda je sve kako treba ako sta nevalja samo nek me neki mod GB-a pa cu zamjenit.
Pozz
Naime treba mi par fan art stvari za paintball team.
Text: Font onako malo masovniji , ne da je jadan ono pisana slova , vec malo krupnije sta ja znam
Dimenzije: 400x150
Animacija: ne
Extenzija: Jpeg,Png
Potreba: Signature za Atomic PB team.
Slika nadjite nesto na guglu .
Boje : crveno crne
Text koji treba pisati
ATOMIC (velikim slovima)
ispod toga
Paintball team.
U donjem desnom cosku malim slovima (arial font ) neka pise "Angel Paintball Sports " i ispod toga
www.bh-paintball.com
i ostaviti mjesto za link jos 1 stranice , u psd fajlu ostaviti pa cu naknadno javit..
Takodjer treba nam i logo za Atomic pa eto ako ko oce neka sta skonta , a za sig idu bodovi ..
Mozda sta i kredita bude zavisi kako uradite ..
Treba mi i userbar(znate dimenzije valjda)
Plavo zute boje
na kojem ce pisati www.bh-paintball.com i u ljevom cosku nadjite neku sliku na guglu . font obicni.
Valjda je sve kako treba ako sta nevalja samo nek me neki mod GB-a pa cu zamjenit.
Pozz