Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Teme/pravila

2.185 pregleda · 73 odgovora · otvorena 19.03.2009. u 15:54

Posto se mnogi pitaju "zasto",pa evo da kazem:

-svaka tema sa nazivom koji je bukvalno "nidje veze" ona ce biti smjestena u kantu(npr:frizider;bojler,pec,haha,vidi ovo,etc.)

-tema koja je postavljena u pogresan podforum bice izbrisana;

-tema ciji je naziv napisan velikim fontom i ciji je sam sadrzaj napisan istim bice izbrisana;

-ako trazite neki logo,crtez i etc. takve teme postavljate u podforumu "Fan-art" ;

-ako je dupla tema ili ako njeno rijesenje mozete naci na google-u ona ce biti izbrisana;

-teme koje reklamiraju non-steam servere bice izbrisane,znaci dovoljeno reklamiranje servera bazira se na samo steam servere;

-postavljanje tema u kojima se prikazuje neki youtube clip/movie koji se ne tice gaminga,one zavrsavaju u kanti.

-podignute teme gdje prodajete stvari,za takvo nesto imate kupoprodaju,naravno sa dozvolom admina mozete podici ovakvu temu.Bez dozvole to vrsite pomocu kupoprodaje.I posebno da naglasim kupovinu/prodaju chipova za facebook vrsite preko kupoprodaje.

http://www.gamers.ba/kupoprodaja

Ako vidim ovakve teme odmah ih izbrisem a pokretaca ne banujem odmah,poslije izvjesnog vremena ako se to ponovi od istog banovat cu ga na odredjen period,sto naravno ne garantujem da svi admini imaju isto misljenje odnosno princip kao ja.

Za one koji nisu upuceni(ovo se odnosi na vecinu novih clanova) moderatorske funkcije imaju:

-Counter Strike / ash,neO,perke,malak
-Serveri / LoKi,LinuX,xXxAdOo
-Turniri i Clan wars / bok1,coya,quell
-Warcraft III / wonanDRey,BillGatesSon
-Call Of Duty / SilverBoy,ryL
-World of Warcraft / trapoo,Fajki
-dotA / VioleN,BXM
-Konzole / storm_raider
-Hardware / Reaven,cannabis4posho
-Software i konekcije / xE0N,vLexinho
-Development & Web design / Philosopher
-Coffe shop / isak,LavShinoda,arki,Struja,Burek_King
-Gamers.ba FanArt / skala, coDe, torQ7u, smokii, uNderssoN
-Gaming movies / Zookey

Da ne bude "sve na admine" imate i moderatore tako da i njih mozete pitati ono sto se tice za njihov podforum koji vode.Sve sto teba jeste da kopirate njihov nick koji je napisan,upisete u pretragu i posaljete im pm ili upis u gb sa vasim pitanjem/problemom.
A da daš kao uvijet, da naziv teme mora imati minimalno (npr. 10) znakova. Jer teme tipa eror, mozzila, cs, itd.. su debilne.
i onda kad kažu koristi pretragu, kako ćeš je koristit...šta napisati? :S
Werta najbolje da ti ides rokas spamere po ulici tako jedino,a za ovo sha ja znam,ja znam da ne spamam.
:D
btw:dalo mi se procitat
Whahhah Wertu je sad najaktivniji Admin zacrto ova pravila haj nek se nek usudi krsitDozivotno u BanoviceAl je najjaci ocm Teme s nazivom "nidje veze" kao sto su bojler, frizider, tv, wes masina bice obrisane ko sto onaj kaze Show Anela mi
<3

Ocu i ja appl zato sto te volim
A evo da ja loma primjedbe jedne dam.
Nije big , al eto ..
Prvo ovo sto si ti sada napisao je potpuno , ama bas potpuno tocno i treba ovo raditi , ali
pod tema "Upozorenje" je bilo 3 puta vise nekakvih pravila, gramaticka greska , upozorenje , dvije gramaticke greske ban !
Ne bas tako , al et ..

Kao da su skroz dva razlicita foruma ,.
Anele MRZIM TE!
<3

Nego imam i ja da dodam vezano za "svoj" podforum.
Znaci, svaka dignuta tema u mom podforumu (WoW) tipa, trazim account, prodajem account, gdje skinuti patch, ko igra na ovom serveru itd ce biti izbrisana. Za prodaju/mjenjane imate Kupoprodaju, za link gdje skinuti patch imate google, na kom ko serveru igra imate wowarmory. Ima tu jos dosta stvari koje mozda nisam naveo, ali ako budu, dobicete odgovor na toj temi, onda lock i onda poslije delete.
Hvala, s ljubavlju Trapo .
To reci ti njima da i modove smaraju, svakako kad udjem po 12 poruka ahahaaahaha
DJ_ana_ je napisao/la:
am am.. wertu pametan decko
reci him

werta , holly sheet

Nemam volje da odgovaram na ovakve teme, al eto, moram.

Sve teme u kojima trazite logo za site, banner ili bilo koju drugu sliku vezanu za izradu site-a ide u Fan Art.
Bez obzira sto je vezano za Web Design, to je slika i tamo ide zahtjev.

Od sada samar autoru, svakome ko je posto na tu temu i tema u kantu.

Isto vazi za spam teme na mom podforumu.
Svima shamar i onda kanta.

Zatim, predlazem da se svaki post tipa: "Ne spamaj", To je warez", "Pogresan podforum"... osamari.
Nije vasa obaveza da opominjete i skrecete paznju na to.
To je posao administracije.
Wertu je napisao/la:
ne trebas se stiditi....digni glavu
Neka malo, i treba strogo
Ne znam brate sto se mucis da postavljas i dizes ovakve teme , iskreno po meni je ovo samo gubljenje vremena.Iskreno nikada skoro nisam procitao pravila ovog foruma a isto tako nisam nikada bar kako ja znam ni osamaren bio , ovo tvoje sam procitao jer mi je bas dosadno :) Sve u svemu neces nista sa ovim postici , oni koji su ovde da spamaju i dizu retardirane teme i ne citaju ove gluposti sto vi pisete.Sve u svemu kad dobijes ono o cemu smo pricali na msn-u sendaj pm ovde :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.