Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Odma sad CW

192 pregleda · 10 odgovora · otvorena 09.05.2009. u 20:17

Ima li ko 5 ? Ili jos bolje klan ? I server ? Ali ODMA, jer mi sjedinmo u igraonici ...
btw. NON STEAM
Bilo bi dobro kada pisao kako treba

ime clana :
postava:
izmjena:
steam / nonsteam :S
skill
xpallyy je napisao/la:
Bilo bi dobro kada pisao kako treba

ime clana :
postava:
izmjena:
steam / nonsteam :S
skill
Debilcicu dosao si ovde juce, a ja sam tu 4 god. dosta bolje znam od tebe sta treba a sta ne

A sada idi igraj klikera cao cao

EDIT: Ma boli me muski polni organ od kad si ti tu decak ... imas klan ? ne ! CAO
Aleksandar je napisao/la:
Debilcicu dosao si ovde juce, a ja sam tu 4 god. dosta bolje znam od tebe sta treba a sta ne :-*

A sada idi igraj klikera cao cao:-*

EDIT: Ma boli me muski polni organ od kad si ti tu decak ... imas klan ? ne ! CAO :-*
Debilcicu ? ok lave

btw banovani su mi stari accovi ovde sam od 2006 ;)
OCU JA
EDIT :
e nis kume spor si ....naso ja druge ..
N0TH1Ng je napisao/la:
OCU JA
EDIT :
e nis kume spor si ....naso ja druge ..
Ti si na svakoj mojoj temi napisao evo msn i to .... Ni jedan nisi odigrao ... Nemoj se javljati na moje teme plz ...
quiTTT je napisao/la:
Njemci ? mIRC?
Alooo ba debili ? Jesam te pitao za misljenje jebote ? Pitao sam ko moze ? Sta je javljas ba ?
Aleksandar je napisao/la:
Ti si na svakoj mojoj temi napisao evo msn i to .... Ni jedan nisi odigrao ... Nemoj se javljati na moje teme plz ...
molim?
uvazeni gospodine swyn il kak vec, grijesite...
ja kad se javim imam 5 ,tebe ne znam ,kad kazem hocu cw onda hocu cw...a tvoje teme tako lose formulisane nisu vrijedne mog javljanja samo sam sticajem okolnosti bio u "zurbi" , i hitno su mi trebali protivnici , da sam cak u minuti ocaja odlucio da odgovorim na tvoju temu ,ali nakon manje analize a i cinjenice da su mi se javili neki momci odustao sam od toga i editovao post...
ne boj se na ovakve teme rijetko odgovaram...
hvala i pozdrav...

*(molim nemoj me citirati jer ne bih ponovno da se vracam ovamo)
N0TH1Ng je napisao/la:
molim?
uvazeni gospodine swyn il kak vec, grijesite...
ja kad se javim imam 5 ,tebe ne znam ,kad kazem hocu cw onda hocu cw...a tvoje teme tako lose formulisane nisu vrijedne mog javljanja samo sam sticajem okolnosti bio u "zurbi" , i hitno su mi trebali protivnici , da sam cak u minuti ocaja odlucio da odgovorim na tvoju temu ,ali nakon manje analize a i cinjenice da su mi se javili neki momci odustao sam od toga i editovao post...
ne boj se na ovakve teme rijetko odgovaram...
hvala i pozdrav...

*(molim nemoj me citirati jer ne bih ponovno da se vracam ovamo)
Pazi jednu stvar drug, ja sam digao oko 20ak tema na G.ba mix ( kako sa svog, kako je neko drugi digao, kako gdje sam ja trebao igrati ). Od tih 20ak tema, ti si se javino na recimo 10ak, ja te dodao na MSN ti off i na G.ba i na MSN, aj te block, del. i od tad te uvjek neko dr. dodava, ali ti nikad nisi bio tu.
Cini mi se da sam samo 1 sa tobom odigrao, ako se ne varam bilo poodavno ( moguce da sam se zajebao ! ) igrali: ja, smk, patchanga ... i cini mi se vlex i mazza ...

Nista licno, samo kada vidis moju temu za CW, nemoj da se javljas, ili ako vec imas toliku potrebu javi se, ali da si 10000000% siguran

Opet kazem nemam nista protiv tebe, samo ispostuj ovo gore

( ne citiraj )

Pozdrav

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.