Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

l

161 pregled · 5 odgovora · otvorena 17.03.2009. u 11:41

poZzdraV. Eh evo novih belaja  imam 2 problema.

1. Photoshop (stavio sam u ovaj podforum jer mi se drugo pitanje veze za ovaj dio)
pa krenimo: )

Znacii otvorim ps ( pitao sam marka ,veze nea xD ,shala) ii i opalim na ono T znacii da napisem neki tekst,ali neizbacujee mi slova : $ . Eh odma da se razumijemo Stavio ja Size 100 ili 12 nema ih,stavioo koju god boju nema ih,stavio koji god font opet ih nema,ovo je drugi put da mi se ovo desavaa pa saam zaboravio kako sam rjesio ,zNam da saM neshta trazio po dana : $ pa Kako ih vratit?

2. Virus

Imam nod32,donedavno imao trojanski konj ,skeniirao komp juce,sve super Cao. Uzmem DANAS NOV NOVCTAT usb stik,samo jedan file prebacim,odem da isprintam u HS kopirnicu dole kaze imas virus necu : S ,dodjem kuci skeniram kad postoji.Pa moje pitanjee ,kako da zastitim od ovih virusa,jer da li je mogucee da mi je usao virus u pola sataa ,pa lol ,ovo mi je vec 2 usb koji je zarazen i mp4 isto.A na prvom se nakupilo seminarskih,vjezbi svega i svaceg nemogu svake sekunde brisat cijelii usb

Hvala.

Edit: 100.a temaa jesam spamer xD a dobroo sluzii enoo ga nisam upalio odavnoo pregledam Bih kad igra i eT : )
Edit: aj sad shitaa,stavim ja taj layer i sve ii eo ko malo propisa haha al Size 82 a slova su minijaturnaa nemozesss nistaa vidjettt omgg sta je sad : $
text mora bit iznad layera. shejtane moj :D , kako steam sluzi xD ?
1.ako hoces text na backgroundu onda napravis new layer i taj layer stavi iznad onog prvog layera(odnosno backgorunda)
mislim da si skonto ^^
2.preporucio bi ti da skines spybot search & destroy (scann za svaki slucaj); update nod32 i onda skeniraj.ako to ne pomogne,uradi backup na neki dvd ili na drugu particiju i formatiraj disk kao i usb-ove i mp4
Kada se ubaci bilo koji USB , nod izbaci kao virus datoteku , AUTORUN.

To nije virus.

za PS neznam.
Ja imam odgovor na prvo pitanje, otvori sliku, idi na Image > Image size i tamo gdje ti pise resolution stavi oko 100 (kod mene je 72) i vrati dimenzije slike onakve kakve su i bile jer ce ti se poremetiti . . .

To je to 1000%

Post dobio aplauz od vLexinho

2.Imas virus koji se zove 'autorun.inf' tj. autorun datoteka zarazena virusom.Skeniraj sve particije,jer se siri sa jedne na drugu,pa tako i na USB stick.

Post dobio aplauz od vLexinho

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.