Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Start/Programs/Games

182 pregleda · 9 odgovora · otvorena 29.05.2009. u 22:53

E vako ljudi imam problem. Na starom PC-u uso mi neki virus i rijesio sam ga se ali prilikom brisanja virusa valjda se nes zeznulo sa onim "Igrama " sto dojdu na kompjuteru uz operativni sistem. Posto starci samo to vole da igraju, vrse pritisak na mene da im to vratim al neznam kako. Pokusavo sistem restore ali s tim vratim i virus. Mislim da Format nije jedino rjesenje. znatel vi sta oko toga ?
znaci ne izbacuje mi nikakav eror, niti is, jednostavno nece da pokrene igru
Nekontam kako ti se vrati Virus jer znam da system restore samo vraca sistemske fileove ? il mozda grijesim ?

btw ! pa samo ponove instaliraj Win XP il koji vec hoces bez formatiranja !

Post dobio šamar od xE0N

Control Panel -> Add or remove programs -> (sa strane) add or remove Windows components -> Onda označi Accesories and Utillies i idi next i završi , to će ti vratit igrice.

Post dobio aplauz od xE0N

Go to Control Panel > Add/Remove Programs > Add/Remove Windows Components (on the left hand side). Then check the box for Games... you might need your Windows Installation disc.

Eto sta ljudi kazu
Jooj Adnana..
jes ti ziv coece :)

:o sto me samara xd

Post dobio šamar od xE0N

Nek mu neko uploduje na rapidshare
nisu velke mozda 500 kilobita sve
ae hvala ljudi, javicu ako neuspje

edit: vratile su se sve sem solitarija obicni, ako ko ima da upalda dobro bi dolso

Sve u svemu hvala
imas sve igre u C/Program Files/Windows/system32 i nadji tu mora biti 100% idi preko tastature na slovo "S" i nadji tu igru mislim da pise sol.exe

moze meni aplauz
Savage je napisao/la:
ae hvala ljudi, javicu ako neuspje

edit: vratile su se sve sem solitarija obicni, ako ko ima da upalda dobro bi dolso

Sve u svemu hvala
izvolton :

http://rapidshare.com/files/238682321/sol.zip.html

Post dobio šamar od xE0N

a ako su ti izbrisane iz starta, zalijepi ih ovde
C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Games

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.