Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

TV - Comp ?

108 pregleda · 5 odgovora · otvorena 16.03.2009. u 19:58

Pozz raja , nije me jedan duzi period bilo ( 20 dana ) :) , da predjem na stvar ..

Kupio sam sebi TV Card - WinFast TV2000 XP Expert , i install sam program koji je dosao uz to , zove se WinFast PVR2 i ja odem da trazi programe i uhvati samo 2-3 kanala , e sad ako netko ima taj program da mi kaze na koliko MHz rade njihovi kanali , npr na koliko MHz radi Hrvatski RTL i to ..

- Nadam se da se pravila nisu izmjenila za ovo vrijeme koliko me nije bilo ;)

Hvala
koristim ja WinFast PVR.
Imam kablovku elob, i kada skeniram za kanale nadje sve normalno.

al evo ti SS, i na njima sve f.

ACE je napisao/la:
koristim ja WinFast PVR.
Imam kablovku elob, i kada skeniram za kanale nadje sve normalno.

al evo ti SS, i na njima sve f. ;)

~ E hvala, i meni je ovo trebalo.

~ AdoS, sta to zelis nam reci kako si izdrzao bez g.ba neki period ili? :D Salim se.
Nije mi kablovska , vec obicna antena i nemogu dodat ove frkvencije.. :S
AdoS je napisao/la:
Nije mi kablovska , vec obicna antena i nemogu dodat ove frkvencije.. :S
Antena za TV kartice nebi trebala biti problem.Koristi onu koju si dobio uz nju.Kablovska je nešto drugo, zavisno od paketa kablovske i broja programa koje koristite imaćete isti taj broj pr i na Tv kartici kao i na TVu.Skini isti taj program ali noviju verzij ako ima ili patch za taj a stvar je najvjerovatnije u opcijama.Tv kartica može naći dva tri programa i bez antene, samo sa kablom.Moguće da je u pitanju spoj na anteni.Možda sam do nekle neodređen ali je stvar u tome što kartica ima jači prijem od običnog TV.
sanjin1991 je napisao/la:
Antena za TV kartice nebi trebala biti problem.Koristi onu koju si dobio uz nju.Kablovska je nešto drugo, zavisno od paketa kablovske i broja programa koje koristite imaćete isti taj broj pr i na Tv kartici kao i na TVu.Skini isti taj program ali noviju verzij ako ima ili patch za taj a stvar je najvjerovatnije u opcijama.Tv kartica može naći dva tri programa i bez antene, samo sa kablom.Moguće da je u pitanju spoj na anteni.Možda sam do nekle neodređen ali je stvar u tome što kartica ima jači prijem od običnog TV.
Ma nadje ono nekada i 5-6 kanala , al nece vise , odem na opcije i podesim antena , jer neam kablovsku , i trazi i on nadje 5-6 kanala i nista .. Oni rade , al ja bih da imam vise antena , da li je ikako moguce da pratim eurosport i te evropske kanale ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.