Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bodovi / obavezno

3.729 pregleda · 234 odgovora · otvorena 11.03.2009. u 19:16

Nekada je bilo zanimljivo učestvovati u ovom malom community-u samo zbog bodova, prikupljanja, takmičenja sa drugima i hvaljenja svojim statusom.

Danas nas ima par koji imamo, može se reći, previše bodova i tako ostalima ubijamo volju za ikakvim takmičarskim duhom.

Iz svega ovoga implicira da moramo neku 'recesiju' uvesti i povratiti vrijednost boda gamersu, da
svima podjelimo bodove u odnosu na broj bodova koliko imaju

ili svima koji imaju preko 100 bodova podijeliti sa 10 ?

Da čujemo prijedloge, najkreativniji "možda" i bude usvojen
Hehe slazem se sa tim iako nemam 100 bodova, al' et' pomozimo u ovoj krizi.
ma skini samo riddlu on ima 10000 ostavi druge ... 
i da se ukinu 10x bodova odose svi premiumi koje sam starom nabio na racun 

Edit : moj prijednog svima iznad 800 bodova skini za 2x
Meni je nekako vise sexy prijedlog 1 ! 

Jer nebi bilo fer da nekom skines bodove koje je neko mozda maloprije zaradio 

Razumite me kako ocete, ali svako ima pravo na svoje misljenje 
Neznam kolko je pametno , ali da se pokusaju restovati bodovi.

Znaci svi na 0, i ispocetka krecemo takmicenje da svi budu u toku 
DA !

Riddle Pokrao si g.ba , kazes to je moje a ne vase sto bi lav reko 

10369 HAHAHAH

BTW da ne otvaram temu , sta pise ovo pored bodova u profilu plavim 96 , nisam bio u toku 3 , 4 dana pa et ak moze neko rec !:)
sta ce biti sa nama koji smo u minusu ?  -30 na -300?:D neka fala 
Svidja mi se 53m1r-ov prijedlog za reset bodova !!
pa to  bash hocu da kazem , nece raja nista da radi ispod 200 bodova XD pala cena XD haha

onda kad mu samar slozis  ode u minus XD ne moze se 30 dana izvuc XD hahah
Ma sve je to ok =)
ali npr ja nikad nisam imao bodova evo prvi put nesto dobi bodova i da smanjite :/
btw. po meni je odgovor NE ali zato bi bilo dobro da neke druge opcije u shopu ili da su malo skuplje..
Semirn je napisao/la:
Neznam kolko je pametno , ali da se pokusaju restovati bodovi.

Znaci svi na 0, i ispocetka krecemo takmicenje da svi budu u toku 
Podrzavam 
Bodovi su ionako nevažni jer od nijh u pravom životu nema nikakve koristi, ali jeste malo glupo kad uđeš liku na profil i vidiš 2000, 5000, 10 000 bodova...
Ali sami ste krivi... Riddle uvijek dijeli aplauze na većini tema, za napisanu vijet dobijate 20, za recenziju 40 bodova, pa i nije teško za sedmicu nagurati 1000 bodova ;)
Opcija 2!
Naravno oni koji nemaju bodova njima je sasvim svejedno a mi koji smo se na neke nacine trudili da dobijemo ovo sto imam nama nije bas svejedno jer nama ce se ukinuti pola bodova i zbog cega smo pomagali ili sl.. ? ni zbog cega :S I bodovi su naravno potredni jer niko danas na g.ba nece da uradi/pomogne nesto ako se ne ponude bodovi koji su u tezini s problemom .
zalaosno da mi uzmes i ovih 55 bodova sto sam jedva zaradio ... zalosno uzmi onima koji imaju po 1000 bodova nemoj meni vidi ba jadno :S des meni uzet imam samo 55 boba :S

@edit : da ... slazem se nisam bio sve procitao ..i svi da dobiju po malo bodova ..
U potpunosti se NE slazem.. razlog je taj sto neki zele sada da imaju bodova ODMAH dok su drugi se za to borili prethodne 2 godine..

:-X
pa sta ces me umanjit za 10x
pa da udjem u minus 1000 nije ti to fazon skini sebi riddleu i jos nekim bodove jer imate preko 3000 bodova
al ako je tebi visak bodova ja apelujem daj meni izvuci me iz minusa ha ya

cc cuj udarili im bodovi u glavu

Ili ih skroz ukini

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.