Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba

1.833 pregleda · 98 odgovora · otvorena 12.03.2009. u 18:22

- Kemo , prvo si skinuo admina bak1r-u bez razloga , rekao si mu da ti je bU rekao da mu skineš radi ne aktivnosti. Mislim ono razlog ti je nigdje veze , jer svako ko klikne na ono u meniju " Online " članova u 3h ujutro vidjet će username bak1r da je online , i u adminPanelu logovi "bak1r poslao xxx temu u kantu " ... Ali međutim kad si vidio da nemaš izbora i da ga raja voli , morao si mu vratiti admina. SkY , LizzarD.. Ne pamtim kad je i jedan od njih napisao neki post na forumu , banovao bilo koga.. bilo šta , eto ti tih neaktivnih admina. Što se tiče riddle-a iskoristio si momka baš ono do kraja , momak pisao vijesti svaki dan , zaradio pošteno 10k bodova , pravio mini contest da raja željna bodova ih dobije. Ti njemu skineš admina , jado jadni. Otkud tebi 4k bodova , nikad ne pomažeš raji jedino što radiš je kradeš ideje od drugih site-ova da bi stavio na svoj , možeš se ti furat s tim da si poseban jer ti je bU dao neke ovlasti , samo si glup. Jer on tebe iskorištava , radiš ko kakav kreten za njeg besplatno. Posvetio si život ovom portalu + radiš na derneku oko premiuma , besplatno. Prije sam mislio da si normalan lik ,i da te raja mrzi bez razloga.. Ali sad vidim da si kreten najveći koji postoji , kao što su mnogi zahtjevali da se vrati bak1r-u admin. I ja zahtjevam da vratiš riddle-u admina , jer ga je zaslužio. Kemo samo još nešto , iskorištava te Ado , samo što si ti preglup da to vidiš..

- Vrati riddle-u admina !

- Danke.

( ne pišem sa svog accounta , jer me je dotični gospodin Kemo " FataL " Delalić , banovao bez razloga .. vjerovatno life time. )

@ neki debilcic u masi :

Riddle je zaslužio admina , pisanjem vijesti i htio je promijeniti gamers.ba , i prihvatao je vijesti koje su imale smisla a ne kopirane sa drugih domaćih portala , prvo naučite engleski i njemački pa onda šaljite vijesti "prevedene" bez smisla. Danke nubu retardirani.

Mislite da se bojim reći moj pravi account ?

- Jason je ...

Wertu <3 :D

Ne razumijete , nisam ja rekao da Kemo ne radi svoj posao , i da nezna to. Svaka čast njemu nek radi i dalje. Samo nek bude malo pravde.
lol, a ko si ti? :v
edit: kemi sam slao jedno 4 puta poruku da mi promijeni nick, al opet nista, nek skine sam sebi admina :V
Riddle je bio jedan od rijetkih koji je nešto radio i uradio ovdje.Mislim da mu je status bez razložno oduzet i slažem se kao i 60% portala da mu se vrati admin.
Hocemo riddle-a nazad
Vratite riddleu admina pa dajte on je za 1 godinu uradio ono kosto neko nebi za 10 godina realno govoreci...ali ne slazem se sa tobom sto moras vrijedjati kemu ?
Dobar je,trudi se,i uvijek je fer,al za riddlea neznam sto mu je oduzet admin
Hocemo ga nazad
To Jasone brate..

Za ovaj site bi bilo bolje da FaTaL ode , nek svoj posao prepusti nekom odgovornijem..

<3 Riddle
nije brate smjesno lik je u pravu...Riddle uvjek piso vijesti trudio se bas ono ..Zalago se za sajt uvjek online ja dodem ujutro oko 6 on online navece do 1 2 sata opet online , i to uvjek je bio makar 19 sati online riddle daj ba brate vrati mu status admin ...TY unaprijed
Ovo je glas naroda Kemo lopove, gori si brate i od sotone !

Nevezano za temu. Nego za ovo sto svi oce stari gamers !

J**o sve svoje bi volio da vam sad Kemo dodje i vrati na onu prvu verziju gamersa ! Kontam da bi i suza bilo
Onda bi preklinjali za ovaj
I onda se cudi sto G.ba nije kao prije, misli da imamo previse bodova.
RESPECT JASONE BRATE !!!
samo istina i nista vise

svi sto imate viska bodova ubijte se ....
"JA SAM NEKULTURNI BALAVAC"

lik samo svoje vijesti prihvatao,nicije druge...dovoljan razlog da mu se ukine admin...onda treba nes nekom njegovom za skolu i on trazi,jos jedan razlog da mu se skine admin(obicnim memberima ide ban za to) itd...

Post dobio šamar od SkY

Ja se slazem za Lizzarda , kad sam se rodio mama i je pokazala njegov zadnji post.
SkY , haj' njega i vidjam ...
Ali mi nije jasno , ridlle je kupio admina i oni mu ga tako oduzmu .... dok ove druge drze iako nikada nisu na gamers'u ,..
Ovaj gamers koda hoce da ko facebook na vijestima zavrsi , prvo sto je riddlu skinut admin nastala je drama a sada jos i bak1ru su jos nesto posli.

Preporuka - Smirite malo s tim skidanjima , ako hoces Kemo iskreno , vise vidjam bak1ra nego tebe.
Samo tebi niko nishta ne moze , pa te boli k....
Onako dovoljno scena ima trenutno na gamersu , banate ko ludi , samarate bla bla.
Uveli ste upozorenje takvo , kao da je ova stranica pod vlasti VLADE.
Vratite joj onaj stari oblik , kad je bilo zezancije , smijesni postova , nije ovo politicki sajt!
Kemo care, samo ti radi po svome.
Ja znam i ostali da nije riddle admina izgubio bez razloga :$ .

Svaki dan napise po 100 tema,niko nista nemoze da napise, i kad napisem temu ,slomim se prevodeci, i on mi je izbrise , i banao me bez razloga jednom !

Kako god Kemo ja te podrzavam u svemu
ima li tko od vas rl ?
mOnGoOS3 je napisao/la:
"JA SAM NEKULTURNI BALAVAC"

lik samo svoje vijesti prihvatao,nicije druge...dovoljan razlog da mu se ukine admin...onda treba nes nekom njegovom za skolu i on trazi,jos jedan razlog da mu se skine admin(obicnim memberima ide ban za to:(:() itd...
tebii kemo mater rtd sta mu se uvlacis jbo te on
sve bi dali za bodove

naucite pisat vijesti i prihvatece se i vase ali sta covjek zna pisati vijesti i normalno da ce ih prihvatat kad valjaju
a sta ko vi ih nebi sebi samo prihvatali
po meni riddleu treba dati toga admina nazad i cast izuzecima jedino za njega mogu reci da je ADMIN!
kemo lopoveee

@tema, brate nepismeni upravu si

riddle se najvise zalagao za g.ba, i ovi mu skinu admina

smijesno, samo to imam da kazem...
LavShinoda je napisao/la:
ima li tko od vas rl ? :D
Imas ti :P
A sta brat Wertu ovde radi, glumi admina?

Pusa svima

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.