- Kemo , prvo si skinuo admina bak1r-u bez razloga , rekao si mu da ti je bU rekao da mu skineš radi ne aktivnosti. Mislim ono razlog ti je nigdje veze , jer svako ko klikne na ono u meniju " Online " članova u 3h ujutro vidjet će username bak1r da je online , i u adminPanelu logovi "bak1r poslao xxx temu u kantu " ... Ali međutim kad si vidio da nemaš izbora i da ga raja voli , morao si mu vratiti admina. SkY , LizzarD.. Ne pamtim kad je i jedan od njih napisao neki post na forumu , banovao bilo koga.. bilo šta , eto ti tih neaktivnih admina. Što se tiče riddle-a iskoristio si momka baš ono do kraja , momak pisao vijesti svaki dan , zaradio pošteno 10k bodova , pravio mini contest da raja željna bodova ih dobije. Ti njemu skineš admina , jado jadni. Otkud tebi 4k bodova , nikad ne pomažeš raji jedino što radiš je kradeš ideje od drugih site-ova da bi stavio na svoj , možeš se ti furat s tim da si poseban jer ti je bU dao neke ovlasti , samo si glup. Jer on tebe iskorištava , radiš ko kakav kreten za njeg besplatno. Posvetio si život ovom portalu + radiš na derneku oko premiuma , besplatno. Prije sam mislio da si normalan lik ,i da te raja mrzi bez razloga.. Ali sad vidim da si kreten najveći koji postoji , kao što su mnogi zahtjevali da se vrati bak1r-u admin. I ja zahtjevam da vratiš riddle-u admina , jer ga je zaslužio. Kemo samo još nešto , iskorištava te Ado , samo što si ti preglup da to vidiš..
- Vrati riddle-u admina !
- Danke.
( ne pišem sa svog accounta , jer me je dotični gospodin Kemo " FataL " Delalić , banovao bez razloga .. vjerovatno life time. )
@ neki debilcic u masi :
Riddle je zaslužio admina , pisanjem vijesti i htio je promijeniti gamers.ba , i prihvatao je vijesti koje su imale smisla a ne kopirane sa drugih domaćih portala , prvo naučite engleski i njemački pa onda šaljite vijesti "prevedene" bez smisla. Danke nubu retardirani.
Mislite da se bojim reći moj pravi account ?
- Jason je ...
Wertu <3
Ne razumijete , nisam ja rekao da Kemo ne radi svoj posao , i da nezna to. Svaka čast njemu nek radi i dalje. Samo nek bude malo pravde.
- Vrati riddle-u admina !
- Danke.
( ne pišem sa svog accounta , jer me je dotični gospodin Kemo " FataL " Delalić , banovao bez razloga .. vjerovatno life time. )
@ neki debilcic u masi :
Riddle je zaslužio admina , pisanjem vijesti i htio je promijeniti gamers.ba , i prihvatao je vijesti koje su imale smisla a ne kopirane sa drugih domaćih portala , prvo naučite engleski i njemački pa onda šaljite vijesti "prevedene" bez smisla. Danke nubu retardirani.
Mislite da se bojim reći moj pravi account ?
- Jason je ...
Wertu <3

Ne razumijete , nisam ja rekao da Kemo ne radi svoj posao , i da nezna to. Svaka čast njemu nek radi i dalje. Samo nek bude malo pravde.