Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

starting problem

55 pregleda · 3 odgovora · otvorena 08.03.2009. u 16:07

Ev ovako imam 2 problema a nezz kako da ih rijesim ... mozda sam nes dirao pa zaje... stvar oko sistema nezz

1. kako da namjestim da mi se odma pali komp bez ikakvih zastoja onog login i imam nes cim upalim komp pise mi normaly i jos ko 3 naziva neka za vistu (ako ko konta) to sam imao i na starom racunaru kad sam stavio one teme za izgled prozora , ikona ...

2.eh ovaj mi je bas frka nezz isto kad pokrnem racunar i pipnem bilo koji windows vista pojavi mi se ko neki error il tak nes i odbrojava 10 sekundi ... ako nedirnem enter u tih 10 sekundi pocinje da mi mijenja nazive (rename )dokumenata u neke brojeve po sistemu ,,, i nemogu ga zaustaviti osim da resttartujem racunar ...

Checking file system on C: e ovo pise na pocetku :P

et ako je ko svatio o cemu sam pisao il ako je imao vec taj problem i rijesio ga neka podijeli samnom hvala
ovo 1 mislis pri butovanju
?
to ides desni klik my coputer advanced i ono 3 pa edit i tu nadi i izbrsi i onda save i nece ti vise biti ako sam dobro skonto ..
1. Idi na control panel - user accounts - change the way users log on or log off i iskljuci kvacicu na use the welcome screen i apply.

Post dobio aplauz od xE0N

omG kume sjebo si ti comp skroz preporucujem ti obaranje sistema !! :D

Post dobio šamar od xE0N

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.