Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Format - CD ?

97 pregleda · 9 odgovora · otvorena 07.02.2009. u 11:13

Uz comp mi je dosao cd , ovo pise na njemu :

P5B Series ( Intel P965 Series Support CD Rev.209.08)

Vista Drivers Inside

Asus

This CD Runs automatically if autorun is enabled . Otherwise , run ASSetup.EXE forum the BIN folder .

Sad ocu da formatiram HDD i sad me interesuje da li pomocu tog cd-a to ide ili je to cd za nesto drugo .. Ovjde nesto pise na cd-u vista drivers inside , a meni je comp xp , help plz
Ovaj drugi CD imam i ja. Na njemu su ti drajveri za zvucnu i za nesto jos nemogu se sjetit...A comp formatiras sa posebnim cd na kome je snimljen .iso fajl od windows xp-a.
OMFG!

Taj CD ti je za MATICNU PLOCU, taj CD nikad nemoras koristit !

Treba ti CD od OPERATVINOG SISTEMA XP/VISTA, zavisi koji oces da instalirash.
torQ7u je napisao/la:
OMFG!

Taj CD ti je za MATICNU PLOCU, taj CD nikad nemoras koristit !

Treba ti CD od OPERATVINOG SISTEMA XP/VISTA, zavisi koji oces da instalirash.
Znaci preko njega nista ne mogu , sigurno ?
Taj cd sto si dobio to ti je za maticnu plocu to imam i ja to kad oces da reinstaliras kompijuter onda odneses u servis i taj cd... pa ce ti oni to brze reinstalirat tako da ti taj cd netreba!!!!!!
deklok je napisao/la:
Taj cd sto si dobio to ti je za maticnu plocu to imam i ja to kad oces da reinstaliras kompijuter onda odneses u servis i taj cd... pa ce ti oni to brze reinstalirat tako da ti taj cd netreba!!!!!!
Ocu da ja to uradim , a treba mi cd i trebam tut preko kojeg je netko radio i da je uspio .!
kastel4mi0 je napisao/la:
Ocu da ja to uradim , a treba mi cd i trebam tut preko kojeg je netko radio i da je uspio .!
Taj CD ce ti jedino trebat za ETHERNET kartu ako koristis ETHERNET kabal za modem i za zvucnu i ni za sta vise, jer svaki OS ima ugradjene drivere za svaku maticnu !

Znaci samo uzmes CD od XP-a ili nekog drugog OS-a i pratis tutorial sto je napiso RzA kako format komp
kastel4mi0 je napisao/la:
Znaci preko njega nista ne mogu , sigurno ?
Da prakticno smece je taj CD

i marko pishe se ETERNET imam maturski iz toga neofiraj me :D
FGB je napisao/la:
Da prakticno smece je taj CD

i marko pishe se ETERNET imam maturski iz toga neofiraj me :d
ETHERNET se pise -.-"
taj cd su driveri !
www.RzA.ba za sve vase probleme oko dizanja sistema XD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.