Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 100 bodova

[RQ] Svasta :)

1.749 pregleda · 27 odgovora · otvorena 08.03.2009. u 15:38

Ovako, posto ja nemam vremena, dat cu vama u ruke da vi to uradite umjesto mene.

O cemu se radi? - Radi se o tome da cu sedmicno organizovati po jedan contest, nije bitno za sta ce biti vezan, svaki put ce biti nesto drugo.

PRVO!

Sta mi treba? - Treba mi nesto kao banner, dimenzije: recimo 600x200, nesto kao sto je ekipa moderatora radila za gamers.ba FanArt (gamers.ba kafa, gamers.ba contest itd.)

Kako, sta? - Boje, stil itd prepustam vama. Ono sto je za mene bitno jeste da u lijevom/desnom cosku/dijelu "bannera" bude g.ba logo i da pise gamers.ba. Sadrzaj? - poput bannera na default skinu gamers.ba, naredajte nekih simbola, mogu karte, kockice za bacanje, tako nesto.. Ugl, valjda ste razumjeli na sta ciljam!

Osim toga, potrebno je da napravite dva dijela teksta na njemu, gore (veci i tamniji font) napisite recimo "Ovo je za riddla kretena", a dole napisite "Riddle kreten br. 1" (br 1 odvojeno da ga mogu editovati ) ... Dakle, ovdje cete slati gotove slike, a meni ce ici .PSD od onoga ciji rad odaberem da mogu editovati tekstove

DRUGO!

Jos nesto? - Da, jos nesto. Osim ovog prvog rada potrebna su mi Top 3 rankiranja. Dakle, napravit cete neka "postolja" za 1. , 2. i 3. mjesto. Moze to biti recimo neka medalja, pehar ili znackica u razlicitim bojama (zlatna, srebro i bronza), a moze i nesto drugo - Do vas je! naravno i ovo ce mi trebati u .PSD formatu (cije odaberem)...

REZIME:
- banner 600x200
- Top 3 rankiranje

Moguce je i to da se ne odaberu radovi od samo jednog korisnika, nego moze biti i to da uzmem recimo od Muje prvi rad, a od Pere drugi i tako to

Rok za ovo je petak, 13. 3. 2009. god. a ukoliko vec do tada nadjem ono sto sam trazio, onda se prijevremeno prekida

Bacite se na rad. Pusa!

NAPOMENA
Svačiji rad koji bude na nesto licio, dobit ce aplauz, a ukoliko se budem dvoumio izmedju 2-3 rada, svaki od njih ce dobiti po 100 bodova od mene

EDIT: Lave naguzim te u taj karinamalina supak lagano Uzecu jedan rad od Michaela a drugu od Piera
adje bice jos nesto kad dodjem iz skole : )

Post dobio aplauz od bushidO.

nemam vremena za edita pa samo da kazem nisam mogao staviti veliku na forum sliku pa clic na 1. sliku da bi je vidjeli,jer slika uopste nije crna!
FroSt_ je napisao/la:

mozeli apaluz?
:*
Mozda bi i dobio aplauz, kad bih ti ga mogao dati

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.