Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 100 bodova

[RQ] Svasta :)

1.749 pregleda · 27 odgovora · otvorena 08.03.2009. u 15:38

Ovako, posto ja nemam vremena, dat cu vama u ruke da vi to uradite umjesto mene.

O cemu se radi? - Radi se o tome da cu sedmicno organizovati po jedan contest, nije bitno za sta ce biti vezan, svaki put ce biti nesto drugo.

PRVO!

Sta mi treba? - Treba mi nesto kao banner, dimenzije: recimo 600x200, nesto kao sto je ekipa moderatora radila za gamers.ba FanArt (gamers.ba kafa, gamers.ba contest itd.)

Kako, sta? - Boje, stil itd prepustam vama. Ono sto je za mene bitno jeste da u lijevom/desnom cosku/dijelu "bannera" bude g.ba logo i da pise gamers.ba. Sadrzaj? - poput bannera na default skinu gamers.ba, naredajte nekih simbola, mogu karte, kockice za bacanje, tako nesto.. Ugl, valjda ste razumjeli na sta ciljam!

Osim toga, potrebno je da napravite dva dijela teksta na njemu, gore (veci i tamniji font) napisite recimo "Ovo je za riddla kretena", a dole napisite "Riddle kreten br. 1" (br 1 odvojeno da ga mogu editovati ) ... Dakle, ovdje cete slati gotove slike, a meni ce ici .PSD od onoga ciji rad odaberem da mogu editovati tekstove

DRUGO!

Jos nesto? - Da, jos nesto. Osim ovog prvog rada potrebna su mi Top 3 rankiranja. Dakle, napravit cete neka "postolja" za 1. , 2. i 3. mjesto. Moze to biti recimo neka medalja, pehar ili znackica u razlicitim bojama (zlatna, srebro i bronza), a moze i nesto drugo - Do vas je! naravno i ovo ce mi trebati u .PSD formatu (cije odaberem)...

REZIME:
- banner 600x200
- Top 3 rankiranje

Moguce je i to da se ne odaberu radovi od samo jednog korisnika, nego moze biti i to da uzmem recimo od Muje prvi rad, a od Pere drugi i tako to

Rok za ovo je petak, 13. 3. 2009. god. a ukoliko vec do tada nadjem ono sto sam trazio, onda se prijevremeno prekida

Bacite se na rad. Pusa!

NAPOMENA
Svačiji rad koji bude na nesto licio, dobit ce aplauz, a ukoliko se budem dvoumio izmedju 2-3 rada, svaki od njih ce dobiti po 100 bodova od mene

EDIT: Lave naguzim te u taj karinamalina supak lagano Uzecu jedan rad od Michaela a drugu od Piera
prilika da zaradite bodove 
skala je napisao/la:
prilika da zaradite bodove 
Ne bi ni tebi falilo da stagod uradis  xD
''nego moze biti i to da uzmem recimo od Muje prvi rad, a od Pere drugi i tako to''

odma se gleda nacionalni kljuc    

Post dobio aplauz od skala

Rješenje
Naravno ovo su tek prvi..bice jos do 13 sigurno..et nadam se da su i ovi dobri...bice jos 

edit: domino efekt :D

edit: covjece ne ljuti se figurice..

edit : :S:S

edit: karte

edit: karte v2

edit: svi zajedno

edit: paleta

Post dobio aplauz od bushidO.

bit' ce edit za medalje ^^

edit #

Banner

drugaciji font

jos jedan drugaciji font x)
a evo pravim jos jedan banner skroz drugaciji i medalje bice edit

edit:
evo medalje samo izrezes ako ti se svidi =)

banner :

mjesta : idemo po redu, prvo, drugo, trece 

~ .psd imam 
~ .collab kopir-aparat 
~ text na banneru, cisto informaciono, nikakvo ulizivanje 
------------------

amina ♥ :$

ewo nesto i od mene ... nisam imao vrmena da bolje prawim al eto sto je to je 

Covjek je zamolio da budete malo kreativni i da sadrzaj bude vama na volju. A kao primjer je naveo da mogu biti karte i kockice.
I vi odma svi koristiti samo karte i kockice?

Gde je tu kreativnost? cisto sumnjam da cete dobiti bobe ako nastavite sa tom "kreativniscu" da radite.
Jedino Collab improvizuje.

evo banner:

samo nekontam sto hoces ovaj text xD

josh :

ev jos jedan i da nebude samo karte:

mozda dodam jos jedan...kakav budem s vremenom

a evo i trofeja:
;)

i medalja:

Banner #1

Banner #2

Banner #3

Banner #4

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Evo rankovi !

1. mjesto

2. mjesto

[i]3. mjesto[i]

Veca je sminka kad su manjke slicice!
Koristi ove rankove, ako treba da se nesto izmjeni samo reci meni je to cas posla

Nadam se da ti se svidaju !

1. mjesto

2. mjesto

3. mjesto

Haj ako nista riddle pukni mi aplauz preko cijelog posta  

Pozzzzz

evo :
KLIKNI DESNIM PA VIEW IMAGE !

KLIKNI DESNIM PA VIEW IMAGE !

dobijes linkove sa PSD ak ti se svidi

Ev medalje

Zlato :

Srebro:

Bronza:

Banneri

Kladim se da ih pola nije sacuvalo .psd

Ovako, malo sam pobrisao nepotrebne komentare, medju ovim radovima ima pravo dobrih tako da cu uzeti od svega po nesto - najverovatnije 

Tema i dalje stoji otvorena, dakle - nastavite raditi 

Svaka cast 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.