Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Najjaci vic koji ste ikad culi?

3.876 pregleda · 88 odgovora · otvorena 25.11.2005. u 22:02

Ljudi molio bih vas da ispricate najjaci vic koji ste ikad culi u svom zivotu i kojem ste se najduze smijali i danas dan se smijete kad se prisjetite

evo moj:

"Doso covjek u ameriku i kaze ja lijecim ljude od raka dodirom! I hajd amerikanci da vide dovedu covjeka oboljelog od raka tamo vamo on njega pipne covjek ozdravi. Dodje taj isti covjek u rusiju i kaze ja ljudi lijecim oboljele od side pogledom, dovedu rusi covjeka oboljelog od side, njega ovaj iscjeljitelj pogleda ono covjek ozdravio. I na kraju dodje taj lijecnik u Bosnu i Hercegovinu i kaze ja ljudi lijecim slijepce dodirom, utom naleti haso kaze "je bes to mogu i ja" i ovaj sta ce kaze "hajd da vidim iako to mogu samo ja"...
i hasi dovedu slijepca i haso kaze njemu "hajd na koljena sjedi" slijepac tako i uradi izvadi haso kitu i podje udarat slijepca po celu kitom i pita ga haso "VIDIS LI STA?" a slijepac odgovara "MA VIDIM KURA C!"

hhaha ovaj me bas zanese uvijek !

pozdrav i hvala na vicevima planiram ih zapisati
Koja Je razlika između bebe i kruha?
Beba se nemrvi kad je režeš!!

Malo crno grebe po staklu?
Beba u pećnici!!!!!!!!

Koliki krov možeš pokrit sa 100 beba
Zavisi koliko ih tanko režeš!!!!

Koja je razlika između kamiona punog šudera i kamiona pung beba?
Ko će šuder vilama izbacivat!!!!!

LOL
posto nisam procitao sve postove koje ste nasharali nemojte mi zamjerit ako ponovim vic:

Lete dvije muhe, jedna ubrza i odleti!

Napravio Hitler kucu od stakla za jevreje i reko: KOGA VIDIM UBIT CU GA!

Gdje je najvecha gustina naseljenosti u etiopiji
Zavisi sa koje strane vjetar pushe!

eto toliko od mene!
sjede 2 zabe , jedna normalna jedna nije . kaze jedna "krek" a ova druga "ma jok marihuana"...... ...... i spinx - bolestan si covjece ......
doso vampir u bilnicu i trazi krviistjera njega doktor
nije proslo malo zatekne redar vampire iza bolnice u kontejneru kaze sta to bolan radis:
kaze vampir pa trazim ulozak kad mi nedate krvi makar da sebi caj napravim!!!!!!!!!
               eminem je napisao/la:
ide medo sumom i to ide on a za njim susti lisce

Dobar zi ovaj.
Ovo je moj:
Lete dvije muhe,a pogotovo ona desna.
eh vako :
Plovio informaticar brodom kad brod potonu i jedva on nekako isplovi do nekog malog otoka... tamo nakon dugog sna budi ga BOMBA (dobra treba) i kaze :'' hajde sa mnom vamo preti me do moje kolibe i dacu ti da jedes'' , i informaticar sta ce drugo nego prati je , dodjose oni do kolibe kad tamo iz frizidera cura vadi mezu,vino .. i govori cura njemu idi okupaj se prvo , i on tamo kad pravi bojler , grijanje sve to i on ono iznenedjen izlazi iz wc-a kad cura iskoci ispred njega skide bikini i rece : '' A sad cu ti dati ono sto vec dugo vremena cekas'' kad informaticar skoci i viknu: ''NEMOJ ME ZAJEBAVAT IMAS I INTERNET '' hahahaha
Tommy je napisao/la:
Dos'o cirkus u grad i Mujo ode da pogleda predstavu.Glavna tacka sa lavom.U kavezu krotitelj i lav.Laz skace kroz vatrene kolutove.I zadnja i najveca tacka,krotitelj izvadi qrac i stavi lavu usta.Samara krotitelj lava,a lav nista.Razjapio usta,nece da ga odgrize ili ujede.Krotitelj vrati qrac u gace i kaze:"Ima li ko u publici da smije ovo da uradi?''Javlja se Mujo i kaze:"Ejjjj,majstore smijem ja,ako me nećes samarati!!!!!!".

Hebi ga bolje je kad se prica uzivo,nego ovako.
prejako

Post dobio šamar od wcKd

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.