Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Najjaci vic koji ste ikad culi?

3.876 pregleda · 88 odgovora · otvorena 25.11.2005. u 22:02

Ljudi molio bih vas da ispricate najjaci vic koji ste ikad culi u svom zivotu i kojem ste se najduze smijali i danas dan se smijete kad se prisjetite

evo moj:

"Doso covjek u ameriku i kaze ja lijecim ljude od raka dodirom! I hajd amerikanci da vide dovedu covjeka oboljelog od raka tamo vamo on njega pipne covjek ozdravi. Dodje taj isti covjek u rusiju i kaze ja ljudi lijecim oboljele od side pogledom, dovedu rusi covjeka oboljelog od side, njega ovaj iscjeljitelj pogleda ono covjek ozdravio. I na kraju dodje taj lijecnik u Bosnu i Hercegovinu i kaze ja ljudi lijecim slijepce dodirom, utom naleti haso kaze "je bes to mogu i ja" i ovaj sta ce kaze "hajd da vidim iako to mogu samo ja"...
i hasi dovedu slijepca i haso kaze njemu "hajd na koljena sjedi" slijepac tako i uradi izvadi haso kitu i podje udarat slijepca po celu kitom i pita ga haso "VIDIS LI STA?" a slijepac odgovara "MA VIDIM KURA C!"

hhaha ovaj me bas zanese uvijek !

pozdrav i hvala na vicevima planiram ih zapisati
nije los al' meni je ovaj predobar :

"Ide cestom autobus pun retardiranih debila.Kad je autobus stigao do shume samo odjenom stade.Izasao vozach da vidi sta je , poce cackat po motoru jedno pola sata , ma jok nemoze nac kvar da si pita.Najednom izadje jedan debil i poce skakat i mahat rukama : "Znam ja sta mu je bilo , znam ja , znam ja ". A vozac sav nervozan mu samo rece : " Hajde ba sta ti znas , vracaj se unutra ". I ode debil ponovo u bus. Opet vozac neshto radi prodjose 2 sata nishta ne napravi , kad eto opet onog debila : "Znam ja sta mu je bilo , znam ja sta mu je bilo" . A vozac kljuca u sebi : " Sta ti je idiote mrsh u bus i nevrachaj se , pojma ti nemas".I vrati se debil.Vozac zovne sluzbu , dodju ljudi i popravljaju , ma nema sanse nemogu ni oni popravit.Kad eto opet onog istog debila : " Znam ja sta mu je , znam ja sta mu je".Vozac vise sav crven , uhvatila ga huja : "STA TI ZNAS MRSH UNUTRA ".
Kazu oni ljudi iz sluzbe :" Hajd pusti ga nek kaze ako zna , ajde reci nam sta mu je ". Debil ce na to :" Pokvario se , pokvario se !!!!".
hheheheh stvarno dobri
evo moj
Pricaju mujo i haso kaze mujo ja haso mislim da mi je fata peder. Haso:Ma mujo zar nije peder onaj koji voli muskarce Mujo: pa bass TO!!!!!
Putuju avionom Amerikanac, Sandzaklija i Bosanac da bacaju humanitarnu pomoc.
Prvi Amerikanac baca 100 kom. Adidas tena, a Bosanac ce: "Jesil ti normalan, znas li koliko to vrijedi ?", Amerikanac: "Ma nije vazno, ima toga u nas ko **vana!".
Slijedeci Sandzaklija baca zlato sa sebe, a Bosanac ce opet "Jesil ti normalan, znas li koliko to vrijedi ?", Sanzaklija: "Ma nije vazno, ima toga u nas ko **vana!".
Dodje red na Bosanca. On baci Sandzakliju i rece: "Ima njih kod nas ko **vana!"

Ganja neki covjek Muju kroz sumu i hoce da ga ubije. Kad naleti Zorro ( Z mu pise na prsima ) i spasi Muju. A Mujo da mu se zahvali rece: "Hvala ti Supermene!"
pricaju 2 budale :
1 budala : kolko je 2+2
2 budala : 6 naravno
1 budala : na ku**u te nosam ^_^
Dos'o cirkus u grad i Mujo ode da pogleda predstavu.Glavna tacka sa lavom.U kavezu krotitelj i lav.Laz skace kroz vatrene kolutove.I zadnja i najveca tacka,krotitelj izvadi qrac i stavi lavu usta.Samara krotitelj lava,a lav nista.Razjapio usta,nece da ga odgrize ili ujede.Krotitelj vrati qrac u gace i kaze:"Ima li ko u publici da smije ovo da uradi?''Javlja se Mujo i kaze:"Ejjjj,majstore smijem ja,ako me nećes samarati!!!!!!".

Hebi ga bolje je kad se prica uzivo,nego ovako.
Sjede za stolom student i gubavac.Student jede i malo-malo mu bude muka i hoce da povrati.Kaze gubavac:Ma odoh ja od stola,vidim da ti se gadim.Ma jok ba sjedi nije do tebe nista.Tako i drugi i treci put i krene gubavac od stola a student:Ma nije mi muka z*** tebe z*** tog iza tebe sto ti umace hljeb u leđa!

Sjede tri penzionera na klupi u parku.
Prvi penzioner:eeeeee
Nakon pola sata...
drugi penzioner:aaaaaah
pa opet nakon pola sata ovaj prvi:
jasta
kad ovaj treci koji je svo vrijeme sutio:
ako cete se vas dvojica i dalje svađati ja odoh kuci
               Schulz je napisao/la:
Sjede tri penzionera na klupi u parku.
Prvi penzioner:eeeeee
Nakon pola sata...
drugi penzioner:aaaaaah
pa opet nakon pola sata ovaj prvi:
jasta
kad ovaj treci koji je svo vrijeme sutio:
ako cete se vas dvojica i dalje svađati ja odoh kuci

HAHAHHA OVAJ NAJJACI DOSAD GOOD JOB !
Doso Perica neni sav zadihan ,neno neno gdje su mi bobe ma pusti Perice bobe jesi ti vidio zmajeva u kuhinji .
bila racija u dzamiji ,uhvatili dvojicu bez abdesta
Prometna kontrola. Policajac zaustavlja vozača i pita ga da li može napraviti alko-test. Prilikom puhanja pokvari se aparat za alko-test. Policajac kaže da nema problema. Postavit će vozaču par pitanja i ako ne zna odgovoriti - koristio je alkohol. Policajac:
- Idu dva svjetla prema tebi, što je to?
Vozač odgovara:
- Pa što bi moglo drugo da bude nego vozilo.
- Da, ali koje vozilo? BMW, VW, Opel?
- E to ne znam.
- A sada ide jedno svjetlo, što je to?
Vozač odgovara:
- Pa motor.
- Jeste, ali koji motor? Suzuki, Honda, Kawasaki?
Vozaču dojadi sve to i pita policajca:
- Je l' čovječe, a da li vi znate što je ovo? Pored puta stoji ženska sa strogim minićem, nema gaćice i ima lakirane čizmice.
Policajac odgovara:
- Pa to je prostitutka.
A vozač kaže:
- Ne pitam te to, već da li je to tvoja žena, kćerka, mama?
No.1 Sjede dva mrava na banderi i umaču u struju

Policajac (u patroli): " KO je to tamo??
neko:"Jean Claude VAn Dame"
Policajac:"IZLAZI TE, SVE ČETVORICA!"

Dosao Cigo kod ***a da se zali:
- "Boze, daj mi da budem neko drugi, dojadio mi ciganski zivot."
- "Budi Slovenac", rece ***.
- "Nemoj njih, oni su skrta nacija."
- "Budi Crnogorac", rece ***.
- "Nemoj njih, oni su lijena nacija."
- "Budi Albanac", rece ***.
- "Nemoj njih, ja ne volim marmeladu, kakav cu ja onda biti Albanac."
- "Budi Srbin", rece ***.
- "E, boze, sto dva puta Cigan."

------------

Sjede Hrvat i Slovenac ujutro i piju kafu. Kaze Hrvat da je imao cudan san, kao sanja on Ljubljanu, puno aviona, tenkova, sve gori... Uzas jedan! Slovenac ce njemu kako je i on sanjao ali nesto ljepse, nije bilo tako crno i strasno kao njegov san. Sanja on Zagreb, predivan suncan dan. Ljudi na ulicama, presretni, slave, u rukama transparenti. Na to ce Hrvat:
- "A sta pise na njima?"
Slovenac:
- "Ne znam, nikad nisam naucio cirilicu."
               bboy08 je napisao/la:
Ima tema sto sam ja davno napisao:
http://www.gamers.ba/procitaj.php?id=4664&forum=10

EnjoY!

pa dobro...ali bilo bi lijepo kada bi ovakva tema bila mjesecno,za ovo je coffe shop a ne za nekake gluposti tamo sta ja znam
padaju brat i sestra sa nebodera i taman da padnu sestra se uhvati za brata a brat za ivicu od trotoara
Govori Mujo Suji znas li koje su danas 2 najzajebanije bolesti?
S: neam pojma
M: sida i pticja gripa
S: sta me brige niti ****m niti letim
Prvi školski dan u jednoj američkoj srednjoj školi. Učiteljica predstavlja novog učenika Sakira Suzukija iz Japana. Počinje čas i nastavnica ispituje:
• Sada ćemo videti koliko poznajete americku istoriju. Ko je rekao: "Sloboda ili smrt"?
Odjednom tišina i samo Suzuki digne ruku:
• Patrik Henri, 1775. godine u Filadelfiji!
• Vrlo dobro, Suzuki. A ko je rekao: "Država je narod i kao takva ne sme nikada umreti"?
Suzuki ustane:
• Abraham Linkoln, 1863. godine u Vašingtonu!
Nastavnica strogo pogleda učenike pa reče:
• Sram vas bilo. Suzuki je Japanac a poznaje američku istoriju bolje od Vas!
Tihi glas iz kraja učionice:
• Je***e se, posrani Japanci!
• Ko je to rekao? - vikne nastavnica. Suzuki digne ruku i reče:
• General MekArtur, 1942. godine u Gvadalkanalu, i Li Jakoca 1982. godine na skupštini akcionara "Krajslera" u Detroitu.
Razred je u tišini, samo se iz pozadine začuje:
• Puši muski spolni organ!
Nastavnica sva van sebe:
• Sad je kraj. Ko je to bio?
Suzuki:
• Bil Klinton Moniki Levinski, Ovalna soba, 1997. godine u Vašingtonu.
Drugi učenik se prodere:
• Suzuki je sranje!
Suzuki:
• Valentino Rosi u Rio de Žaneiru na Motor Grand Prixu Brazila 2002. godine!
Razred pada u histeriju, nastavnica u nesvest a na vrata ulazi direktor škole:
• U pi**u *****inu, još nikad nisam video takav haos!
Suzuki:
• Tročlano Predsedništvo BiH, prilikom predstavljanja državnog proračuna, Sarajevo, 2003. godine
Treba da se zarati u Bosni i ovi Srbi, Hrvati i Crnogorci hoce da bjeze.. Ali preduslov da pobjegnu je da ih magicna vila pretvori u neku zivotinju, i tako ona njih redom pita:

U koju zivotnju zelite da vas pretvorim?
Kaze Srbin... ja hocu da sam ptica, da bre fino odletim odavde.
Hrvat ce na to ... ja pak zelim da budem tigar, da sto brze otrcim odavde.

A na to ce CRNO-Gooorac... ja hocu da budem ZMIJA... fino bate.. LE-ZIM - A -BE-ZIM

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.