Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

O

196 pregleda · 17 odgovora · otvorena 27.02.2009. u 16:21

Pa, evo, dosle nam te "Igre". Imam par pitanja oko toga, i da podjelim sa vama svoje misljenje i da cujem vasa misljenja.
Govorim o ovome
Dakle, sistem koji ima unesenih dosta igara, mozemo vidjeti koje su najigranije itd. Moje misljenje o ovome, pa, fino, i korisno.
Moja pitanja?
Ko odrzava ovo? Da li ce biti stalno updejtovano?
Vidim jedan BUGić, kada kliknem na neku sliku, recimo u Half-Life: Counter Strike, i imam tu neku sliku na koju kliknem, nemoze se ta slika spustiti/ugasiti... Evo vidite ovdje
Imam jos jednu stvar, dodao sam da igram igre CS 1.6 i GTA:SA, ali u mom profilu ih nema... Do mene ? Mozda sam pogresno kliknuo ili?
Evo vidite ove 2 slike
CS

Eto, komentarisite

edit: Ovo kada otvarate sliku sam skontao, samo kliknes gore negdje pored slike i ona ode. A, hvala onom dole liku sto je rekao. Samo kliknite nna onu zelenu kvakicu i bit ce vam u profilu. Btw, lose je poredano u profilu (jedna lijevo jedna desno, LOL?) Onda trebalo bi nesto napisati pored one kvakice da bi se ljudi snasli...
Imam jos jednu stvar, dodao sam da igram igre CS 1.6 i GTA:SA, ali u mom profilu ih nema... Do mene ? Mozda sam pogresno kliknuo ili?
I meni je to isto neznam do cega je
Meni se osobno sviđa ovaj fazon za igre ....odlično po meni ....ovakvo nešto je trebalo staviti odavno..

Što se tiče dodavanja ni ja nevidim slike igara koje sam dodao u svoj profilu ..

I jedna mala greškica : Igra se ne zove Claw nego Captain Claw
slazem se fino i korisno :D, a ista greska je i kod mene.
ali napravit ce to kemo, stara izreka kaže:
nije kemo fatalni budala :D
kliknite na zelenu kvakicu u gornjem desnom kutu ,kod mene u profilu imaju igre koje igram

samo što 3 slike stanu u profil,dodao sam ih 5/6,a vide se samo 3
aLm1N je napisao/la:
I meni je to isto neznam do cega je :r
Cijela stvar nije jos zavrsena, vjerovatno ce se uskoro pojaviti.

Pitanje za FataLa ili ko je vec digao ovo:
Kad dodamo igru, treba li se vidjeti sopstveni avatar i nick u rubrici "Ko igra"?
aLm1N je napisao/la:
I meni je to isto neznam do cega je :r
idi na ono zeleno oznaceno kao tacno da postane crveno i mocice ti sigurno...:D:D
1titaN je napisao/la:
idi na ono zeleno oznaceno kao tacno da postane crveno i mocice ti sigurno...
skontao sam sad
thx
ja nisam ni gledao kako treba
SHELBY je napisao/la:
Cijela stvar nije jos zavrsena, vjerovatno ce se uskoro pojaviti.

Pitanje za FataLa ili ko je vec digao ovo:
Kad dodamo igru, treba li se vidjeti sopstveni avatar i nick u rubrici "Ko igra"?
za označavanje da igrate koristite ovu kvakicu malu zelenu gore desno, a ovo "ODAJ" je samo za dodavanje u katalog, što ćete moći koristiti dok se napravi.

Tj. svaki će korisnik moći imati svoj katalog igara etc.

A što se tiče te slike, da ju zatvoriš klikni van slike mišem ili pritisni "Esc"
FataL je napisao/la:
za označavanje da igrate koristite ovu kvakicu malu zelenu gore desno, a ovo "ODAJ" je samo za dodavanje u katalog, što ćete moći koristiti dok se napravi.

A što se tiče te slike, da ju zatvoriš klikni van slike mišem ili pritisni "Esc"
Hvala na informacijama
FataL je napisao/la:

Ubaci igru "Cabal Online"
Odlicna stvar, super izgleda i sve too.. Samo jedna zamjerka: na crnom skinu pozadina teksta koji opisuje igru je bijela, pa malo ubi u oci... Kad se to ispravi, bit ce za 10
Sve super, odličan sistem, i stvarno korisno, imam pitanje, zašto imaju dva Fallouta?
pa...dobra ideja valja ce smanjiti broj tema tip "koja igra..."
hunt3r_ je napisao/la:
Ja sam dodao svoj steam ID i nema mi prikazan u profilu :S
i ja sam isto dodao svoj steam ID i nema ga

btw. ovo za igre prejaka stvar, svaka cast kemi i co.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.