Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Igra za PC

140 pregleda · 19 odgovora · otvorena 05.02.2009. u 23:01

Pozz , e vako aj reko da i ja neku drugu igru pocnem igrati :D pa da mi nesto preporucite osim: cs 1.6 , cod 2,4,5 , pes9 , nfs carbon , san andreas ...^^

Konfiguracija:

Intel Pentium IV : 3.00 ghz
RAM : 512
Graficka : Nvidia GeForce 6200 / 256 mb AGP 8x

Et tako ^^.

@ne idem u skolu ^^
Wotlk Jednom probaj uvijek ces igrati ...
Ako ides u skolu nemoj jer neces ici u skolu ! :)
skini freelancer , nije ti nova igra ali je uzasno zarazna

isto oblinion al u svemiru i svoj brod razvijas a ne lika

i onda rjesavas questove i picis po ooogromnom prostoru ( svemiru ) ides na vake nake planete

extra igra , jos ako imas dzojstik
Sid Meier civilization sa ekspanzijama i Sid Meier railroads ^^
Freestyle street basketball odlicna igra skines s neta manje od 500 mb cini mi se
-warcraft 3 reign of chaos i frozen throne
-prince of persia: warrior within (ako imas "corbe u glavi" ova igra prejaka)
-NFS:most wanted
-Harry Potter order of the phoenix (full hogwarts sloboda kretanja mozes ici gdje hoces)
-fallout 3 (prvo idi na can i run it i vidi moze li ti)

et po meni 5 prejakih igrica koje sam odigrao u zadnje vrijeme
pa reci koji zanr igara volish i tako nesh slicno ????

ako volish strategije preporucujem

COSSACK 2
CIVILIZATIONS 4
AGE OD EMPIRES 3
AGE OF MYTHOLOGY + TITANS (OWA MI JE NAJDRAZHA) xD
Novi PoP, Red Alert, Tiberrium Wawrs, Generals, War3, A Vampires Story, Time Shift, Crazy Mashines 2, Luxor 4, Mass Effect, Far Cry 1 i 2, BioShock, Crysis 1 i 2 (uskoro i 3 ), Anno 1701, Mirrors Edge, Siberia 1 i 2...
Ne znam ni ja vise, ne sjecam se. Uglavnom, sve ove sto sam nabrojo sam i presao (one koje se mogu preci) i garantujem ti da su odlicne igre.

EDIT:
Jbg. Nisam ti vidio config.
Otidji na onaj stie sto provjerava mozes li igrati igru, provjeri ove sto sam ti nabrojoj. Trebao bi moci odigrati dobar dio ovih igara.
RTL Ski Springen 2007 je najjaci probaj
xEnon_bA je napisao/la:
RTL Ski Springen 2007 je najjaci ;);)probaj
jesu to Ski skokovi, imal na engleskom jeziku? Jel free? Daj link na i serial ako imas na pm!!!!
Philosopher je napisao/la:
Novi PoP, Red Alert, Tiberrium Wawrs, Generals, War3, A Vampires Story, Time Shift, Crazy Mashines 2, Luxor 4, Mass Effect, Far Cry 1 i 2, BioShock, Crysis 1 i 2 (uskoro i 3 :d), Anno 1701, Mirrors Edge, Siberia 1 i 2...
Ne znam ni ja vise, ne sjecam se. Uglavnom, sve ove sto sam nabrojo sam i presao (one koje se mogu preci) i garantujem ti da su odlicne igre. ;)

EDIT:
Jbg. Nisam ti vidio config.
Otidji na onaj stie sto provjerava mozes li igrati igru, provjeri ove sto sam ti nabrojoj. Trebao bi moci odigrati dobar dio ovih igara. :)
Ma config nije bitan , mogu igre i koje traze 1gb ram memorije ^^.
na tom kopjuteru ne mozes ni klisa igrat kako treba !
LavShinoda je napisao/la:
na tom kopjuteru ne mozes ni klisa igrat kako treba !
xD
Igre iz ZUMA kolekcije,evo jedne od njih Zuma Deluxe,Zuma Sparkle,super igrice,ako hoćeš javi na PM da dobijes linkove za skinuti.
riSk je napisao/la:
jesu to Ski skokovi, imal na engleskom jeziku? Jel free? Daj link na i serial ako imas na pm!!!!
da skokovi al njemacki

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.